Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בהמשך לשאלות הלא פוסקות בנוגע למחשבים, אני פונה אליכם עם 2 שאלות.

1) אני משתמש בסט אלחוטי של מיקרוסופט לעכבר ומקלדת. אני מעוניין להשתמש בו גם במצב דוס, אך זה לא מתאפשר והוא לא מזהה את ההקשות על המקלדת במסך ה-F8, כשאני רוצה לעבור בין אפשרויות.

כאן המקום לומר שראיתי ב-BIOS אפשרות מבוטלת בשם - Enable USB Keyboard. האם זה הפיתרון?

הסט עובד מצויין וחלק, רק שם הבעיה - ואני חייב להגיע ל-Command Promat בשביל לבצע החלפת קובץ.

2) יש לי מודם ב-ADSL של אלקטל ספיד - טאץ'. רציתי לדעת כיצד אני יכול למנוע את הצורך בחיוג דרך החייגן כל הזמן, ולגרום לו להפוך למעין ראוטר.

כשביקשתי לעשות את זה בתמיכה של בזק, התחילו להגיד לי שזה שירות בתשלום - בלה בלה בלה.

מישהו יודע?

עזרה תתקבל בברכה.

ערב טוב.

פורסם

1) התשובה חיובית.

2) אם מדובר במודם השטוח השחור הראשון של בזק - גש לבזק, החליפו בחדש ואז זה פשוט.

3) אם מדובר ב-Speed Touch 510, ראה המדריך המצ"ב:

http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=47817

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צביקה תודה על התגובה המהירה.

לגבי 1, אני אעשה אם כך את ההחלפה ב-BIOS.

לגבי המודם, מדובר ב-510, לא בישן.

יש בעיה קטנה עם הלינק שנתת - הלינק שנותנים בפורום "פרש", לא תקין.

יש לך אולי לינק נוסף?

פורסם

רגע

אם המקלדת שלך מחוברת לUSB, מה שלא נראה לי, אז היא לא היתה עובדת אם המצב של "אפשר מקלדת USB" היה כבוי.

אם היא לא מחוברת לUSB, אלא לPS2, אז אין שום קשר בין הכפתור שמצאת לבין המקלדת, לא צריכה להיות סיבה שבגללה היא לא עובדת בדוס, בסך הכל ה"כאילו" דוס הזה נמצא תחת חלונות, אצלי המקלדת האלחוטית עובדת בלי שום דרייברים מיוחדים,

HAVING SAID THAT

נסה להכנס לאתר

www.driversguide.com

שם תתבקש להקיש סיסמא ושם משתמש

שם המשתמש הוא: DRIVERS

הסיסמא היא: ALL

או הפוך.

פורסם
ארז, מצטער ששכחתי את הפרט הזה, אבל הסט הוא אכן ב-USB.

אז אתם אומרים כן לבצע את השינוי, או לא?

בוודאי...

פורסם

יש בעיקרון 2 דרכים:

1.לבקש שיורידו לך את החייגן או שאתה מתנתק(הם ישאלו למה אתה צריך, תמציא משהו חשוב)

2. פשוט ללחוץ עפתור ימני על החייגן>מאפיינים>תוריד וי מPrompt for name and password...

ואז תכניס את החייגן להתחל>Startup.

ואז כשאתה ריסט כשהווינדאוס יעלה הוא מייד מתחבר לאינטרנט

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אופל, תודה על התגובה.

האפשרות הראשונה לא אפשרית, בגלל שבתשתית אני נמצא בהתחייבות, אז אני לא יכול לאיים בהתנתקות.

לגבי השני, ניסיתי את זה האמת, וזה לא עבד, הוא לא "רץ" על ההתחלה.

אני יודע שיש אפשרות אחרת, משהו בהגדרות המודם - השאלה איך עושים את זה (היה לי בזמנו מדריך ל-ECI אחר שהיה לי).

פורסם

שמע, תתקשר. תגיד שיש לך עסק, הקמת שרת ביתי לא יודע מה, ואתה חייב אי פי קבוע(בלי חייגן)

תגיד שהמחשב שייך לסבתא וסבא שלך שהם קשישים ומתקשים במחשב, ואתה חייב אי פי קבוע בשביל להשתלט בקלות על המחשב שלהם בלי שילחצו כלום והאינטרנט חייב להיות מחובר כי הם לא יודעים איך להיכנס. תגיד, שהתקשרת לספק מתחרה והם אמרו שאם אני עובר אליהם הם משלמים את הקנס ונותנים לי בלי חייגן. ואתה לא רוצה להתנתק כי אין לך כוח לכל ההעברות האלה אבל אם לא תהיה ברירה אתה תעזוב.

פורסם

לפי מה שאני יודע, והאמת שהבנת אותי קצת לא נכון - בזק כתשתית (לא הספק בזק בינ"ל), אמרו לי שזה בתשלום.

אני נמצא כעת בהתחייבות לשנה.

האם זה באמת קשור לספק?

כי אם כן אני בזמן הקרוב (כמה ימים) אמור להחליף תוכנית / ספק - כך שאפשר לשחק אם זה.

אם כן אשמח להתעדכן.

פורסם

איזה תשלום? שום תשלום ושום נעליים. אפילו בבזק בינלאומי היה מבצע לפני כמה חודשים(אולי גם עכשיו) שאם אתה מתחבר אליהם אתה מקבל אינטרנט ללא חייגן. וזה הספק תוקע את החייגן אני חושב.

פורסם

כדי להיפתר מהחייגן אתה חייב ראוטר.

אתה יכול להפוך את המודם שלך לכזה.

אתה יכול לקנות אחד כזה חיצוני ולפתור את הבעיה בצורה קצת יותר מקצועית.

אי אפשר לבטל חייגנים בADSL - זאת אופציה שקיימת רק בכבלים, וגם היא מתבצעת, הפלא ופלא, ע"י הפיכת המודם למעיין ראוטר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...