Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מדובר במחשב של אינטל פנטיום 3 450, מערכת הפעלה Windows 98 בעברית, ודפדפן אקספלורר 6.

הגדרתי שאני רוצה שאתרי האינטרנט השונים ישתמשו רק בגופן של "אריאל". למרות זאת ישנם אתרים שמוצגים לי בגופן שונה. איך אני מסדר את הבעיה?

מצורפות 3 תמונות:

תפריט "נגישות", תפריט "גופנים" ותמונה מתוך אתר ynet (להמחשה איך סוג הגופן נראה שם).

תודה מראש.

פורסם

תנסה לשנות לאריאל גם עבור השפה האנגלית (תיבת הבחירה העליונה בתמונה הימנית).

עקרונית מה שעשית נכון - אמרת לדפדפן להתעלם מהגופן שמוגדר באתר, ולהשתמש במה שאתה הגדרת. אפשרות נוספת היא להשתמש בפיירפוקס :)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
תנסה לשנות לאריאל גם עבור השפה האנגלית (תיבת הבחירה העליונה בתמונה הימנית).

עקרונית מה שעשית נכון - אמרת לדפדפן להתעלם מהגופן שמוגדר באתר, ולהשתמש במה שאתה הגדרת. אפשרות נוספת היא להשתמש בפיירפוקס :)

אתה תגלוש ככה יותר מהר,

תאמין או לא :)

פורסם

אה נכון

אז עדיף להשתמש באקספלורר ולהתחיל להתעסק עם כל מני מסירי רוגלות

במקום להשתמש מראש בפיירפוקס או אופרה

נכון.

• תוכן חדש...