Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פורד מונדאו 94 אוטומטית (1800) . :idea:

כשהמנוע קר ואני משלב מ P ל D - השילוב אינו רך , יש מין דפיקה מרגיזה .

לעומת זאת - בשילוב מ P ל R אין את המכה - השילוב רך כמו שצריך להיות.

כשהמנוע נמצא בטמפרטורת עבודה ( שעון חום באמצע ) - ניתן לומר שהשילוב קצת יותר רך , אבל עדיין מורגשת הדפיקה ( זה מלחיץ את יציבות טורי הסרק של המנוע ...).

החלפתי שמן גיר מקורי של פורד , (לא הוחלף פילטר שמן גיר ) .

כמוכן הוחלף הקולר גיר לפני כ 3 חדשים -הוא טבול ברדיאטור המרכזי ( הבעיה שתיארתי הייתה קיימת עוד לפני ההחלפה של הרדיאטור ) .

עוג נתונים על הגיר : עובד באופן כללי טוב לכל אורך קשת הסל"ד , צבע שמן הגיר אדום יפה .

שאלותיי :

1 מה הסיכוי לפתרון הבעיה - אם יוחלף פילטר שמן גיר ?

2. האם ניתן לתקן תופעה כזאת במחיר סביר ואם כן - אשמח לקבל הפנייה באזור השרון ( נתניה )

3. מה עדיף - שיפוץ הגיר הנוכחי - או קנייה מיבוא ?

אשמח לקבל עצות מועילות

תודה לכולם .

פורסם

כן התכוונתי לקניית גיר משומש מיבוא לא מפירוק בארץ .

תודה לך על תשובתך

אשמח אם מישהו יוכל לענות על שאלות 1 ו 2 .

תודה

פורסם

הדבר יכול לנבוע לדעתי מתושבת גיר או תושבת מנוע לא תקינה.

אני לא יודע אם החלפת הפילטר תעזור אבל בכל מקרה, אם כל שאר ההילוכים עוברים יפה ותקין אין לך שום סיבה לחשוב על שיפוץ/החלפה.

אל תחפש את הבעיות - הן יבואו כבר לבד.

פורסם

אין לי פיתרון לדבר,אבל יש לי עצה מעולה

בחיים אבל בחיים אל תעביר הילוכים בגיר אוטומטי שהאוטו לא עוצר לגמרי.

יש הרבה נהגים שנוסעים בהילוך רוורס(בעיקר בחנייה) ומעבירים למצב דרייב במהירות אולי נמוכה מאד אבל הרגל זה גורם לבלאי בתיבת ההילוכים .

תשדתל לא לעשות את זה שלא תצטרך שיפוץ\החלפה של גיר וזה סיפור לא זול.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עשיתי בדיקה ל תושבות מנוע / גיר ואכן רואים שלפחות התושבות האחורית והקדמית לא במצב מי יודע .

רואים קרעים בגומיות , אז אני מניח שאם אחליף לחדשות הבעיה תפתר - כמו שאמר המוסכניק

אני תושבות כאלו מפירוק רכבים

מישהו יודע איפה יש לי סיכוי למצוא גרוטאה כזו ?

תודה לכל מי שנתן לי עצות

מונדי

פורסם
עשיתי בדיקה ל תושבות מנוע / גיר ואכן רואים שלפחות התושבות האחורית והקדמית לא במצב מי יודע .

רואים קרעים בגומיות , אז אני מניח שאם אחליף לחדשות הבעיה תפתר - כמו שאמר המוסכניק

אני תושבות כאלו מפירוק רכבים

מישהו יודע איפה יש לי סיכוי למצוא גרוטאה כזו ?

תודה לכל מי שנתן לי עצות

מונדי

תושבות מנוע זה מסוג החלקים שלא הייתי ממליץ לך לקנות מפירוק, כי לא עשית כלום בעצם. חלקים מסוג זה קונים חדש.

פורסם

לדעתי קניית תושבות מפירוק שווה ערך לקניית בולמים מפירוק.

בשני המקרים תקנה חלק שעבר מספר לא מבוטל של ק"מ ומראש הוא מתוכנן לכ100K ק"מ

מסקנה: בקרוב תצתרך להחליף שוב.

עדיף תקנה תושבות חלופיות שמאשר מפירוק.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...