Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

אני מעוניין בחולצה וכובע של הפורום ב-80 שקלים  

91 הצבעות

1. 1. אני מעוניין בחולצה וכובע של הפורום ב-80 שקלים

• חולצה במידה S
      19
    • חולצה במידה M
      21
    • חולצה במידה L
      22
    • חולצה במידה XL
      29

פוסטים מומלצים

פורסם

לכבוד אירוע הפורום הכנו חולצות וכובעים של הפורום. הרמה של החולצות והכובעים גבוהה מאוד וההדפסים רקומים כך שהם לא יורדים בכביסה. כך זה נראה:

3.jpg

בכדי לדעת כמה חולצות וכובעים לספק באירוע, החלטנו להעלות סקר אותו בו אתם יכולים להצביע.

החולצות מגיעות בצבע יחיד - הצבע הנראה בתמונה.

עלות החבילה 80 שקלים (חולצה+כובע), לדעתנו זהו מחיר זול מאוד עבור חולצה וכובע באיכות כזו.

שימו לב - בין הקונים יוגרלו כ-50 כרטיסים בהקרנה מיוחדת לסרט "מהיר ועצבני 3" שיצא לאקרנים בסוף יוני.[b/]

תודה רבה!

הנהלת Carsforum

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבורך וכל הכבוד

שמרו לי אחת לארג'

מה אם איזה סטיקר (היה גם רעיון לזה לא)

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

יש אולי מישהו מירושלים שהולך לאירוע ויכול להביא לי את החבילה המבורכת הזאת??

ה"פ יתקבלו בשמחה....

CEYAL מה איתך אתה הולך?

Polo 2012

פורסם

יש אפשרות למשלוחים לחו"ל?

במיוחד של הסטיקרים? 8-)

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

כי אנחנו מעודדים דיאטה... (תראו מי שמדבר... אני כל כך מתנדנד בין L ל-XL שאני כנראה אקנה את שתיהן ליתר בטחון :wink: )

וברצינות - אין לי מושג למה אין במידה הזו... באירוע אתה מוזמן לראות את החולצות בעיניים ולהחליט אם מתאים לך XL.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לי אין בעיה ללבוש מדיום אבל הרבה יותר נוח ללבוש כמה מידות יותר לא (כל עוד זה לא שמלה)?

במיוחד בימים החמים האלה :?

פורסם
כי אנחנו מעודדים דיאטה... (תראו מי שמדבר... אני כל כך מתנדנד בין L ל-XL שאני כנראה אקנה את שתיהן ליתר בטחון :wink: )

וברצינות - אין לי מושג למה אין במידה הזו... באירוע אתה מוזמן לראות את החולצות בעיניים ולהחליט אם מתאים לך XL.

רוני

אני דיי בדיאטה, אבל עדין בתחום ה XXL אם לא מעל :\

רוב הסיכויים (99.9%) שה-XL לא יתאים לי, נאחס.

כמה כובע בלבד?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

למה עם צווארון...?

טריקו פשוטה היתה נראית הרבה יותר טוב, אבל זו דעתי.

בכל מקרה, כל הכבוד, יוזמה מבורכת.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...