Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בשעה טובה מכרתי את הA3 טורבו שלי ועכשיו אני מחפש אחר Z3.

מצאתי Z3 שנת 97 מנוע 1900 ידנית עשתה 150אלף יד חמישית.

הבחור אמר לי שהוא שם לרכב סופר צ'יפ, אגזוז של רמוס, ופילטר פתוח של K.N.N.

המחירון של הרכב 77K הבחור דורש 90K.אפילו שיש חור בפלסטיק האחורי, אז אמרתי לו שזה יקר להחליף פלסטיק אז הוא אמר לי שמחיר של פלסטיק חדש 700K, זה נכון?

(רק לידע כללי התקציב שלי 100K).

השאלות שלי הם..

האם הציפ מקצר את חיי המנוע ועושה בעיות(הוא הורכב שהרכב עשה 130אלף)...האם האגזוז והציפ כל כך יקרים כפי שהבחור אמר..וכתוצאה מזה הוא דורש 13K מעל המחירון.

ובאופן כללי מה אתם אומרים על היד והק"מ..הנתונים האלה לא אמורים להוריד מהמחירון..?

תודה רבה מראש...

פורסם

אגזוז של רמוס זה בערך 1100 שקל. צ'יפ זה בערך 1500. פילטר עוד 300, מוסיפים ביחד עוד 2.1 כ"ס.

פלסטיקה של BMW יקרה להחריד, למרות שלא הבנתי מה בדיוק שבור.

אופק.

פורסם

ה"שיפורים" שהוא עשה שווים גרושים ובוודאי לא משפיעים על הסחירות. אם הוא מבקש הרבה מעל המחירון לפחות שלא יקשקש שזה בגלל השיפורים. האם הרכב שווה את זה? הכל תלוי בשוק - מה מצב השוק של ה-Z3? יש הרבה מהן? מה מצבן? שלב את זה עם מצב הרכב הזה ותגיע לתשובה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה על התשובות המהירות..

700 ש"ח כמובן...

הוא אמר לי שיש חור באמצע הפלסטיק ושחיבים להחליף לאחד חדש והוא לא מוריד שקל מה90K.

הוא אפילו אמר לי שגם אם בבדיקה יצאו דברים שיעדו על כך שמצב הרכב לא טוב הוא לא מוריד שקל, הדבר היחיד שהוא כן מחתייב זה שלדה.

ובכללי מצב השוק לא טוב, אני כבר יותר מחודשיים מחפש אחת שמורה ועוד לא מצאתי.

אתמול מכרתי את הA3 אז זה מאוד קשה להיות בלי רכב,הקליאו ספורט כל כך קורצת לי.... אני חושב שאני יקנה קליאו ספורט עד שאני ימצא Z3 שמורה, ושאני ימצא אני ימכור אותה.

תודה רבה על כל התשובות!

פורסם

החיפזון מהשטן, פי כמה וכמה בקניית רכב. תיתאזר בסבלנות עד שתימצא רכב שאתה בטוח לגביו.

ליפול על רכב לא טוב יוצא עסק יקר, אז שלא נדבר על רכב כמו Z3.

וזה לא שיש קליאו ספורט כמו מזדה לאנטיס למכירה :roll:

אופק.

פורסם

נכון...אתה צודק בכל מילה אני לא יתעסק עם הרכב הזה.

וקליאו באמת אין כמו לאנטיס, אבל יש לי שכן שמוכר קליאו ספורט 2003 יד שניה עשתה 50 אלף, במצב ממש מעולה כנראה אני ילך עליה, כי למצוא Z3 במצב טוב יכול לקחת חצי שנה אם לא יותר.

פורסם

אתה בטוח שזה הכיוון שלך :?: Z3 עם מנוע 1900 ???

אני חושב שמיאטה שנת 98 תעלה פחות מה Z3, תהיה אמינה ויהיה קל למצוא אחת טובה. (Z3 יד חמישית עם אגזוז וציפ לא נשמע כמו מציאה).

אם כבר Z3 אז מנוע 2800 ...

פורסם

אני גם חושב שעדיף לך לבדוק את אופציית המיאטה.

לגבי הקליאו ספורט ששכן שלך מוכר, תן עליה נסיעת מבחן קטנה ואולי תאהב. אין לך מה להפסיד.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

עשתה קרוב ל 200 אלף, יד 5 עם "שיפורים" עאלק ששוים 2000 שקל, רוצה 13 מעל המחירון, אולי שווה 13 מתחת, זה רכב בן 10 עוד מעט, ואני בטוח שעברו עליו חיים לא קלין בעשור האחרון.

הבחור גבוה על העץ, תגיש לו סולם, או חפש רכב אקמפלזר אחר.

ועם אתה כל כך רוצה רודסטאר, אז מיאטה משנת 2002 ב 90 אלף, או טויוטה mr2 משנת 2002.

קליאו ספורט אפשרות מעולה, ודובר עליה כאן במון בפורום רק לחפש.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מיאטה 2002 ? אין חיה כזו בארץ. היבוא חודש ב-2003.

MR2 2001 עולה יותר מ-90 אלף, אז 2002...

מנסיון שלי ושל חבר, מסיבה לא ברורה לחלוטין הקשר בין מחירון ה-Z3

ובין המחירים שבעליה דורשים עליה הוא מקרי בהחלט.

הפרשים של 20 עד 30 אלף ש"ח אינם נדירים (!!!).

אני לא יודע בכמה נסגרות עסקאות לבסוף, אבל זו הדרישה.

דניאל

MCS 2008

פורסם
הפרשים של 20 עד 30 אלף ש"ח אינם נדירים (!!!).

אני לא יודע בכמה נסגרות עסקאות לבסוף, אבל זו הדרישה.

דניאל

:shock::screwy:

מה עד כדי כך קשה למצוא אחת שמורה?

פורסם

צריך לעקוב, בד"כ אלה השמורות מחזיקות גם בעלים עם רגליים על הקרקע.

ז"א, סבלנות ועוד תמצא בונבוניירה במחיר ריאלי.

בכל מקרה אם ברודסטר עסקינן אני חושב שמיאטה \ MR2 עדיפות.

haters will hate

• תוכן חדש...