Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל העוזרים הנחמדים.

יש לי גולף שנת 94' CL עם מנוע 1800, ידוע לי שיש לה נזילה של מים ולפני כמה ימים נסעתי באוטו (יש לציין שהנזילה ממש ממש לא חמורה, יורדים ממש טיפה מים), ועצרתי מתחת לבית של ידידה שלי להוריד אותה, פתאום אני מסתכל אני רואה את החום של המנוע על השלושה רבעים בערך, ישר עצרתי את האוטו וכיבתי אותו, פתחתי את המיכסה מנוע ואת הפקק של התא מילוי מים לרדיאטור והמים ביעבעו בערך 5 דקות, לאחר 5 דקות הלכתי לקחתי בקבוק והתחלתי מלאות מים, מילאתי עד הסוף, החום ירד, הדלקתי את האוטו והתחלתי בנסיעה שוב, הגעתי מתחת לבית של ידידה אחרת שלי להוריד אותה גם בבית (היא גרה כמה ביניינים לידי) ופתאום אני מסתכל אני רואה מים נוזלים על הכביש, מים כיבתי את האוטו, יצאתי החוצה, הסתכלתי ואני רואה מים נוזלים כמו ברז פתוח מתא המנוע. התדרדרתי עד הבית עם האוטו, החנתי ומאז האוטו עומד בחנייה.

איך אני מתקן דבר כזה, בהתחשב שיש לי בבית את כל הכלים שצריך (אבא שלי עובד בגגות, יש לי פה כל מברז וכל מפתח שצריך), כמה זה עלול לעלות לי אם אני מתקן לבד. ואם אני לא יכול לתקן דבר כזה לבד, כמה זה עלול לעלות?

* אבא שלי אמר לי שהוא יכול לתקן את זה לבד, שנקרעה גומיית מים משהו כזה. (אני לא מבין בזה)

אבל רבתי איתו והוא לא רוצה לתקן לי את האוטו ועכשיו הוא עומד לי בחנייה ולכן אני רוצה לתקן לבד!

תודה רבה על העזרה!

פורסם

קודם כל צריך להבין מה קרה לך.

נראה שנקרע צינור מים כלשהו, תנסה להבין איזה ואיפה. הם בדרך כלל מחוברים עם באנדים.

אם הגישה קלה תפרק את הצינור, לך איתו לחנות חלפים, תזמין כזה חדש ותרכיב.

אח"כ מלא נוזל קירור לפי הוראות היצרן ונקז אויר אם צריך.

אם הגישה לא קלה או שאתה לא מוצא מאיפה הנזילה, שים את הרכב על גרר וסע למוסך, חבל שתהרוס מנוע בגלל צינור קרוע.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

דיברתי כרגע עם אבא שלי, הוא אמר שהוא צריך מברג ארוך ואז הוא יצליח לסדר.

היה לו פעם מברג כזה ואיבדתי אותו ולכן אי אפשר לתקן כרגע. אני יסתכל בעצמי על המקום ויראה מה אפשר לעשות.

תודה :)

פורסם

OK, הסתכלתי ויש צינור מהמיכל של המים לכיוון הבלוק מנוע, ואז הוא מתחבר לכזה מין ברז ואז יוצא צינור עבה יותר לכיוון למטה מתחת לאלטרנטור ושם הוא קרוע בסוף איפה שהבאנד.

ואין לי גישה לבורג זה בעיה.

• תוכן חדש...