Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה - רכב ספורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת איזה רכביי ספורט הייתם ממליצים בסביבות המחיר של ה35-40 אלף ? ? ?

כל רכב ספורט לא משנה שנה נפח מנוע עד 2000 ??

אשמח לקבל תגובות , תודה :wink:

פורסם

תתחיל מזה שתגדיר מה זה בשבילך רכב ספורטיבי - רכב מהיר,רכב מתנהג.

יש לך דרישות נוספות חוץ מספורטיביות (אמינות,אחזקה,צריכת דלק,נוחות וכו')?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אין ליי דרישות מיוחדות רציתי שיתנו ליי כמה המלצות ומה טוב בכל רכב אם זה אפשרי .. שכל אחד לדוגמא יתן 3 מכוניות שהוא היה קונה ולמה .. ?

תודה :-D

פורסם

זד איקס וולקן - פשוטה , זולה , מהנה , מתנהגת מצויין , חסכונית יחסית , לא מושכת תשומת לב משוטרים , מזגן מקפיא , מפוארת יחסית , נוחה מאוד ועוד הרבה .

חיסרון : בירידות לפני כביש הערבה אסור להתגרזן חזק כי השטנגה נופלת בדיוק אחרי שעקפת משאית .

היתרון : עולה 3 ש"ח ואם אתה יודע להתמקח אתה תקבל גם עודף .

אני כרגע מחפש לאחי וולקן ככה שזו תהיה כבר הוולקן ה 3 במשפחה !

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אני כרגע מחפש לאחי וולקן ככה שזו תהיה כבר הוולקן ה 3 במשפחה !

תודה אחי נשמע טוב ..

יאשה, תסביר לאחיך שידבר איתך בבית ולא בפורום. זה מכביד על השרת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...