Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חזרתי מהאירוע ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן אכן,

היו נהגים שממש הרשימו על המסלול בינהם הנהג על הבימר הלבנה, הנהג על האיבו השחורה וכמובן ההופעה שהמיאטה NC נתנה.

לא היה לי מושג שאפשר לעשות כאלה החלקות כוח עם מיאטה במצב סטוק זה היה פשוט מעולה ...

ובאמת המסלול היה ממש משעמם אבל לפחות היו מקומות שהנהגים יכלו לפתח בהם מהירויות גבוהות יחסית ...

ים long time no

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלה היו אלי אבחוצירא (הד"ר בכסופה) וערן גומר (שחורה).

היה מ-ד-ה-י-ם!!

כל הכבוד פן ירבו.

שמחתי להכיר עוד אנשים מהפורום ולראות אותם פנים מול פנים איתי סמוראי (אפילו למעט), ניטצ' (אילן טורבו :wink:) יוניקס נהגת שודים ועוד הרבה אחרים, היה אירוע מוצלח מאוד!

פורסם

כל הכבוד למארגנים על הארוע ומזל טוב ענק ל CARSFPRUM

בפעם הבאה גם אני משתתף (לאון-4)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

מה שהרגיז אותי זה שלא הצלחתי למצוא אנשים מהפורום חוץ מאחד או שניים פשוט לא היה נעים לי לבוא לאנשים ולהגיד להם ... "אהה אחי , קארזפורום ??" ולחטוף איזה כיפכוף לפנים

ים long time no

פורסם

הופתעתי לטובה מהכל,כן ירבו אירועים כאלה שרק יעלו את המודעות לתחום,

ומה שהכי הוסיף לטעמי שהארוע בסופו של דבר היה שייך לאנשים הפרטיים שאוהבים

כל כך את התחום,אין ספק שזה הוסיף נגיעה אישית שגרמה לאירוע להיות מדהים ולכן כל הכבוד

לכל מי שנטל חלק,השתתף והגיע עם הרכב המיוחד שלו,כל אחד בדרכו שלו.

מתן שהגיע עם דני מחיפה.

פורסם
מה שהרגיז אותי זה שלא הצלחתי למצוא אנשים מהפורום חוץ מאחד או שניים פשוט לא היה נעים לי לבוא לאנשים ולהגיד להם ... "אהה אחי , קארזפורום ??" ולחטוף איזה כיפכוף לפנים

Same here..

באתי לבד ויצא לי לפגוש רק מישהו אחד.. וזהו..

לא היה נעים להתחיל לבוא לאנשים ולשאול איך קוראים להם בפורום.. זה די מוזר וכשחשבתי על זה שם זה נראה לי דבילי לחלוטין..

(ד"א, הייתה מישהי עם מצלמה בעלת עדשה גדולה, שלבשה חולצה עם צבעי "הסוואה צבאית".. מישהו יודע אם היא מהפורום? )

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

איך אפשר להרוס סיבוב כזה של הסילביה?!?! מי המוכשר שצילם את זה??? למה למה למה#@!#

Smoke TIRES not DRUGS.

פורסם

יש פה עוד מישהו שמעוניין בסרטונים ??

כי אני מה זה מת לראות סרטונים טובים , כל הסרטונים שצילמתי יצאו חרא מה גם שהמצלמה שלי בעלת זיכרון ממש קטן והסוללות שלה מתחילות לזייף

ים long time no

פורסם

אני הייתי הבחורה הצרחנית\עצבנית\מעשנת בשרשרת עם הלפטופ שרשמה זמנים :)

היה ארוע בן בליעל, הייתי קצת עסוקה ולא יצא לי לראות הכל ואת כולם, אבל היה כיף לא נורמלי :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מי היה הבחור עם המיקרופון ?? " אני מבקש לא להישען על הגדר היא לא בנויה להחזיק משקל אדם "

ים long time no

פורסם
אני רוצה להצדיע לנהג על האיבו הכסופה ולנהג עם האיבו השחורה שפשוט נהגו מדהים !!!

חוץ מזה שאחרי כמה בקפיירם וניתוקים שעפו לי ליד האוזניים היו לי קצת צלצולים אבל הם פשוט נהגו מדהים , לא שהשאר נהגו פחות טוב פשוט אצלהם הכל היה חד ומדוייק , או שזה הרכב או שאני לא יודע מה ...

הייתי מופתע מהביצועים של הסיטרון סי 2 וי טי אס שנראו ממש ממש טוב והאוטו נראה כאילו הוא פונה בקלות ובדיוק מטורף .

באמת אהבתי את הנהיגה המטורפת של שניהם.

ציפיתי ליותר אימפרות =\ , אבל בקטנה בכל זאת נהנו ממה שהיה.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אכן היה ארוע מדהים ,

פשוט מדהים .

חבל שלא הבאתי יותר " כבוד " לבית היאריס ספורט ... אבל לא נורא , אירוע הבא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...