Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טרקורון פולריס 250.. הטרקטורון נסע עד שפעם אחת הוא הניע וכשהכנסתי להילוך הוא נכבה.. שקשרתי אותו בחצר שמתי לב שיש לו נזילה של דלק ואז גיליתי שבחלק שיוצא מהסעפת יש מלא דלק... הייתה לי פאדיחה ששמתי תערובת של דלק ושמן כשהמיכל של השמן מלא... אם מישהו יכול לעזור לי לפתור מה הבעיה אני יודה לו מאוד...

אני לא נוסע מהר אני פשוט טס לאט :shock2::2gunfire:

פורסם

קשה להבין אותך:

יש לי טרקורון פולריס 250.. הטרקטורון נסע עד שפעם אחת הוא הניע וכשהכנסתי להילוך הוא נכבה.. שקשרתי אותו בחצר שמתי לב שיש לו נזילה של דלק ואז גיליתי שבחלק שיוצא מהסעפת יש מלא דלק... הייתה לי פאדיחה ששמתי תערובת של דלק ושמן כשהמיכל של השמן מלא... אם מישהו יכול לעזור לי לפתור מה הבעיה אני יודה לו מאוד...
באיזו סעפת יש לו "מלא דלק" ואיזה חלק הוא זה?? למה הכוונה בתיאור הפאדיחה שלך? תהיה יותר ברור ותן יותר פרטים על מנת שנוכל לנסות ולעזור.
פורסם

יש מין חלק של האגזוז בצורת פרסה שהוא היה מלא דלק בפנים... והפאדיחה שהייתה זה שבמקום לשים רק דלק במיכל של הדלק ושמן במיכל של השמן שמתי גם תערובת של שמן ודלק וגם שמן

פורסם

התערובת העשירה יותר בשמן זה לא כזה נורא

אני מבין שזה טרקטורון 2 פעימות

בכל מקרה הוא פשוט יוציא לך עשן לבן יותר

ויקצר לך במעט את חיי הפלאג

אבל זה זניח

בנוגע לסעפת זה בטח צינור שברח מהקרבורטור ומטפטף על המנוע ולכן נשפך לסעפת

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

מצאתי בסוף מה הבעיה הייתה.. לא נכנס דלק לבוכנה וזה גרם לי להצפה במנוע ובגלל זה הוא גם לא הניע לי

• תוכן חדש...