Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אני יכול לכוון הצתה (משמע = להחליף כמה חלקים במע' ההצתה ולכוון את ההצתה בצורה תקינה מבלי שתתאפס כל פעם מחדש) ?

עד כה נתקלתי רק ב"מומחים" שלא הצליחו לפתור לי את הבעיה.

הרכב המדובר הוא BMW 316 מנוע M10 עם קרבורטור מודל 1988

מבדיקה שערכתי מתברר כי חוטי ההצתה תקינים אך כמה חלקים אחרים אינם תקינים.

אני מחפש מוסך אמין וטוב שיפתור לי את הבעיה.

כתוצאה מהבעיה הרכב אינו "סוחב" ועובד בטורים לא קבועים.

BMW זה רכב יוקרה אז למה אני מרגיש שאני נוסע בעגלה ?

האם בולמים של מונרו יכולים להתאים ל BMW 316 מודל 88 מנוע 1800 ?

קיבלתי מחבר זוג בולמים שהיו מורכבים על הרכב שלו (גם כמו שלי) ובמוסך אמרו לי שאלו בולמים קשים ולא מתאימים לרכב שלי.

האם נכון הדבר?

פורסם

אם לא אכפת לך לנסוע לטירה, אז יש לי שם מוסכניק בחסד עליון שבטוח יפתור לך את הבעיה. מוסך הכוכב 0528429996 פואד.

לגבי המונרו הם מעולים, אבל הקוני יותר טובים. מנסיון עם שניהם על vr6.

"I want to die like my grandma, Peaceful in her sleep Not like the 4 other passengers in her car..."

פורסם
אם לא אכפת לך לנסוע לטירה, אז יש לי שם מוסכניק בחסד עליון שבטוח יפתור לך את הבעיה. מוסך הכוכב 0528429996 פואד.

לגבי המונרו הם מעולים, אבל הקוני יותר טובים. מנסיון עם שניהם על vr6.

פואד הזה הוא הבחור שעבד בקמור ופתח מקום משלו?

אם כן - גם אני שמעתי עליו הרבה המלצות.

לגבי המונרו - לא הייתי משווה לקוני, הקוני קשים יותר, יקרים ה-ר-ב-ה יותר וחסרים בארץ את האחריות לכל החיים.

לי באוטו - ב.מ.וו 316 שנת 90 מותקנים רביעיה של מונרו ריפלקס, כבר חצי שנה, ולטעמי הם מאוד קוסט-אפקטיב

[ועוד אצלי הרכב מונמך 40 מ"מ ואחרי חצי שנה הם עדיין מתפקדים - שזה מאוד מרשים בלי קשר]

אגב, לשואל המקורי "ב.מ.וו זה רכב יוקרה - יש לך הרגשה שאתה נוסע בעגלה" ??? באיזה ברושור קראת את זה??? ב.מ.וו משנות ה-80 הגיעו לפה בעיקר מסורסות ומעוקרות [מנועי 1.6 עלובים]

ואם האוטו שלך לא מטופל ברמה מאוד מאוד גבוהה, אין שום סיבה בעולם שתרגיש אתה נוסע ב"רכב יוקרה". זה שזה כתוב באיזה פרסומת לא משליך מאום על הרכב שלך...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• ספונסר פורום
פורסם
פואד הזה הוא הבחור שעבד בקמור ופתח מקום משלו?

אם כן - גם אני שמעתי עליו הרבה המלצות.

רון.

לא.. הבחור שעבד בקמור ופתח מוסך זה טארק הוא נמצא בקיבוץ גלויות ביפו
פורסם

היה מנהל מחלקה ב UMI ופתח מקום משלו. מאוד מקצועי ומכיר את כל המכוניות.

כבעל vr6 שעושה את רוב הדברים לבד, אני יכול לאמר בבטחון שהבן אדם מקצוען אמיתי. מנסה למצוא את הפתרון הטוב ביותר, מבלי להחליף את כל האוטו, ובכמה שפחות כסף!

"I want to die like my grandma, Peaceful in her sleep Not like the 4 other passengers in her car..."

פורסם
לא.. הבחור שעבד בקמור ופתח מוסך זה טארק הוא נמצא בקיבוץ גלויות ביפו
את טארק אני מכיר. הוא לא היחיד שפרש להיות עצמאי :)

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ללא ציינת את העובדה שביקרת אצלי, והפניתי את תשומת לבך, שדיאפרגמת הוואקום במפלג(וואקום צאמבר), לא תקינה אצלך, והרכב מתחממם עד לגבול האדום, וזאת לאחר החלפת שני תרמוסטטים!

החלף את הדיאפרגמת מפלג, פתור את בעיית החימום, ואתה מוזמן לחזור אלי, לכוון הצתה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...