Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי נילקח ללילה שלם להחלפת רצועת טיימינג וחזר אם גיר רועש ,אני חושד שהגיר המקורי והטוב הוחלף בגיר דפוק ע"י המכונאי.

האוטו הוא רנו קליאו אוטומט שנת 1996 שעשה 140000 ק"מ.

יד ראשונה.

פורסם

אם המכונאי שלך הצליח באישון לילה, בחשיכה, ללא תנאים כמו ליפט, פטישי אויר צוות תמיכה טכני וצוות מעודדות, לפרק גיר משומש בקליאו משנת 1996, ולהרכיב גיר אחר במקומו, מגיע לו.

מישהו בפורום פרק גיר אוטומטי של קליאו בלי ליפט? ג'ק באואר בסדרה 24 עושה חיים טובים מול דבר שכזה...

סביר מאוד להניח שחשדותיך לשווא.

פורסם

ואני חושד שאולי הטיימינג או איזה פולי / מיסב, משהו שטופל שם, מרעיש וזה משתנה עם סיבובי המנוע, ואז אתה משייך את זה לגיר, ולגיר אולי לא קרה כלום.

שווה בדיקה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...