Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חגורה נעולה=>עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, לפני כמה ימים חבר שלי עשה תאונה קטנה.

לא משהו רציני אבל יש נזק.

היום שהוא הוציא את האוטו מהמוסך, הוא ראה שהחגורה של הנוסע (ליד הנהג) נעולה.

האם למישהו יש מושג איך משחררים אותה?

הרכב המדובר הוא פולו 1600 מודל 98

תודה על העזרה=> עומרי

SEAT IBIZA 20VT

Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.

• ספונסר פורום
פורסם
מה הקשר?

אולי התאונה פגעה במנגנון החגורה, איפה האוטו קיבל מכה?

או שיש לך משהו אישי נגד kamitech או שאתה באמת לא מבין הרבה ברכב.

אין שאלה יותר חשובה מזו לזיהוי הבעיה בהתכתבות, במידה והרכב עבר תאונה והחגורה נעולה סביר להניח שקדם המתחון התפוצץ(מה שנקרא בלשון העגה "חגורות פרוטכניות) ואז החגורה לא חוזרת.

במצב כזה נורת כרית האוייר בלוח השעונים תדלק ותתריע על תקלה.

אורן בן סימון

פורסם
:mm_nah: חבל, בדיוק דברתי על כך.

אין שאלה יותר חשובה מזו לזיהוי הבעיה בהתכתבות, במידה והרכב עבר תאונה והחגורה נעולה סביר להניח שקדם המתחון התפוצץ(מה שנקרא בלשון העגה "חגורות פרוטכניות) ואז החגורה לא חוזרת.

אורן בן סימון

:mm_yeah: תודה החכמתי.
פורסם

א. מנורת כרית אוויר לא נידלקה

ב. האוטו קיבל מכה מקדימה

ג. רפי ת"א קצת רחוק לי. אתה מכיר אולי מישהו מאזור השרון שמתעסק עם זה? במוסך מורשה של VW יוכלו לתקן את זה?

ולפי מה שאני מבין אם החגורה ננעלת אז כרית האוויר אמורה לפתח?

SEAT IBIZA 20VT

Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.

פורסם

תן רק למוסך מורשה להתעסק לך בזה.

מאיפה אתה בשרון? יש לך מוסך מורשה ברעננה (מוסך ג.ג.ג. באזה"ת) ובנתניה (מוסך העוגן בסוף רח' הכדר באזה"ת הישן בנתניה).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם היה תיקון של הרכב דרך חברת הביטוח השמאי היה אמור להכניס את עיניין החגורה לתיקון.

אגב, חגורה זה לא עסק זול במיוחד (למרות שהיינו חושבים שזה אביזר בטיחות והגיוני שהוא יהיה זול).

פורסם

היה תיקון דרך הביטוח הבעיה שאף אחד לא שם לב לחגורה בכלל..

וניראה לי שאני ילך לסיידון בהוד השרון.

מה זה עסק לא זול? כמה בערך זה אמור לעלות?

תודה על העזרה=>עומרי

SEAT IBIZA 20VT

פורסם

לא קשור, אתה עדיין יכול להפעיל ביטוח.

גש למוסך שתיקן את התאונה ובקש שיזמנו את השמאי רכב בשנית, במקביל ידע את סוכן הביטוח שתיקון התאונה לא הושלם כנדרש.

• ספונסר פורום
פורסם

כ1500 שח לפני מעמ

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אורן בן סימון

ברור לי למה פיצוץ קדם המותחן גורם למנורה דולקת בלוח המחוונים , אבל לא מדוע היא ננעלת.

למיטב ידיעתי - קדם המותחן הינו מעין כבל פלדה חזק המחובר ל"בקבוק" שבתוכו חומר הנפץ .הכבל מחובר לנקודה השלישית של החגורה , כלומר לאבזם. בזמן תאונה חומר הנפץ גורם למתיחת כבל הפלדה ע"י ההתפוצצות , וכך כבל הפלדה נמתח , מושך את האבזם כמה ס"מ , ומהדק את החגורה לגוף.

את פעולת עצירת הגוף עצמו עושה המנגנון האינרטי של החגורה - אשר מופעל ע"י משיכה פתאומית ונמצא בסף הדלת. אין לו קשר ישיר אל המנגנון הפירוטכני. זה רק נותן את ההידוק הראשוני הקצר כדי למנוע מצב בו הגוף ייזרק קדימה מעט ויגרום למנגנון האינרטי לא לעבוד כראוי.

בהנחה (פרועה משהו ,אני יודע) שאופן פעולת המערכת הוא כפי שכתבתי - אני לא רואה איפה החגורה ננעלת גם אם המנגנון הפירוטכני הופעל.

• תוכן חדש...