Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

הורדתי לאחרונה דיסק DVD, אך נתקלתי בקשיים בצריבתו.

הבעיה היא שאינני יודע באיזו תוכנה לצרוב מכיוון שאין קובץ IMAGE אשר הקבצים נשמרו בו, אלא כמה קבצים עם סיומות שונות.

רשימת הקבצים:

VIDEO_TS.BUP

VIDEO_TS.IFO

VTS_01_0.BUP

VTS_01_0.IFO

VTS_01_1.VOB

VTS_01_2.VOB

VTS_01_3.VOB

VTS_01_4.VOB

מה אני עושה עם כל הקבצים האלו? אפשר בנרו?

תודה.

פורסם

אני יגיד לך מה קרה לי פעם אולי זה יעזור לך,

הורדתי גם קובץ DVD, פתחתי את הספרייה של הקובץ כי הוא נראה כמו קובץ RAR וגיליתי כל מיני קבצים מוזרים בפנים, אז תשם לב, אולי חשבת שהקובץ שאליו נכנסת הוא איזה זיפ או ראר, ובעצם הסיומת שלו זה משהו אחר.. תבדוק את זה!

פורסם

תודה על התגובה.

אני ארחיב מעט - הורדתי את ה"דיסק" דרך ביטורנט. ז"א - בעזרת קובץ TORRENT. לאחר ההורדה קיבלתי תיקיה, ובה הקבצים המפורטים, ללא שום קובץ IMAGE. אם היה מדובר בקובץ ISO, RAR ושות', הייתי שם אותם ב-EMULATION, ועושה DVD COPY דרך נרו.

העניין הוא איך אני מטפל בקבצים כשהם במצב הנ"ל.

פורסם

אני לא בטוח ב-100% שזה יעבוד, אבל נראה לי שכן

צור תיקיה חדשה בשם VIDEO_TS, שים בתוכה את כל הקבצים שהורדת וצרוב את התיקיה הזאת לדיסק DVD (כלומר, שאחרי הצריבה אם תכנס לדיסק תהיה בו תיקיה בשם VIDEO_TS ובתוכה הקבצים שהורדת)

עידו

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

עידו, עכשיו בדקתי בנרו - ויש אפשרות כזו, שבה יש שתי תיקיות- AUDIO_TS, ו-VIDEO_TS.

פשוט להעתיק את כל הקבצים לתיקית וידאו ואת אודיו להשאיר ריק?

• תוכן חדש...