Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר שבועות רכשתי חלקים לטיפול אצל הפרסי והוא הציע לי לקחת פלגים ולאו ,לאחר שהרכבתי אותם הרגשתי ירידה בביצועים ועלייה בצריכת הדלק אז החזרתי את הNGK5ES שהיו מותקנים,האם פלגים ולאו נחשבים כטובים?עיינתי בקטלוג שלהם והדגם שנתן לי לא מופיע כתואם לסוג הרכב-מרווח 0.8 במקום 0.9 שצריך להיות.

פורסם

נושא הפלגים הוא נושא חשוב מאוד שלצערי או שמחתי אנשים לא מודעים לו .

ישנם רכבים שפלג חליפי יכול לגרום נזק למערכות אלקטרונית, שיבוש תקשורת בין מחשבים ברכב ואף לעיטים נזק בלתי הפיך למחשב עצמו.

נכון שמרווח הפלג חשוב. אבל יש נושא לא פחות חשוב וזה ההתנגדות שלו . כלומר שיתכן שהפלג valeo אינו תואם את מערכת ההצתה של הרכב שלך. מה שלא אמרת באיזה רכב מדובר?

בברכה !

KamiTech

פורסם

אישית אני חייב להגיד שאני ממש לא מבין מה הבעיה לקנות פלאג מקורי תוסיף אפילו עוד 100 שקל אבל תדע שאחר כך בגלל שזה מקורי לא יהיו לך בעיות ברכב ב1000 שקל

תסתכל על זה ככה ותראה שאני צודק

DON'T JUDGE THE CAR BEFORE YOU POP THE HOOD

בעבר: סיאט איביזה 1600 קופה ידני 97'

בקרוב: רנו קליאו 1200 אקסטרים 11'

פורסם

מה זה בדיוק פלג מקורי?יצרני רכב לא מייצרים פלגים אלא משתמשים בפלגים מוכנים כמו שהם גם לא מייצרים צמיגים וחלקים אחרים.לכל יצרן יש קטלוג והאלה שלי היתה אם ולאו נחשבים כפלגים מסוג טוב ואם אכן הם מומלצים ע"י רנו.

פורסם
עיינתי בקטלוג שלהם והדגם שנתן לי לא מופיע כתואם לסוג הרכב-מרווח 0.8 במקום 0.9 שצריך להיות.
לא ברור לי על מה הפליאה: אתה בעצמך אומר שהורכבו מצתים לא נכונים, אז על מה בדיוק אתה מתפלא?? כאשר אתה אומר Valeo או NGK או אללה יוסתור, אתה מציין שם של יצרן המייצר מצתים. הרבה מינים שונים של מצתים. מבין כוווול המינים שהוא מייצר, יש קרוב לוודאי ובדרך כלל סוג המתאים לרכב הספציפי שלך. אותו סוג (ספציפי) מיוצר גם על ידי Bosch או השד יודע מי עוד והם יתאימו. עליך רק לקבל refference נכון לסוג המיועד ברכב שלך. "לקנות מקורי" זה אומר לקנות תוצרת המתאימה לרכב שלך מאחד היצרנים האלה (או אחר, לא משנה כרגע) אבל באריזה של רנו. זה הכול.
  • תוכן חדש...