Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרידה אחרי 3 שנים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנשים, פספסתם אותי טיפה

אני לא אומר שאני אסע במאזדה כי זה אמין

אבל יש גבול לכמה שאפשר לסמפט רכב

גם אם זה אוטו ממש ממש ממש נדיר או ממש ממש ממש שמור

כן, גם אני נורא אהבתי את הרכב הראשון שלי, אבל אין מה לעשות אנשים מתקדמים בחיים או יש כאלו שהולכים אחורה, עדיין לא בכיתי על המכירה, אם אתה בוכה למה אתה מוכר ?

יש דברים שאני לא מבין, או כמו שיוליה אומרת (ואני מודה בזה, אין לי בעיה, זו לא בושה):

אידיוט, צריך שיסבירו לו.

לגבי אספנות, זה ליגה אחרת, נכון שזה גם רק פח עם גלגלים, אבל לא יודע, מכוניות של פעם זה לא כמו היום, במקרה נהגתי היום על בטא קופה 76 בשלבי סוף שיפוץ (מי שם לאוטו הזה באקטים), וזה לא יאומן, הגרגור הזה שיש כשנותנים גז, שומעים מנוע, לא כמו במאזדה 323 שיש מליונים והעיקר המזגן

לא יודע, אני חובב מכוניות ישנות, אז אולי מכאן באה הבעיה שרכבים חדישים לא נראים לי משהו ששווה לטפח

מעבר לזה:

פותח השרשור, אם אתה חושב שבאתי לרדת עליך, אז אני אבקש בטכני שיעלימו את ההודעה, כי לא זו הייתה המטרה, לגבי הזדקס, אין לי בעיה שתצחק, אני גם יעלה תמונות שתראו איך האוטו מעוך מכל הכיוונים, אבל זה עדיין מוביל אותי בכבוד את מעט הנסיעות שאני עושה איתו (משהו כמו פעם או אולי אולי בלחץ פעמיים נסיעה מאזור לראש העין, כל שאר הנסיעות הם עם הקטנוע), זו הסיבה העיקרית שאני לא מוצא לנכון להחזיק אוטו שיאבד מערכו סכום נכבד מידי שנה, טוב לי עם האוטו המתפרק הזה, היום בבוקר גיליתי שיש לי נזילה מהחיבור מים של הרדיאטור חימום הפנימי, חתכתי את זה עם סכין יפנית, חיברתי בין הצינורות, ואני נוסע, לא כואב לי כששורטים לי את האוטו, אני לא בוכה כשנכנסים בי מאחורה, חשבת על זה פעם ?

גם אני, כשנכנסו לי במאזדה 3 חדשה מאחורה, או כשעשו לי שריטה בצד של האוטו ממש כמה ימים אחרי שהוא נרכש, במדינה של חראות, עדיף לא להעריך את האוטו יותר ממה שהוא, כי זה סתם כואב

מקווה שהדברים יותר ברורים עכשיו, ואם הייתי חושב שאוטו זה סתם פחית, ואין הבדל בין מאזדה לסובארו, לא הייתי כאן.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
משתתף בצערך ומחפש את הטלפון של הפסיכאטר

עם כל הכבוד לפורום רכב והכל, ויש המון המון כבוד לפורום גדול כמו זה

מדובר כאן בסה"כ ברכב, יש גבול לכמה אפשר להיקשר לחתיכת פח שהרכיבו לה מנוע וגלגלים וזה מנייד אותך.

בהצלחה בהמשך הדרך..

אתה לא יודע כמה שאתה טועה,זה לא בסה"כ רכב. ואתה תידהם לגלות כמה אפשר להיקשר ל"חתיכת פח שהרכיבו לה מנוע וגלגלים וזה מנייד אותך". אין מה לעשות,זאת אהבה מסוג אחר! רכב ראשון זה כמו אהבה ראשונה, כמו שאתה אוהב למשל את אשתך/חברה/חבר(לא יודע מה נטיותיך), ככה גם האהבה לרכב. מסכימים איתי חברי הפורום? :wink:

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

תקרא את התגובה שלי שמעל ההודעה שלך מר עדן

תבין: גם אני אהבתי פעם רכב, אפילו 2, אחרי שראיתי והבנתי שאני חי בישראל, שגונבים כאן וישר, דבר שעולה 20 ש"ח, אז אין סיבה לאהוב, ככה לא נפגעים, אז אני מחזיק את המכוניות הכי מכוערות שנמכרו אי פעם, וגם הן במצב זנוח, ככה יש פחות סיכויים שיזיקו לי.

