Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חלאס כבר להתחסד, אפשר לחשוב שאתם לא נסעתם עם אבא שלכם במגרש חניה סגור כשלא היה לכם עוד רישיון. אז אולי מספיק עם כל ההתחסדויות האלה והטפות המוסר? וכן הוא שיקר, מה רציתם שיגיד? נסעתי עם הבן שלי ללא רישיון בואו ותקחו לי ולו את הרישיון ותעמידו אותנו לדין? ראבאק, מתחסדים נמאסתם. :evil:
פליקס, התגובה הראשונית היתה "סע הבייתה"

אבל יש תגובה יותר מנומקת -

כשאתה אבא לילד אתה צריך לשמש דוגמא

אתה חי במדינת חוק, מציית לחוקים, משלם מיסים, עושה מילואים, מצביע בבחירות - אתה חלק ממכלול.

כשאתה אבא שנותן לבן שלו לנהוג בלי רשיון אתה אבא קול שמלמד את הילד שלו שזה לא רע להשתולל קצת לפעמים, אבל כשאתה אבא שעושה טעות ונתפס, ומשקר מול הילד, ומראה לו שזה בסדר לשים ז_ן על החוק ועל מי שאוכף אותו - אז אתה חתיכת ח_א שגורם לזה שילד שלו יבין שזה בסדר לעשות מה שרוצים, ושמותר לעבור על החוק וכל מה שתידרש לעשות כדי לא לקבל עונש הוא כשר.

וזו - בעיני - התנהגות פסולה מין היסוד.

מתחסד?

לא נראה לי, גם לי נתנו לנהוג לפני שהיה לי רשיון, אבל אצלינו יש מנהג כזה, שאם עשית טעות - תשלם עליה. אל תיילל כמו איזה חסר-שדרה.

ואם כבר נשבר ממשהו, זה מכל הילדים האלה שנכנסים וכותבים "...כאילו שאתם לא עשיתם כאלה דברים"

אז כן, כולם עושים כאלה דברים, השאלה היא איך אתה עושה אותם ומה אתה עושה אם תופסים אותך.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבא שלי נתן לאחי סיבוב באוטו בלי רישיון מרחוק אבא שלי ראה את השוטרים כיבה את האוטו וטען שהוא רק ביקש מאחי ללחוץ על הברקס לבדוק את האורות....

השוטרים רשמו דוחות ואמרו שהוא יוזמן לבית משפט בדואר ולא נתנו לו לחתום על שום דבר ולא נתנו לו שום העתק או מכתב או כלום.... מה זה אומר ?!!? יכול להיות שלא יהיה כלום ?!

תודה דביר

בד"כ נותנים העתק לזימון לבימ"ש ביד, יכול להיות שרשמו לך דו"ח פנימי או שהעתיקו את פרטי אביך וההודעה כבר תשלח בדואר.

אז איך אומרים? צפה לבום.

פורסם

אבא לדוגמא...:nono:

אחרי זה מתפלאים למה נהגים צעירים עושים שטויות על הכביש...

כשיש כזאת לגיטימציה מהמשפחה אין מה להתפלא מהמצב.

פליקס - אני במקומך הייתי שותק.

Veni Vidi Vici

פורסם

כשאני הייתי בן 5 וגרנו באוקראינה הייתי יושב על הברכיים של אבא שלי ורק מסובב את ההגה כשהוא נסע בעירוני, והוא לחץ על הדוושות וההילוכים, היה נוסע ללא דאגות! כשהיה עוצר אותנו שוטר, השוטר היה רק שואל את אבא שלי "קאק דילא מירון?" "וויסיאו חאראשו" "אוקיי ביי ביי" והמשכנו בנסיעה הביתה.

ככה הייתה המשטרה ברוסיה בשנות ה-90 המוקדמות.:roll:

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
כשאני הייתי בן 5 וגרנו באוקראינה הייתי יושב על הברכיים של אבא שלי ורק מסובב את ההגה כשהוא נסע בעירוני, והוא לחץ על הדוושות וההילוכים, היה נוסע ללא דאגות! כשהיה עוצר אותנו שוטר, השוטר היה רק שואל את אבא שלי "קאק דילא מירון?" "וויסיאו חאראשו" "אוקיי ביי ביי" והמשכנו בנסיעה הביתה.

ככה הייתה המשטרה ברוסיה בשנות ה-90 המוקדמות.:roll:

השוטר בטח לקח לאבא כמה ג'ובות נחמדות :)

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מעניין מאוד איפה בכל ההודעה של פותח השרשור ראית בכי או יללה? אני דווקא ראיתי בן אדם ששאל ורצה לדעת למה לצפות ואיזה עונש אביו יקבל, ובמקום זה קיבל שלל הטפות של אתה עבריין אתה פושע אותך למשטרה סטייל חיים הכט.

