Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי במכון אמין ביותר רכב מסוג יונדאי גטס 2006. הרכב נראה נקי ושמור ביותר וכך גם היה נראה בבדיקה עד נסיעת המבחן. בבדיקה שלאחר הנסיעה ב"מעבדת רכב אחרי תאונה", שאינה חלק שגרתי בבדיקה, נתגלה שלא היתה כל תאונה לרכב ולו קלה ביותר !! ובכל זאת יש הפרשי צירים משמעותיים ! לדברי הבוחנים החשד התגלה בעצירה חזקה בנסיעת המבחן כאשר הרכב סוטה בעת העצירה. שאלתי, האם הפרש צירים ניתן לכיוון/תיקון ? האם זה אכן הגורם לסטיה בעצירה ? (המכון רושם לפרק בלמים ולבדוק, אבל זה נראה לי כסת"ח רגיל שלהם....)

פורסם

בלמים עם תפקוד לא סימטרי יכולים לגרום ועוד איך לסטיה משמעותית בבלימה. זה יכול להגרם בבעיות בקליפרים/תופים, משאבה בעייתית או ABS תקול (אמור להדליק נורת אזהרה). בכל אופן, אם הם הודיעו שצריך לבדוק בלמים, מן הראוי היה שיעלו את הרכב על מתקן בדיקת בלמים, כמו זה שמשתמשים בו בטסטים על מנת לבדוק אם יש הבדל בעוצמת הבלימה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אולי אפרט קצת יותר את מהות הבעיה :

בנסיעת מבחן תוך כדי הבדיקה נתגלה שהרכב סוטה בעת עצירה חזקה. העלו שוב את הרכב לבדיקת צמיגים, בלמים, נענעו אותו וכו' לא מצאו כלום. לקחו למעבדה של צירים...ושם נתגלה מרווח בציר האחורי כנראה...זה נקרא :"דוח בדיקת זוויות סרנים לרכב"... יש שם מושג שקרוי : " התבדרות אופנים". מדובר על סרן אחורי : ימין צריך להיות לפי הסקלה שלהם 0 מ"מ עד 2 מ"מ ויצא בבדיקה מינוס 1- מ"מ. בשמאל צ"ל כנ"ל 0-2 ויצא 4.7 מ"מ !!. שאלתי שוב ושוב אם היתה תאונה, אמרו שלא רואים שהיתה כל תאונה. מה מהות הפגם ? לא יודעים, ניתן לכוון ? לא יודעים. קיצר נראה שבדקו טוב, לקחו את ה 430 ש"ח שלהם ומשאירים אותך בחוסר וודאות. צריך לזכור שהרכב חדש 19,000 ק"מ 2006 נראה שמור מאוד. מחד אסור לקחת אותו אם מדובר בפגם בטיחותי שלא ניתן לתיקון, מאידך חבל להפסיד אותו כמו שהוא נראה אם זה לא כצעקתה. תודה.

פורסם

לי זה נשמע כמו כיוון פרונט לקוי, זה הכל. יש רכבים בהם ניתן ויש צורך לכוון גם את הזוויות מאחורה (קמבר?)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• ספונסר פורום
פורסם

התבדרות אופנים היא לא קמבר..

הפתרון הטוב ביותר עבורך הוא פשוט לקחת את האוטו לבדיקה ולקבלת הצעצ מחיר לתיקון במכון לכיווני פרונט.

אורן

פורסם

המוכר במקרה הזה זה אלדן. זה רכב מליסינג....אבל היה זמן קצר ונראה שמור מאוד...היה באחזקה של חברה רצינית. הקיצר...באלדן אמרו שהם ייקחו למכון פרונט...אבל לך תדע...אני מניח שיציגו דו"ח עם מרווחים תקינים...מאידך אני חושש כי הם די זלזלו בבדיקה של המכון....

פורסם
המוכר במקרה הזה זה אלדן. זה רכב מליסינג....אבל היה זמן קצר ונראה שמור מאוד...היה באחזקה של חברה רצינית. הקיצר...באלדן אמרו שהם ייקחו למכון פרונט...אבל לך תדע...אני מניח שיציגו דו"ח עם מרווחים תקינים...מאידך אני חושש כי הם די זלזלו בבדיקה של המכון....
נשמע לי מסריח...

למה אלדן מוציאה מכונית 2006 למכירה, אם מצבה מצויין? במיוחד אם זה דגם נפוץ כמו גטס?

לא כל כך משנה מי החברה ה"רצינית" - משנה מי היה הנהג, ומה באמת עבר על האוטו.

מכון הבדיקה הוא מטעם אלדן? המלצה שלי לקחת את המכונית לבדיקה במקום אחר, לפי בחירתך.

ואם אלדן יתנגדו לכך, תקבל אישור לקומבינה.

:turn-l:
פורסם

היה טופס בדיקה שאלדן עשו במכון שלהם. אני לקחתי למכון הכי אמין באזור במימון מלא שלי. 2 הבדיקות זהות למעט הענין המוזכר. ב 2 המכונים מאשרים שלא היתה כל תאונה לאוטו !

• תוכן חדש...