Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי צמיגים אחוריים שהיו יבשים בצורה מחרידה, הזוג החדש שיושב מאחורה הם דנלופ SP-490

אני זוכר את ההמלצה של מוטי לבדיקת לחץ אויר בצמיגים, הצמיגים שלי בחתך 60 ולכן צורתם לא כ''כ מרובעת כמו של צמיגים בחתך יותר נמוך ועל ג'אנט יותר גדול, צורת הצמיגים אצלי יחסית מעוגלת וכאן נשאלת השאלה האם הבדיקה שמוטי הציעה תקפה גם לגביי חתך 60 (עד כמה היא נכונה).

תזכורת על הבדירה, לסמן את הצמיגים בגיר ואז לצאת לנסיעה קצרה ולבדוק מה הסימון שנשאר (זה בקצרה וללא דיוק)

הנושא שמוטי כתב: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=60884

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בעיקרון אמור לעבוד גם לחתך 60.

הבעיה עם השיטה של מוטי היא שאתה אמור לנהוג על גבול האחיזה.

מה לעשות, לא כולנו יודעים אפילו איפה זה...

כיוון שכך השיטה בעייתית והרבה לא הצליחו איתה. זה לא בדיוק מדע מדוייק.

ניר

פורסם

מודה שלא קראתי את השרשור עד הסוף, את המאמר כן אך לא השרשור...

מאיפה אני משיג לחץ אויר מומלץ לרכב משנת 88 שבוקושי ניתן למצוא עליו מידע?!

אחד אמר לי 33, אחד שהמון זמן מתעסק בספרינטים... צריך לברר ממישהו עם ספרינט או הוכחה כלשהי שזה אכן כך.

:(

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

על הדלת של הרכב, מתחת למכסה המנוע.

עם בפיג'ו שלי הצרפתים טרחו לכתוב, סביר להניח שגם אצלך יהיה אפשר למצוא על הרכב את הנתון המקורי.

כמו כן - נסה בפורומים של אלפא בארץ ובחו"ל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה אלפא, אל תנסה להבין את ההגיון... לא מצאתי כיתובים, אולי מישהו הוריד אותם אצלי (אסתכל בעוד כמה ספרינטים בהזדמנות הקרובה). אחרי מה שעבר על הרכבים האלה אי אפשר לדעת...

ניסיתי לברר בפורום של אלפא, מישהו אמר שבספר רכב שהוא ראה כתוב 23 אחורה ו 26 קדימה, זה לא כ''כ מסתדר לי כי זה קצת מדי!

בנתיים מנופחים 33...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...