Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני ממש לא מבין שום דבר במכוניות כלום כלום.

אני מחפש כרגע לרכוש אוטו משומש התקציב שלי עומד על 20,000/19,000 ואני צריך אוטומט

אני לא כל כך סגור על מה ללכת, אמרו לי יפניות כמו למשל סובארו לגאסי, מזדה לנטיס, סוזוקי סוויפט וגם אמרו לי שהאיביזה טוב.

אני לא יודע מה לחפש ועל מה להתמקד...

אם תוכלו לייעץ לי רכב אמין שלא צורך המון דלק.

השימוש שלו הוא גם לתוך העיר וגם לנסיעות בינעירוניות......

תודה ותעזרו לי

פורסם

מה אתה עוד רוצה חוץ מתיבת הילוכים אוט'? נתת 3 אפשרויות שכל אחת מהן מאפיינת קבוצת רכבים אחרת.

הלגאסי הינה משפחתית גדולה, לעומת הסוויפט שהיא קטנה והלאנטיס (שבכלל נמצאת מחוץ לתקציב שלך) באמצע.

איזה גודל של רכב אתה מחפש? מה יותר חשוב לך - חסכוניות, אמינות או מעט הנאה מנהיגה?

האם התקציב שציינת כולל כסף לטיפול ראשוני וביטוח או לא?

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

התקציב שלי הוא לרכישה + לטיפול ראשוני.

הכי חשוב שלי זה שהרכב לי ישהה לעיתים תכופות במוסך....ההנאה בנהיגה לא חשובה לי כלל.

• תוכן חדש...