Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנני יודע על האלפיין 9857 אבל ממה שאני זוכר לפני חצי שנה כשהחלו לצאת הדגמים החדשים של אלפיין הם החליטו לשים את כול הפיצ'רים הטובים שלהם בDVD שלהם ובר"ד הרגילים נראו לי פחות טובים מהסדרה של ה9855 . כפי שאמרתי אני בבית חולים אז אני לא יכול לבדוק עכשיו , אבל לכן המלצתי על קלריון ואקליפס .

ובנוגע לזה שאין פאנל נשלף , לא נראה לי שבארה"ב יש פחות גנבים מארצנו הקדושה ועובדה שקונים שם אקליפס .

היות ואני אדם מאמין אזי אני אישית לא רואה בזה חסרון , "לכול כדור יש כתובת" , אותו דבר בעניני גניבות , ואני יודע את זה מנסיון אישי .

אז תבחר בחנהם ואל תפחד מהמראה שלו הם די אמינים שניהם

בברכה והצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
לדגמים החדשים של אקליפס יש פנל נשלף.
רק ל - CD7000.

זה הראשון שלהם אי פעם עם פאנל נשלף.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
אנני יודע על האלפיין 9857 אבל ממה שאני זוכר לפני חצי שנה כשהחלו לצאת הדגמים החדשים של אלפיין הם החליטו לשים את כול הפיצ'רים הטובים שלהם בDVD שלהם ובר"ד הרגילים נראו לי פחות טובים מהסדרה של ה9855 . כפי שאמרתי אני בבית חולים אז אני לא יכול לבדוק עכשיו , אבל לכן המלצתי על קלריון ואקליפס .

ובנוגע לזה שאין פאנל נשלף , לא נראה לי שבארה"ב יש פחות גנבים מארצנו הקדושה ועובדה שקונים שם אקליפס .

היות ואני אדם מאמין אזי אני אישית לא רואה בזה חסרון , "לכול כדור יש כתובת" , אותו דבר בעניני גניבות , ואני יודע את זה מנסיון אישי .

אז תבחר בחנהם ואל תפחד מהמראה שלו הם די אמינים שניהם

בברכה והצלחה יהודה

תודה על התגובה יהודה

שתיהיה לך החלמה מהירה

רוב הסיכויים שאני ילך על הקלריון 865

קראתי עליו המון ביקורות טובות

הדבר היחיד שמפריע לי אצלו זה המסך מגע,שבגלל זה אני עדיין בהתלבטות קטנה עם האלפין

בכל אופן אני עוד ישמע אותו שם באוטו של ההשכרה בשביל להיות בטוח שלא נפלתי על מכשיר תקול והכל בסדר

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

למה מפריע לך מסך המגע.

אני חושב שאתה עושה טעות אם אתה לוקח את הקלריון.

הוא לא בשבילך

אתה לא אוהב אותו , אתה חושב שהוא מכוער, יש לך בעיות איתו , בלה בלה בלה.

אל תקנה אותו , אישית אני נעלב בשביל קלריון , כמו "הסופ נאצי" :

no clarion for you come back one year!!!!

פורסם

יופי הנה עוד חכמולוג גדול

חכמולוג עם דיפלומה , אחד כזה שממליץ לאנשים ב60אלף שקל לחפש הונדה אס 2000

אחד כזה שממליץ לאנשים עם תקציב של 200 אלף שקל שמחפשים אוטו אמין ,לקנות אלפא 147 חדשה

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

• תוכן חדש...