Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בכבישים מהירים דווקא יש... 55 קמ"ש.

לא אין. ההגבלה היא לכלי רכב שאינם מסוגלים להגיע למהירות, לא לנהיגה.

המצב היה שונה ,הדברים היו יותר ...איך אגדיר אותם שתבינו אותי הכי טוב,הדברים היו יותר "פשוטים" ,לא היו כריות אויר ,המכוניות המשפחתיות לא היו מהירות כל כך ובטח לא בטיחותיות כמו היום, ובכל זאת לא הייתה כמות כזו של תאונות עם פצועים והרוגים. .

היו יותר פצועים והרוגים באופן יחסי. יותר למספר הרכבים, יותר למספר התאונות ויותר יחסית לקילומטרז'. הרבה יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא אין. ההגבלה היא לכלי רכב שאינם מסוגלים להגיע למהירות, לא לנהיגה.
ההגבלה היא לרכב שאינו מסוגל או מורשה לנוע במהירות שאינה עולה על הרשום בתמרור.

להבנה טובה יותר של העניין: במצב קיצוני של ערפל סמיך מאוד, אם צריך תנהג אפילו 30 קמ"ש, על מנת להמנע מתאונה.

:puzzled:
פורסם

אם רכב לא מסוגל לנוע מעל 55 קמ"ש (מכל מיני סיבות), אסור לו לנוע על כביש 6 ועוד מס' קטעים בכבישים מסוימים בארץ.

Veni Vidi Vici

פורסם

רון שאלה לי אליך: כשאתה נתפס בכביש של 90 נוסע על 140 ושוטר עוצר אותך, אתה אומר לו סליחה אדוני השוטר בחייאת תן לי דוח כי נסעתי מהר ואני עבריין ומגיע לי לקבל שלילה? ותענה בכנות על שאלה זו בבקשה.

אני לא אומר לו בבקשה, אני מסביר את התנאים ולמה לדעתי אני יכול לנסוע במהירות הזו בכביש הזה.

אם זה לא עוזר - אז כן, אני מקבל דו"ח.

בטח שלא מגיע לפה לפורום ליילל על זה.

כשאתה עובר על החוק, חלק ממערכת השיקולים שאתה אמור לעשות הוא לקחת בחשבון עונש אפשרי.

אתה עושה שיקול של עונש אפשרי מול התועלת של עבירה על החוק ומחליט לעצמך - האם זה כדאי או לא.

הידרדרות מוסרית, היא, בין היתר - להפסיק לעשות את השיקול הזה- כמו אותו אבא [אני כל כך מתאפק לא להוסיף "חתיכת אפס ליד...] שלא רק שעבר על החוק, אלא שימש דוגמא עבור הילד שלו לזילזול בשוטר ולאמירת דבר שקר במצח נחושה.

אם זה הולך ברגל בעיניך - שיהיה לך בכיף. אני לא מוכן לקבל בכלל התנהגות כזו

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

falou

היו יותר פצועים והרוגים באופן יחסי. יותר למספר הרכבים, יותר למספר התאונות ויותר יחסית לקילומטרז'. הרבה יותר.

לצערנו הרב כנראה שאתה טועה.

כואב הלב לשמוע את הכמות הבלתי נתפסת של ההרוגים והפצועים רק בסופשבוע אחד ואפילו היום.....

פורסם

טוב אנשים תרגעו..

מה יצאתם על האבא.. אחרי הכל זה אבא של מישהו פה.. ואני בטוח שהאבא של רובכם נתן לכם לנהוג..

לי אישית אבא שלי לא נותן לנהוג..

אבל אני חושב שזה יותר חלק עקרוני.. שברגע שגבול אחד נפרץ אז לאט לאט אתה מתחיל לאבד את החוקים ועושה מה שבראש שלך..

ואם האבא נתן לבן שלו לנהוג למרות שזה אסור אז סבבה זה באמת לא מסוכן בכלל כי אחרי הכל הילד בהשגחה והוא לא ינהג מהר.. אבל הוא עכשיו יודע שזה בסדר.. ושיהיה לו רשיון הוא יתן אולי לחבר..

ולאט לאט יפרצו החוקים.. אולי גם אפשר לנהוג בלי מלווה?

בקיצור אחי אני לפי מה שהבנתי זה שהנהג והאבא(בעל הרשיון) יקבלו שלילה.. האבא לחודש או משהו כזה.. והילד עד גיל 21 לפי מה שהבנתי...

אבל שוב זה רק לפי מה שהבנתי כלום לא בטוח..

ובהצלחה לאבא שלך.

פורסם

falou

לצערנו הרב כנראה שאתה טועה.

כואב הלב לשמוע את הכמות הבלתי נתפסת של ההרוגים והפצועים רק בסופשבוע אחד ואפילו היום.....לשמחתנו הוא צודק.

בטיחות של פעם + רמת המינוע של היום היו שווים להרבה הרבה יותר נפגעים מדי יום.

