Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום!

במהלך יום שישי רגיל בדרך לבקר את סבתי, תוך כדי חיפוש חניה מעיק ברחובות מרכז ת"א הצפופים, חלפתי על פניה של סובארו SVX (משנת 92 או 93) במצב פשוט מושלם.

מכיון שזה אוטו באמת נדיר ובודדות שנשארו עוד במצב של נסיעה, החלטתי לעצור לרגע ולצלם תמונה אחת שלה, מצטער על האיכות כי זה ממצלמת הפלאפון שלי, הייתי מצלם עוד תמונות מקדימה אך זה היה תוך כדי נהיגה ולא רציתי ליצור פקק מאחורי, וזכיתי לצלם רק את אחורי הרכב.

נ.ב - האם למישהו יש מושג למי שייך הרכב ועוד כמה בערך שרדו?

ליאור

SVX1.JPEG

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לא כל כך נדיר באזור שלנו,תבוא לצפון לכפר ירכא יש שם איזה 3-4 מכוניות כאלו במצב חדש דנדש.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כן, תבוא לשכונה של סבתא שלי באור יהודה, תראה שם לפחות 5-6 כאלו במצב תצוגה. שלא לדבר על המושב של דוד שלי בדרום. כולה 600 איש, אבל לפחות 8 SVX במצב חדש מהחברה!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נ.ב - האם למישהו יש מושג למי שייך הרכב

ועוד כמה בערך שרדו?

ליאור

1. לאיזה ערס או מישהו מבוגר שחווה משבר גיל הארבעים וחושב שהוא קנה משהו קלאסי.

2. כמה שפחות יותר טוב.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
רוני - מרוב ציניות לא הבנתי מה היתה כוונתך.

שבכפר ירכא, או איפה שזה לא יהיה, יש 3-4 SVX במצב חדש דנדש רק אם ברחוב שלי יש 3-4 פורשה 911 טורבו, אחת מכל דור, במצב של תצוגה בתערוכה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
1. לאיזה ערס או מישהו מבוגר שחווה משבר גיל הארבעים וחושב שהוא קנה משהו קלאסי.

2. כמה שפחות יותר טוב.

הוא ממש ממש לא ערס ,

הוא בחור נהדר והרכב אצלו המון זמן (ויש בבעלותו גם את המרצדס האימתנית שגודשת)...

וכן הוא היה גם בהקרנה של הסרט היום !!!

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם
לא כל כך נדיר באזור שלנו,תבוא לצפון לכפר ירכא יש שם איזה 3-4 מכוניות כאלו במצב חדש דנדש.
דווקא המחסן של שלושת האופים שם ואני מעמיס הרבה במקום ואף פעם אני לא ראיתי סובארו כזאת.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
שבכפר ירכא, או איפה שזה לא יהיה, יש 3-4 SVX במצב חדש דנדש רק אם ברחוב שלי יש 3-4 פורשה 911 טורבו, אחת מכל דור, במצב של תצוגה בתערוכה.
מדבריך אני מבין שאתה מזלזל בדבריי? אם כן אז אתה מוזמן לטיול בצפון לבקר בכפר ירכא או איפה שזה לא יהיה, ולהיווכך שאכן דברי נכונים.

הכוונה שלי הייתה למצב חדש זה שהמכוניות עברו שיפוץ יסודי הכולל פחחות וצבע ושיחזור פנים הרכב ולא למצב חדש מ"החברה".

דווקא המחסן של שלושת האופים שם ואני מעמיס הרבה במקום ואף פעם אני לא ראיתי סובארו כזאת.
אז לך לא יצא לראות.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מכשיר של סמסונג 440 משהו, דגם של ה-I-MODE...

חוץ מהמצלמה שלו, שהיא מצויינת ואיכותית, כמו כן המצלמת וידאו, שאר הפונקציות על הפנים. חרא של נגן, אני אישית לא מת על המכשיר, הספיקר שלו גם על הפנים.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...