וזה כמו שאני אגיד שאני חולה אודיו ויגידו לי "מי צריך מערכת ?"

תדעו לקבל אנשים שונים במקצת בצורת המחשבה.

סליחה שאת כל הכסף שאנשים שמים על אוטו, אני מעדיף לחסוך לבית :(

פורסם

נורא מרגש מה שכתבת , אני מזיל דמעה , כי זה ממש ככה גם אצלי לכן אני מבין אותך , עברת את החוויות ביחד איתה וזה קשה להיפרד , ואנשים מסביבנו פשוט לא מבינים את זה , את הרגש שנוצר כלפי משהו שהוא כביכול כלי פונקציונלי נטו

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
כמו שאתה אוהב למשל את אשתך/חברה/חבר(לא יודע מה נטיותיך), ככה גם האהבה לרכב.
נראה לי שעל סוג הדברים האלה דיבר OrSe..

והוא צודק בקטע הזה. לא צריך להגזים. זה הכל..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
לגבי הזדקס, אין לי בעיה שתצחק, אני גם יעלה תמונות שתראו איך האוטו מעוך מכל הכיוונים, אבל זה עדיין מוביל אותי בכבוד את מעט הנסיעות שאני עושה איתו (משהו כמו פעם או אולי אולי בלחץ פעמיים נסיעה מאזור לראש העין, כל שאר הנסיעות הם עם הקטנוע), זו הסיבה העיקרית שאני לא מוצא לנכון להחזיק אוטו שיאבד מערכו סכום נכבד מידי שנה, טוב לי עם האוטו המתפרק הזה, היום בבוקר גיליתי שיש לי נזילה מהחיבור מים של הרדיאטור חימום הפנימי, חתכתי את זה עם סכין יפנית, חיברתי בין הצינורות, ואני נוסע, לא כואב לי כששורטים לי את האוטו, אני לא בוכה כשנכנסים בי מאחורה, חשבת על זה פעם ?

גם אני, כשנכנסו לי במאזדה 3 חדשה מאחורה, או כשעשו לי שריטה בצד של האוטו ממש כמה ימים אחרי שהוא נרכש, במדינה של חראות, עדיף לא להעריך את האוטו יותר ממה שהוא, כי זה סתם כואב

מקווה שהדברים יותר ברורים עכשיו, ואם הייתי חושב שאוטו זה סתם פחית, ואין הבדל בין מאזדה לסובארו, לא הייתי כאן.

כמה אני מקנא בך אתה לא יודע!

אתמול רכב ליסינגטומט חסם אותי ולא יכלתי לצאת מהחניה, הייתי רוצה להיות עם גרוטעה כזאת, שהייתי יוצא עם דפיקות בצד האוטו עד שיזוז!

:x

פורסם
תקרא את התגובה שלי שמעל ההודעה שלך מר עדן

תבין: גם אני אהבתי פעם רכב, אפילו 2, אחרי שראיתי והבנתי שאני חי בישראל, שגונבים כאן וישר, דבר שעולה 20 ש"ח, אז אין סיבה לאהוב, ככה לא נפגעים, אז אני מחזיק את המכוניות הכי מכוערות שנמכרו אי פעם, וגם הן במצב זנוח, ככה יש פחות סיכויים שיזיקו לי.

וזה כמו שאני אגיד שאני חולה אודיו ויגידו לי "מי צריך מערכת ?"

תדעו לקבל אנשים שונים במקצת בצורת המחשבה.

סליחה שאת כל הכסף שאנשים שמים על אוטו, אני מעדיף לחסוך לבית :(

.

יש בדבריך משהו בהחלט אתה צודק,אחוז גניבת המכוניות ותאונות בישראל אכן גבוה יחסית. אבל איך שהגבת מקודם לפותח השרשור "הרים גבה" ללא מעט מחברי הפורום. עכשיו שפירטת את דבריך אני בהחלט מבין לליבך.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אז אני שוב מצטער שדבריי הובנו כפי שלא התכוונתי, גם אני פעם אהבתי ללקק את האוטו, אבל זה עבר לי, בגלל המדינה שאנחנו חיים בה ובגלל שיקולים כספיים אחרים

• תוכן חדש...