אתה באמת חושב שהירידה בכמות ההרוגים בתאונות הדרכים היא פרי עבודתה המפוארת של משטרת התנועה ? הצחקתני.

פורסם
טוב אנשים תרגעו..

אבל אני חושב שזה יותר חלק עקרוני.. שברגע שגבול אחד נפרץ אז לאט לאט אתה מתחיל לאבד את החוקים ועושה מה שבראש שלך..

ואם האבא נתן לבן שלו לנהוג למרות שזה אסור אז סבבה זה באמת לא מסוכן בכלל כי אחרי הכל הילד בהשגחה והוא לא ינהג מהר.. אבל הוא עכשיו יודע שזה בסדר.. ושיהיה לו רשיון הוא יתן אולי לחבר..

ולאט לאט יפרצו החוקים.. אולי גם אפשר לנהוג בלי מלווה?

.

לא מסוכן? ואם הילד עשה טעות? איך האבא בדיוק יתקן? הרי ברכב פרטי אין דוושות נוספות.

כמו שכבר אמרת, גבול אחד נפרץ, היום הוא נוהג עם האבא, מחר הוא ינהג ללא מלווה, לאחר מכן ינהג לאחר שהוא שתה בירה אחת "כי זה בסדר רק אחת".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא מסוכן? ואם הילד עשה טעות? איך האבא בדיוק יתקן? הרי ברכב פרטי אין דוושות נוספות.

כמו שכבר אמרת, גבול אחד נפרץ, היום הוא נוהג עם האבא, מחר הוא ינהג ללא מלווה, לאחר מכן ינהג לאחר שהוא שתה בירה אחת "כי זה בסדר רק אחת".

ל'

יעביר לN וירים בלם יד לאט לאט?

הרי הוא בסך הכל נוסע 10-15 קמ"ש....

פורסם

ועד שהוא יעביר לאט..... לאט.... לניוטרל, וירים לאט.. לאט.. בלם יד הוא יגרוף בדרך עמוד, מכונית, או ילד שהיה בסביבה.

ומהיכן הידע שהוא נוהג "רק" על 10 קמ"ש?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מוצא את העובדה שהאיש שלנו לא קיבל דו"ח במקום מוזרה.

מהעבר שלי כמשפטן בתחום התעבורה (אם להיות הוגן וכן מלפני כ-5 שנים) זכור לי שעצם הישיבה ברכב הינה עברה.

בכל אופן שיקר לא שיקר לא רלוונטי כאן.

כנראה שלא יהיה קשה להוכיח, לטעמי, שהוא ביצע את העבירה.

עכשיו זו רק שאלה של סחר מכר על העונש עם התובע המשטרתי.

ולפני הכל, לקבל בכלל זימון למשפט.

עד אז...ליל מנוחה.

גילוי נאות - גם אני נהגתי ללא רישיון וגם עם אבי.

so what?

תפסיקו עם החסידות הזו, אל תהיו יותר צדיקים מנוח הצדיק.

אני מציע שאת החסידות והצדיקות תפנימו כלפי הגישה של הפורום הזה לאנשים שכותבים בשגיאות מסיבות שאינן תלויות בהם דהיינו דיסלקטים לדוגמא.

דווקא כאן מדובר בעניין עקרוני יותר המראה על חוסר סובלנות וסבלנות כלפי השונה.

כידוע, זו אחת הרעות החולות בקירבנו.

במאמר מוסגר, זכרוני גם מעלה כי בארה"ב מותר למי שאינו מורה מוסמך ללמד נהיגה.

זו דעתי בכל הכבוד לאחרים.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

כמשפטן לעניני תעבורה הייתי מצפה שתדע שגם בארץ ניתן לבצע הדרכת נהיגה ללא הסמכה להוראת נהיגה.

וכמשפטן גם הייתי מצפה שתסתייג מהתופעה של נהיגה ללא רשיון .(גם אם זה רק במגרש חניה).

נערים צעירים הקוראים כאן בפורום על נהיגה שאינה חוקית או אף מסוכנת ומתקוממים על הטפת המוסר מצד הבוגרים יותר בטענה שגם אלה ביצעו את אותם "שטויות" בצעירותם ,מוטב שילמדו מנסיונם של האחרונים שבגרו והחכימו. (שכן זו הדרך הזולה והחכמה ללמוד).

פורסם

אם מותר ללמד נהיגה ללא צורך ברכב עם דוושות כפולות אז השאלה היחידה היא כנראה רק גילו של הילד.

וכשאני נהגתי עם אבי זה היה כש99% מבאי הפורום הזה היו בשא"ש ומאז זמנים השתנו כפי שהיטיב להסביר זאת קודמי בטרד.

כמובן שאינני מעודד נהיגה ללא רישיון אך מאידך אני משתדל לא להיות צבוע ולאמר שאף אחד לא עושה זאת.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...