רון שאלה לי אליך: כשאתה נתפס בכביש של 90 נוסע על 140 ושוטר עוצר אותך, אתה אומר לו סליחה אדוני השוטר בחייאת תן לי דוח כי נסעתי מהר ואני עבריין ומגיע לי לקבל שלילה? ותענה בכנות על שאלה זו בבקשה.

ומר ויקינג, איך בדיוק קשורה העובדה לזה שבני נוער נוסעים עם אבא במגרש סגור ללא רישיון לכך שהנוער על הכביש עושה שטויות? אני מבין שהקשר הנ"ל הוכח מחקרית, ואם לא קשה לך פרסם תוצאות מחקר זה למען יחכימו כל חברי הפורום מהמחקר הנ"ל.

ודבר נוסף מתי לשתוק אני אחליט ולא אצטרך עצות ממך מתי לשתוק.

ד"א עיינו בבקשה בתרד הנ"ל: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=113954 וואלק פורום של עבריינים ובכיינים יש לנו .... :roll:

ROOONEEYY

פורסם

ומר ויקינג, איך בדיוק קשורה העובדה לזה שבני נוער נוסעים עם אבא במגרש סגור ללא רישיון לכך שהנוער על הכביש עושה שטויות? אני מבין שהקשר הנ"ל הוכח מחקרית, ואם לא קשה לך פרסם תוצאות מחקר זה למען יחכימו כל חברי הפורום מהמחקר הנ"ל.

ודבר נוסף מתי לשתוק אני אחליט ולא אצטרך עצות ממך מתי לשתוק.

זה לא עניין המקום אלא המעשה הלא חוקי שהאב מעודד את בנו לבצע.

עם כל הכבוד, במדינה הזאת עדיין יש חוקים... תתפלא אבל רוב האנשים מצייתים להם.:idea:

Veni Vidi Vici

פורסם

שאלה קטנה: אתה מציית לחוק הגבלת המהירות? אתה מציית לחוק של לשים 2 ידיים על ההגה?

אם התשובה לשתי השאלות הנ"ל היא לא, אזי גם אתה עבריין וזה לא משנה אם אתה נוסע מהר או אתה נוסע עם אבא במגרש חניה סגור,אתה עבריין.

שלא תבין אני מסכים שזה מעשה לא חוקי וחוק זה חוק, אבל כל עוד אני נוסע במגרש חניה סגור ולא עושה שטויות וסתם מתאמן בנהיגה עם אבא, או סתם עושה איתו סיבובים תחת הביקורת שלו (במגרש סגור) אני אישית לא רואה בזה עבירה על החוק, כנ"ל כמו העובדה שלנסוע בכביש 6 ב3 בלילה 95 קמ"ש זה גם כן לא עברה.

ROOONEEYY

פורסם
כנ"ל כמו העובדה שלנסוע בכביש 6 ב3 בלילה 95 קמ"ש זה גם כן לא עברה.
זה באמת לא עבירה. מהירות מותרת מ-55 עד 110 קמ"ש.

Veni Vidi Vici

פורסם

חזרתי ויש לי כמה דברים להגיד....

אני בדעת הרוב אבא שלי עשה טעות חמורה ואני עצמי צעקתי עליו בגלל זה ופחדתי שיקחו את האוטו...

הוא חיפש תרוץ טוב להתחמק כמו שכל אחד היה עושה.... (ואתם יודעים את זה)

חוץ מזה שהוא נתן לו במקום מאוד צפוי שתצוץ שם משטרה כי תמיד יש שם ניידות וזה דבר שטותי בפניי עצמוו !!!

אני שאלתי את זה בשביל להוכיח לאבא שלי שיכולים לקחת לו את האוטו ולשלול לו את הרישיון ! אני ממש לא מצדיק אותו ואפילו כועס על המעשה האידיוטי !

פורסם
ד"א עיינו בבקשה בתרד הנ"ל: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=113954 וואלק פורום של עבריינים ובכיינים יש לנו .... :roll:

יש משהו בדבריו של פליקס.....

אבל אני רוצה להוסיף זווית אחרת של הסתכלות.

אני לא יודע בני כמה אתם ,אבל מה שאני יכול לומר לכם שהתקופה,החברה,המכוניות,התאונות,הכבישים פשוט הכל השתנה.

