Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרידה אחרי 3 שנים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם נופלים עליו, סה"כ כמה חתיכות פח, מנוע, גלגלים והגה.

הבן אדם צודק. לכל אלה שחרמנים על האוטו שלהם, תרדו למטה בשבת בבוקר, תורידו את החולצה ותעשו ווקס עם השערות של החזה (זה כולל אותך יוליה:)) .

לי נמאס מהיקשרות למכוניות, כמו שאלדר היה מכור לפונטו ועכשיו למשהו אחר ואני הייתי ב.מ.וו, ב.מ.וו כל היום, מתקדמים הלאה וזוכרים רק טוב. תמיד יהיה משהו חדש שילהיט וירגש .

haters will hate

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לך בנצי יא ערס.

BigMak- זה האוטו שלו או שלך?...הוא עשה באוטו מה שנראה לו לנכון, אם זה לא לטעמך, לגיטימי.

אבל עד ללקרוא לו ערס, אני מצפה למכתב התנצלות עד מחר בבוקר על שולחני (אני מושפע מימי בית ספר :-P).

פורסם

ואני עדיין לא מבין על האוטו של מי מדברים.

וערס אני לא, כמה ערסים חוץ מיאשה שומעים את אריק סיני?

haters will hate

פורסם

זה בשביל אופיר ויוליה שהלכו לאיבוד בין השורות, אני אחזור על זה שנית:

יש דברים שאני לא מבין, או כמו שיוליה אומרת (ואני מודה בזה, אין לי בעיה, זו לא בושה):

אידיוט, צריך שיסבירו לו.

מודה בעובדות, אינני מושלם, קבלו אותי ככה, או שלא...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אתה עדיין אידיוט

יוליה את נסחפת ומשום מה לאף אחד אין אומץ להגיד לך את זה...

קבלי את זה בהבנה.

פורסם

אחרי שיוליה תעשה לך מה שהיא עושה למי שיש אומץ להגיב לה, וואי וואי וואי, גם אתה תפסיק להיות גיבור גדול

:-o

• תוכן חדש...