Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע אם יש להם מחסן חלפים שמוכר לציבור הרחב? (אני יודע של-UMI יש...)

אני שאלתי באולם התצוגה שלהם ובחור המכירות החביב אמר לי שאין ולא שכח לציין שכדאי וראוי ורצוי לטפל במוסכים המורשים שם יש גם את החלפים המקוריים (כל זאת כמובן בסכום הפעוט של 250+ ש"ח לשעת עבודה).

וסיפור קטן:

אז ככה שאז עוד חשבתי שהוא אולי צודק ורק פעם אחת באתי לבדיקת מחשב אצל כלמוביל במוסך ובגלל שקניתי את הרכב עם ספסל אחורי שלא מחובר למקום שאלתי אם יש להם במקרה את הקליפס שמחבר את הספסל לרכב (קליפס שבור). מנהל העבודה שם התחיל לספר לי שאין דבר כזה ושזה חלק אינטגרלי מהספסל ושאולי מחלקת הפחחות שלהם יכולה לעשות משהו בנידון. אקיצר הלכתי משם ואמרתי לעצמי שאני אמשיך לנסוע עם הספסל ככה... (ממילא אני כמעט ולא מסיע אנשים מאחור)

ואז לפני כאיזה חודש אני נכנס למוכר החלפים אצלו אני קונה (חלפים למרצדס במזרח ירושלים שלפי מה שראיתי לפחות חלק מהחלפים המקוריים הוא מביא מכלמוביל) ואדם עם רכב כמו שלי קונה ממנו שני קליפסים שנראים בדיוק כמו הקליפס השבור אצלי! אני מופתע מאד ומסתבר שחמישים ש"ח זה כל מה שהפריד ביני לבין ספסל שמחובר למקומו.

מן הראוי לציין שבאותו רגע האמינות של כלמוביל נפגעה בעיני... חבל

יונדאי שופ - חלקי חילוף מקוריים ליונדאי

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם

יש מחסנים של חלפים מקוריים אם אתה מתכוון של יונדאי.

אני קניתי רפידות מקוריות של יונדאי מאדרת יונדאי עלו בסביבות 290 או 260 ש''ח.

פורסם
מישהו יודע אם יש להם מחסן חלפים שמוכר לציבור הרחב? (אני יודע של-UMI יש...)

אני שאלתי באולם התצוגה שלהם ובחור המכירות החביב אמר לי שאין ולא שכח לציין שכדאי וראוי ורצוי לטפל במוסכים המורשים שם יש גם את החלפים המקוריים (כל זאת כמובן בסכום הפעוט של 250+ ש"ח לשעת עבודה).

לחברת כלמוביל יש מחסן חלפים גדול בפארק אפק בראש העין , אבל הם ממש לא מוכרים דרכו חלקים לאנשים פרטים אלא רק למוסכים וחברות חלקי חילוף..

יוגב

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון למרצדס.

ישנם 2-3 חנויות שמוכרות חלקי חילוף למכוניות מרצדס באיזור רח' יצחק שדה פינת רח' שונצינו בת"א.

אסף

• תוכן חדש...