Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברה, אז כך כל ההצעות למינם התקבלו בברכה ותודה.

ההצעה הכי משכנעת זה ביטוח, אך הבעיה שנתקלתי בה זה שאני צריך לגשת למס ולעשות הערכת מחיר למגבר מאחר ומדובר ב- 8 שנים למגבר (ואת הקטע הזה לא ממש הבנתי מהסוכן ביטוח).

לגבי הכלבים מחוץ לבית יש אופציה אחרת וקיימת זה מעגל סגור.

לגבי הצהרה על עלויות המערכת שלי, זה נגע יותר לשני מגברים וזוג הפוקל. אז לכל אלה שהציעו גם לא לפרט בנתונים המערכת להפתעתי שמתי לב שלכולם יש פירוט מפורט מאוד לגבי הפריטים שלהם. אבל בכל זאת זו הצעה מאוד חכמה וכך אני אעשה הלאה.

יש לי הצעה מאוד חשובה לגבי מיגון:

קראתי בעיתון לפני כשלושה חודשים כתבה על יהלומן שנגנבה ממנו מזוודת יהלומים, וכאחר שעה וחצי המשטרה החזירו אותה מכיוון והותקן בה איתורן זעיר. והוזכר גם שעלות האיתורן + התקנה והשירות לא יותר מ- 2K.

ניסיתי לחפש את הכתבה דרך האינטרנט אבל לא הצלחתי למצוא.

בכל זאת חברה ...

תודה לכולם על העזרה ושמחתי מאוד לראות התעניינות בנושא.

פורסם

גם הראו את הדבר הזה באחת מתוכניות התחקירים בטלויזיה - התקינו שבב כזה באיזה מחשב כדי לראות לאן הוא הולך "לתרומה".

אם זה נשמע לך הגיוני לשלם בכל חודש כמה עשרות שקלים לשירות איתור למגבר - לך על זה.

קח בחשבון שאם הוא יגנב תצטרך ללכת לבד להחזיר אותו (קצת מסוכן לדעתי). את המשטרה זה כנראה לא ממש יעניין שיש לך איתורן במגבר.

ובבקשה בלי להפוך את השרשור הזה לדחקייה. האיתורן יכול להיות פתרון טוב ויעיל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא היתי בטוח שהם ישמחו יותר מידי אם אתה מתקשר למשטרה להגיד שאתה רואה פריצה או שוד און ליין והם אומרים שאין להם ניידות אז להביא לך מגבר מאיזה עבריין צעצוע אני חושב שהם יגידו לך בסדר ינתקו את השיחה ויצחקו עליך.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

היה לי רעיון.

יש כאלו כבלים מיוחדים שמחברים במקומות עבודה רבים מכשירים חשמליים לשולחנות ורצפות וכאלו.

זה איזשהו התקן טקן מפלדה שמתחבר אליו כבל פלדה מאוד מאוד עבה, צריך מסורית ואיזה שעתיים לפרק אותו.

אתה סה"כ מלחים למרכב חלק אחד קטן ולמכבר חלק קטן וזהו.

זה נסגר ונפתח ע"י מפתח מיוחד.

אולי זה הפתרון.

כי כשיגנבו לך את המגבר עם האיתורן , כמו שנכתב אני לא הייתי הולך לחפש אותו לבד..

• תוכן חדש...