Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצות לג'ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הטיפול האחרון (נוזל בלמים וכו') הגעתי למסקנה שצריך לעבור לכלי קצת יותר מקצועי והכוונה היא לג'ק הרמה לרכב. עד עכשיו עבדתי עם הטיוואני האדום (שנגיש כמעט לכולם) של 2 טון.

כלי חביב אבל ברמת הצעצוע לצערי, כי ברגע שנדרש לעבודה קצת יותר מאומצת הוא התחיל להסביר לי שהוא לא ממש מיועד לזה (בשפת הג'קים כמובן...).

בקיצור אני מחפש המלצות לג'ק איכותי שיכול בקלות להגיע לסרן האחורי של הרכב (במקרה שלי 306) מבחינת גובה הרמה. במחיר (אני יודע שאין זול) אבל לא קריעה וכמובן באילו חנויות? מבחינתי מרכז והשרון זה מעולה.

את סיגנט ביצחק שדה אני מכיר (מה טיב הכלים שלהם?) אבל מחפש עוד המלצות, פירמות?

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
כל הג'קים המקצועיים עולים בסביבות אלפייה. מוכן להשקיע סכום כזה?
שמר אני מתפלא, זה לא אתה שהטפת לי על בטיחות בעבודה לפני יותר משנה?:shock:

אני מקוה לדברים קצת יותר ספציפיים כמו חנויות חברות וכו'.

ואם זה מה שצריך אז כן.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
שמר אני מתפלא, זה לא אתה שהטפת לי על בטיחות בעבודה לפני יותר משנה?:shock:

אני מקוה לדברים קצת יותר ספציפיים כמו חנויות חברות וכו'.

ואם זה מה שצריך אז כן.

אני עדיין מטיף לך , אבל ג'ק כזה אינו קשור לעבודה בטיחותית. יותר לנוחות.

יותר מזה - גם ג'ק משובץ יהלומים ב-200K דולר לא יתרום לבטיחות. רוצה לעבוד בטוח ? קנה בוקים.

מעבר לזה - רובם הגדול דורשים שטח אכסון גדול למדי ולא נוחים לטלטול. אם אתה צריך להעלות את הג'ק, לדוגמא - שתי קומות במדרגות בכל פעם - אתה תקלל את הרגע.

פורסם
אני עדיין מטיף לך , אבל ג'ק כזה אינו קשור לעבודה בטיחותית. יותר לנוחות.

יותר מזה - גם ג'ק משובץ יהלומים ב-200K דולר לא יתרום לבטיחות. רוצה לעבוד בטוח ? קנה בוקים.

מעבר לזה - רובם הגדול דורשים שטח אכסון גדול למדי ולא נוחים לטלטול. אם אתה צריך להעלות את הג'ק, לדוגמא - שתי קומות במדרגות בכל פעם - אתה תקלל את הרגע.

אני מוכן "לסבול"

O.K שכנעת אותי, נוחות ובטיחות. בוקים כבר יש לי ואני מתכנן לרכוש עוד צמד, אבל זה לא קשור.

אני מחפש גם דרך בטוחה להעלות את האוטו עליהם. כששברתי את הראש איך להרים את הרכב מהסרן האחורי עם הג'ק האדום זה הספיק לי.

תגובות נוספות יתקבלו בברכה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

טוב, אז עכשיו , כמו עם היצאנית - הכל שאלה של מחיר.

ראיתי ג'קים בסגנון שאתה מדבר, רק קומפקטיים למדי - באיזור 1300 עד 1400 שקל.

כל חנויות כלי העבודה ביצחק שדה (שוורץ , או החנות ליד הפרסי), או "דרור כלי עבודה" בפלורנטין פינת הרצל בת"א.

פורסם

בררתי הרגע באספקה לתעשייה - ג'ק עד 5 טון מרים עד 55 סמ' 699 ש"ח.

ג'ק עגלה סיני פשוט 2 טון עד 30 סמ' - 140 ש"ח.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
בררתי הרגע באספקה לתעשייה - ג'ק עד 5 טון מרים עד 55 סמ' 699 ש"ח.

ג'ק עגלה סיני פשוט 2 טון עד 30 סמ' - 140 ש"ח.

יוסי.

תודה יוסי, בזמן הקרוב אני אעבור שם ונראה מה קורה (בעיקר עם הכסף :smile:)

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...