אני אסביר את עצמי :

בזמנו ,דהיינו לפני כ- 30 שנה, כשאבא היה לוקח את בנו למגרש ו"מלמד" אותו לנהוג או אפילו

כילד קטן שם אותו על ההגה ,ההתיחסות לזה הייתה שונה.הרבה יותר סלחנית.

לא ראו בזה מעשה או אקט של דירבון לעבירות על החוק או לנהיגה מסוכנת.

אולי ה"קשישים" שביננו יבינו על מה אני מדבר.

המצב היה שונה ,הדברים היו יותר ...איך אגדיר אותם שתבינו אותי הכי טוב,הדברים היו יותר "פשוטים" ,לא היו כריות אויר ,המכוניות המשפחתיות לא היו מהירות כל כך ובטח לא בטיחותיות כמו היום, ובכל זאת לא הייתה כמות כזו של תאונות עם פצועים והרוגים. כמובן שאין מקום להשוואה עם כמות המכוניות שעלתה מאז, ובכל זאת....

יכול להיות שהמודעות אז הייתה נמוכה יותר והתקשורת היתה פחות מפותחת אבל תבינו,

אנחנו הבאנו זאת על עצמנו. הקידמה, השינויים, החברה ,בעצם הכל גרמו לשינוי מהותי בכל

מה שקשור לתרבות נהיגה ולמצב הנוכחי בו אנו נמצאים.

אין אני בא לסנגר או לקטרג על פותח השרשור אבל כל דבר צריך להיות בפרופורציות.

רק רציתי לתת זווית אחרת לתמונה.

ואכן מהתרד שפליקס הציג ,ניתן לקבל חלק מהתמונה.

פורסם

לפי דעתי זה לא כזה נורא לתת למישהו בלי רישיון לנהוג בחניון שאין שם רכבים ולא יכול להיגרם שום נזק,יש דבריםהרבה יותר חמורים שאנשים עושים ולא מקבלים עליהם עונשים...

יכול להיות שלעצמה זאת עברה חמורה, אבל יש דברים שאבא שעושה אותם ליד הבן שלו וחלקם נחשבים חוקיים ועדיין זה ישפיע לרעה על הילד כשהוא יוציא רישיון הרבה יותר מהדבר הזה.

לא מבין מה כולם פתאום תוקפים אותו, האבא עשה טעות, אבל מעטים מאוד האנשים שכשעוצר אותם שוטר על עבירות פחות חמורות אפילו והם יודו בעבירה, אז מה פתאום ההיתממות הזאת?...

אני הוצאתי רישיון לפני 3 חודשים, וכבר מגיל 16 ואפילו לפני ביקשתי מאבא שלי שיתן לי סיבוב באוטו בחנייה בטענה שזה לא מפריע לכלום, אבל תמיד אבא שלי הביא לי את התשובה הקבועה שזאת עבירה על החוק ואין לי מה לעשות, ואכן אבא שלי (ליידי לפחות) לא עשה שום עבירה,בפועל היו דברים שנראו לי שסתם הוא לא הסכים (נהיגה בחנייה, נהיגה שלי עם יד אחת בתקופת המלווה..)

ואני רואה חברים שההורים שלהם נסעו לידם אחרת מאבא שלי, נסעו מהר, דיברו בפלאפון, נסעו בלי חגורה, היה פקק חתכו מהשוליים...וכל אלה ועוד דברים רבים תרמו רבות לנהיגה של חברים שלי היום, עם כמה מהחברים שלי יש תחושה שהחוק הוא בגדר המלצה, יכול להיות שזה בגלל שהם ראו שההורים שלהם עשו את זה אז זה נראה להם פחות חמור..אם אבא עשה אז גם לי מותר...אם אבא שלי נוהג כאילו הוא לבד בכביש גם אני ינהג ככה, מותר לי יש לנו אותם הגנים..

בכל מקרה להורים יש השפעה על הנהיגה של הילדים שלהם זה בטוח, ולתת למישהו לנהוג ללא רישיון זאת עדיין עבירה...אבל כל האיחולים האלה וההיתממות הזאת לא במקום בכלל...

VW PASSAT 1.8T

פורסם

אין סיבה להטיף.. גם לא לאבא. הוא עשה מה שהאבות של רובנו עשו ונתן לבנו לנהוג במגרש סגור ובטוח במהירות אפסית. שוטר תפס אותו על חם, הוא נלחץ טיפה וישר שיחרר תירוץ.. הוא גם בן אדם.

אבל זה עדיין נראה לי אבסורד לפרסם את כל הסיפור (בלי להתחיל במשהו כמו "תשמעו קטע שקרה לחבר שלי...") באחד הפורומים הגדולים בארץ, שאני בטוח שקורה לא פעם שמחטטים בו שוטרים למיניהם.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...