Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..משהו שהטריד אותי כאשר החלפתי את כל 4 הצמיגים אצל אנטון (וראיתי תופעה זו בהמון מקומות אחרים).

הם שמו את הג'ק עגלה שלהם מתחת לרכב מחלקו הקדמי, איפה ששמים ג'ק רגיל..ואז הגביהו אותו כ"כ גבוה שגם הצד האחורי עלה למעלה..ככה שהם יכלו בו זמנית לפרק את הגלגל הימני קדמי והימני אחורי..

האוטו קיבל זווית מאד מוזרה בהגבהה הזאת וזה נראה לי "חאפרי" לגמרי..

ראיתי את שיטת העבודה הזו בהרבה מקומות אחרים..חשבתי בהתחלה שבגלל שהרכב שלי קצת ישן אז הם עושים את זה מהר..אבל אז הם עשו אותו דבר לב.מ.וו 7 שבאה למקום...

מה דעתכם?

פורסם

כשהחלפתי צמיגים אצל אנטון אז הגביהו את הרכב שלי בדיוק בשיטה הזאת. לכביש שם יש גם שיפוע כך שנוצר שיפוע די גדול. כתוצאה נסדק אחד מהצינורות מים (מהרדיאטור למנוע) . ברור שזה לא היה באשמתם כי הצינור הוא ישן (המקורי של הרכב משנת 84). בכל מקרה, הם עזרו לעשות תיקון זמני ומשם המשכתי למוסך לסדר.

פורסם
אני מנסה להבין - נסדק לך צינור מים שעובר בתא המנוע בגלל שהרימו לך את האוטו מהצד?!

:shock:

מוטי

כן מוטי זה קורה להרבה אנשים :roll:

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

הרכב שנת 84. הצינור מים משנת 84.

השיפוע של הכביש ביחד עם השיפוע שהג'ק יוצר גרם לסדק בצינור.

הצינור היה צריך להקרע או להיסדק מתישהו...והוא בחר להיסדק בתנוחה ובפוזיציה הזאת.

בהתחלה עוד החסרתי פעימה כשהתחילה נזילה של מים איך שבדיוק סיימו להגביה את הרכב (עם כל ההמולה שם מסביב, הפיקוח העירוני שנמצא שם באופן קבוע והכביש הצר לא ממש רציתי להתקע שם או להזמין לשם גרר) , כשפתחתי מכסה מנוע וראיתי שזה סדק בחיבור ושאפשר לחתוך ולהדק בחזרה אז נרגעתי.

אסף

פורסם
אין עם זה שום בעיה.

מוטי

מוטי אני בספק אם היית מחייך לראות את המיאטה שלך עם שני גלגלים מפורקים והג'ק מחזיק את המנוע מנקודת ההרמה שליד המשולש הקדמי..

אני לא הייתי נותן לאיזה צמיגאי להרים לי כך את האוטו.

זה להפעיל כוח פיתול זמן רב מידי בנקודות שלא אמורות לשאת כאלה כוחות לכאלה פרקי זמן.

לב.מ.וו סדרה 7 בחיים לא היו עושים את זה, ולשמחתי גם לא לב.מ.וו סדרה 3 שנת 90.

משום מה בארץ יש תחושה שבאיזה שלב הרכב "מאבד" מערכו ומותר לעגל עליו פינות.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ומה דעתכם על כך שאת הג'יפים מרימים (לפחות את החלק האחורי) ע"י הכנסת הג'ק מתחת לדיפרניצאל האחורי (התפוח הגדול באמצע) ? תקין ?

Veni Vidi Vici

פורסם

נתקלתי באותה שיטה בצה"ל עם ריאו עד 15 טון.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מה שעלה לי בראש דבר ראשון כשעשו לי את זה..זה בדיוק מה שנסיך אמר..שמשהו פה לא תקין..העומס הוא עצום..מה גם כמו שאמרו הכביש שם בשיפוע לצד השני, מה שגורם לאוטו לקבל זווית מאד גדולה...

רק ממבט על התמונה הזאת אפשר להבין שמשהו פה לא בסדר..

אגב, הבעלים של הב.מ.וו 7 לא הגיב בכלל כשראה את זה..(גם אני לא הגבתי עם הדייהטסו שלי. אולי דווקא כן הייתי צריך).

פורסם
מוטי אני בספק אם היית מחייך לראות את המיאטה שלך עם שני גלגלים מפורקים והג'ק מחזיק את המנוע מנקודת ההרמה שליד המשולש הקדמי...
זו נקודת ההרמה של האוטו ומשם אני בעצמי מרים אותו גם כן. תקין לחלוטין.

אתה מצחיקים אותי קצת, אתם מודאגים בגלל הרמה של האוטו על ג'ק שמעוותת את השלדה קצת? ומה לדעתכם קורה כשאתם נוסעים עם המכונית ונכנסים לבור?

הכוחות שמופעלים על האוטו הרבה יותר גדולים במהירות מאשר כשהוא סטאטי לגמרי.

אגב, דיפרנציאל הוא אכן נקודת הרמה תקינה לחלוטין.

מוטי

• תוכן חדש...