Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע מחובר לי מגבר 1000 וואט 4 ערוצים שמחזיק 2 רמקולים פאיוניר 480 6X9 בRCA הרגיל של המערכת!

הרמקולים הקדמיים מחוברים רגיל ישר לחוטים של המערכת מאחורה!

עכשיו קיבלתי מגבר קטנטן, 2 ערוצים, 80 וואט RMS כל אחד וברצוני לחבר אותו לרמקולים הקדמיים בתוספת למגבר השני

מה מו מי איך למה כמה איפה מתי!? =\

קצת עזרה בבקשה...

אני גאה להיות בעל הפיאסטה (87-ישן להללה) הכי יפה ומדהימה בארץ!!!! חחח נראה לי היחידה שסוגרת 180 :twisted:

פורסם
כרגע מחובר לי מגבר 1000 וואט 4 ערוצים שמחזיק 2 רמקולים פאיוניר 480 6X9 בRCA הרגיל של המערכת!

הרמקולים הקדמיים מחוברים רגיל ישר לחוטים של המערכת מאחורה! לא הבנתי...הרמקולים הקדמיים מחוברים ללא מגבר?

עכשיו קיבלתי מגבר קטנטן, 2 ערוצים, 80 וואט RMS כל אחד וברצוני לחבר אותו לרמקולים הקדמיים בתוספת למגבר השני

מה מו מי איך למה כמה איפה מתי!? =\

קצת עזרה בבקשה...

במידה ואתה רוצה להוסיף למערכת מגבר אתה צריך מפצל RCA אותו אתה מחבר ל-RCA שלך ומקבל חיבור כפול לשני המגברים.

בכל חנות אדיו לרכב תוכל למצוא מפצל שכזה, המחיר מתחיל מכמה עשרות שקלים.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

אה סתם ככה לפצל את זה עם המפצלי פלסטיק האלה!? :|

אוקי, אבל זה יתן לי מונו לא? =\

ובקשר לכבלי חשמל ורימוט זה היה ברור! אבל תודה (:

אני גאה להיות בעל הפיאסטה (87-ישן להללה) הכי יפה ומדהימה בארץ!!!! חחח נראה לי היחידה שסוגרת 180 :twisted:

פורסם

חשבתי על זה טיפה...וזה מה שהדמיון שלי הצליח לפתח - אולי ככה משרשרים!? :|

nadavvvho5.jpg

יש מצב!? :|

פורסם

ממש לא!

פשוט קונים מפצצל RCA שהוא כמו מפצל רגיל מלבישים על אחד ויוצא שניים...

זה לא יהפוך את הצליל למונו... וזה פיתרון פשוט למי שלא רוצה/יכול להעביר עוד RCA מהמערכת.

פורסם

לא יודע...זה קצת נשמע לי מסורבל מדי המפצל פלסטיק הזה...

עכשיו נגיד שמחוברים לי למגבר הגדול רק האחוריים, אז המערכת שולטת בזה יפה - 2 אחוריים, 2 קדמיים.

אם אני יעשה כמו שאתה אומר עם המפצל אז המערכת תשלוט לי על 1 אחורי 1 קדמי, 1 אחורי אחד קדמי בבלאנס

משונה לי כל הקטע הזה..

נחכה לעוד תגובות של חברים...

פורסם

קודם כל "בזהירות"...

לחלק מהמגברים יש אופציה לשרשור דרכם למגבר אחר - כלומר זוג נקבות RCA במגבר שרשום עליהן אווטפוט או משהו דומה...

ואם אין אתה יכול לבחור לפצל מהHU בעזרת מפצלי RCA זכר לשתי נקבות (נשמע מעניין...זוג של מפצלים כמובן) ואז שני חוטי RCA ארוכים כל אחד למגבר שלו.

או האופציה הטובה יותר אם הכניסות של המגברים צמודות אחת לשניה - לפצל כבל RCA אחד בסוף שלו עם זוג מפצלי RCA מנקבה לשני זכרים (נשמע לא טוב...)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שמעו...

למגבר הגדול שלי יש

2 OUT

4 IN

מה אז אני עושה!? :|

ואתם אומרים את הכבל האדום להעביר עוד אחד עם פיוז משלו והכל!?

(של X5 - V12)

חיקוי יענו...אבל דווקא מחזיק יפהפה את ה 480X2 של פאיוניר

פורסם

למגבר הגדול שלך תחבר כבל RCA זכר ונקבה ביציאת OUT ולמגבר הקטן תחבר את ה-RCA לכניסת ה IN

בנוסף ... תעביר עוד כבל אדום עם פיוז והכל נפרד למגבר החדש שהוספתה

זה נקרא כבל מתח

ואם תרצה להעביר כבל אחד ישיר לשני המגברים תוכל להשתמש בכבל 4 גאיג' עם מפצל לשני מגברים

את הרימוט עדיף לחבר לממסר לפני שהוא עובר פיצול ולשני מגברים.

פורסם

סליחה על הבורות, אבל מה זה ממסר?

וכבל אדום אני יכין חדש כבר...אין בעיה עם זה!

ואתה בטוח שבגדול צריך לOUT ואיזה OUT? (מאחר ויש לי 4) ואיך הוא ידע מה להוציא אם אני שם לו את הRCA בOUT? אמור בIN לא?

ובקטן יש לי רק IN חח אז מן הסתם ששם...

תודה שוב גבר! באמת תודה!

וסורי על כל השאלות המציקות משהו..

פורסם

איזה רדיו דיסק יש לך?

אולי אתה בכלל לא צריך מפצל אר סי איי...

אם יש לך רק יציאת אר סי איי אחת לא תוכל לשלוט ב fader של המערכת

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

יש לי כלשהו של פאיוניר אני לא זוכר את הדגם

ויש לי 2 יציאות RCA על הרדיו דיסק

פורסם
יש לי כלשהו של פאיוניר אני לא זוכר את הדגם

ויש לי 2 יציאות RCA על הרדיו דיסק

אז תהיה לך כלשהיא עזרה, אבל רק בערך...

רד כבר לאוטו ותרשום ת'דגם!

אתה רוצה שיעזרו לך אבל מתעצל לנדב אינפורמציה?

בגדול, בדיוק באותו האופן שבו חובר המגבר הראשון - כך עליך לחבר את השני.

לא עם קומבינות מהפלוס של המגבר הזה לשני ודברים מהסוג הזה.

או שאתה מעביר כבלי מתח חדשים מהמצבר וההארקה (גוף הרכב) או שהמינימום שתעשה

זה לפצל (מקרבת המצבר) כבל של 4G לשניים של 8G מוגנים בפיוזים כמובן והכל, דרך מפצל מסודר.

אם יש לך 2 יציאות של RCA (והכוונה ל2 זוגות, לא זוג אחד של לבן ואדום, אלא שניים)

הרי שיציאה אחת-זוג (קדמית) תוקדש למגבר שמגביר את הקדמיים.

ויציאה שניה-זוג (אחורית) תוקדש למגבר האחורי.

אם יש לך רק זוג אחד של יציאה, הרי שעליך לפצל אותה - זה הכל.

• תוכן חדש...