Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב אני מבקש סליחה שכל מה שדודים שלי מעוניינים לקונת אני בא וכותב פשוט זה הכרחי :)

יש לי עוד בן דוד דווקא במצב כלכלי טוב שמרוויח 10 אלף ש"ח והחליט לפנק את עצמו בטויוטה לאנדקרוזר ממודלים 2003/2004.

רציתי לדעת מה הוא צריך לבדוק לגבי הרכבים ואיזה קילומטראז' ניראה הגון לשנתונים אלו? האם האבזור ב 2003 בגרסאת הלוקשורי היה באמת ללא ריפודי עור? או שזה סתם קישקוש שחבר שלי אמר לי ?

בכל מיקרה מדובר על הדגם הקצר.

אשמח לשמוע פרטים על הדגם ומה צריך לבדוק לפני שקונים (עדיף רכב שלא היה בשטח!).

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

בן דוד שלי הולך על גחלים אולי שיארגנו מפגש.

עדיף רכב שלא היה בשטח? זה ברור אתה לא צריך להגיד את זה לנו, ורוב הלנדקרוזרים הקצרים למיניהם אכן לא נסעו בשטח ושימשו כרכב מדרכות/פוזה.

זו לפחות התמונה שאני קיבלתי מכמה בעלים של ג'יפים קצרים כאלה.

בן דוד שלך הוא רווק? או שהתקציב שלו מתחלק בכול חודש גם לבית, משפחה, וילדים?

כי אם הוא לא חי לבד עדיף שיוותר על החלום ויקנה לבן שלו קצת צעצועים.

בכול מקרה אני לא עושה לו את החישובים הכלכליים ואם הוא חושב שהוא יעמוד בהוצאות אז שיקנה מה שהוא רוצה.

רק תבהיר לו שהוצאות על רכב שטח הם גבוהות הרבה יותר בכול פרמטר גם אם הרכב לא יכנס אף פעם לשטח, ואם הוא לא מתכנן להיכנס לשטח עדיף שלא יקנה בכלל רכב שטח.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ההחלטה נעשתה ואין צורך להתערב לו בכיס. וכפי שידוע לי אין הרבה הוצאות ידועות לרכב הזה אני קיבלתי רושם אמינות יוצא דופן של שים דלק וסע. חוץ מזה הוא קונה רכב מודל 2003/4 ולא מודל 94 מתפרק.

שאלתי לגבי חוות דעת ואיזה דברים צריך לבדוק לפני שהולכים לקנות רכבים מסוג זה. זה הכל..

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

ההרגשה כאילו כולם כאן פקידי שומה...

בכל מקרה לנו יש כזו כבר 3 ומשהו שנים (הצורה הקודמת אבל אותו המנוע) והאמינות מופלגת,בדיוק כפי שהיית מצפה מטויוטה.

אין לך מה לדאוג לשטח יותר מדי 98% מהקונים הפוטניאליים של הרכב אינם קונים אותו למטרות כאלו.

מומלץ.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

• תוכן חדש...