Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות של ברגים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה ראשונה :

שמתי לב, שבהשוואה לפיאסטות אחרות, הרכב שלי נמצא בטורים נורא גבוהים יחסית בסרק.

יש את הבורג של הCo בקרבורטור, לאיזה צד צריך לסובב אותו? (עם/נגד כיוון השעון?)

(כן, אני יודע שזו שאלה דבילית, אבל אני כל פעם מסתבך, ונוסע עם רכב שמגמגם בנסיעה, או נותן בגז בעמידה - חרוז)

שאלה שניה:

היום התחלתי לצבוע את תופי הבלימה שלי, הצלחתי להוציא גלגל אחד, צבעתי יפה עם מברשת, חיכיתי ליבוש והחזרתי את הגלגל. שניגשתי לגלגל השני, התעכבתי על בורג מסויים שלא רצה לצאת. ריססתי בנדיבות WD40, והבורג ממאן לצאת. ביינתים כבר גילחתי חלק לא מבוטל מהראש שלו, ועדיין - כנראה שנוח לו בפנים...:roll:

מישהו יודע אולי מה הסיבה?

אין היגיון שהוא החליד בפנים (כמו שקורה לרכבים שעומדים הרבה זמן), הרי רק לפני שבועים החלפתי צמיגים, וכל הברגים הוצאו/נכנסו ללא כל בעיה. מה עוד, שלפחות פעם בחודש אני מפרק את כל הגלגלים ומרסס wd40, כדי שברגע האמת יהיה לי הרבה יותר קל... משום מה זה לא עובד.

עידן

(שנוסע עם תוף אדום, ותוף כתום :? )

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

בעדינות עם אותו בורג, שלא תשבור אותו בפנים!

כנראה סגרו לך חזק מדי בפנצריה, תנסה עם מפתח בעל זרוע ארוכה ו.

משכנתא זה קל

פורסם

אתה מיכוון לבורג שעל הדרם עצמו או הברגים של הגלגל???

אם זה הבורג שעם הדרם, תיראה שלא סימררו לך אותו. לרוב זה בורג פיליפס ומסמררים אותם בהקף (אפשר ליראות סימן של דפיקה בהקף). אם זה אכן ככה, אתה יכול ליפות את הסימרור ע"י דפיקה לש הסימרור. אם זה לא סימרור (ותאמין לי, אם זה סימרור, אתה תיראה את זה) נסה ע"י מברג רוסי או מברג דפיקה... תיזהר על הידיים!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

עם בורג כוון התערובת לא תוכל לעולם להוריד טורים .

נסה לחפש בורג כויון טורים באזור ציר המיצערת או ליד הכבל מיצערת.אם בורג כוון התערובת [co]

סגור מידי המנוע ירעד ויעבוד לא עגול.

בכל מקרה עדיף לבדוק עם מכשיר גזים במוסך.

פורסם

אתה מיתכוון ל"גוז'ונים"??? הוא תקוע???

יכול להיות שהגלגל חטף מכה והג'נט היתעקם טיפה, מה שגרם לבורג גם להיתעקם...

מה שאני יכול להציע לך זה לקחת צינור גדול, ידית מומנט טובה ולהתחיל לקפץ...

נסה אולי ליסגור יותר חזק את שאר הברגים ואחרי שסגרת מאוד חזק את כל השאר, נסה אז לפתוח את הבורג...

אם כל זה לא מצליח, גש למוסך, חבל ליגזור את הבורג!!!

גילי

פורסם

כך יעשה לאיש אשר פיאסטתו עושה סיבובי דאווין ליד הסופרלנד...אולי באמת הגאנטים/ברגים חטפו קצת, תחזיר אותו למקומו ותסתכל על העקבות אם הם בסדר פשוט תפעיל יותר כוח.

לא מכיר את הקרב' של הפיאסטה אבל חפש בורג שמפעיל "מעצור" שעוצר את פרפר המצערת, עכשיו סובב אותו אחורה שישמור על המצערת טיפה סגורה יותר וזה הכל.

אם יש בורג כיוון לסל"ד סרק יכול להיות שהבעיה בו, צריך לשמוע ולהריח את האוטו בסרק אין אפס.

או לקפוץ למכון קרבורטורים.

פורסם

בורג ה CO הוא אלן 4מ"מ באלכסון.

סיבוב עם כיוון השעון = תערובת עניה ומנוע מקרטע.

סיבוב נגד = תערובת עשירה וזיהום אויר.

אבל אתה לא צריך לכוון אותו. שליטה על הטורים ביא בבורג אחר שנמצא בחלק האחורי של הקרב', לקראת סופו של הכאבל גז מלמטה.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

אם הבורג של הגלגל לא ניפתח

הכה עליו מכות "טובות", התז עליו ספריי נגד חלודה.

סובב עם כיוון הסגירה עלמנת לשחררו תחילה ,

לאחר השיחרור הראשוני פתח את הבורג .

לאחר פתיחת הבורג בדוק את ההברגה שלא נהרסה .

ירון מאיר

פורסם

אז היום בשעה טובה נפתרתי משתי הרעות החולות האלה...

לפני כשבועים ציינתי שקניתי ג'ק הידרואלי. בערכה של הג'ק היה שני מוטות, אחד כדי לתפעל את הג'ק, והשני כדי ל...:conf:

ואני, שרגיל בנתינה, חשבתי שהמוט הזה הוא כדי לתת בראש לכל מיני עלוקות שינסו להשאיל ממני את הג'ק. מוט חלול, אדום, עם ידית אחיזה נוחה. מו-שלם.

ואז ראיתי את ההודעה של גילי, קולגה מוערכת ובעלת פיאסטה 98 עם 16 שסתומים!!!! (מה אכפת לך? תרגיש עליונות על הVAG'ים :twisted:), הסתכלתי על המוט - וירד לי האסימון.

מה שאני יכול להציע לך זה לקחת צינור גדול, ידית מומנט טובה ולהתחיל לקפץ...

בשעה טובה שחררתי את הברגים, צבעתי את התוף. ואפילו התעסקתי עם בורג הטורים (זה שליד פרפר המצערת - נשבר היום מיתוס שגיליתי ששתי הדברים שונים לגמרי: בורג טורים ובורג Co)

עכשיו התופים עברו יישור קו ושניהם בצבע שהולם את הג'אנטים השחורים, והפסקתי לתרום דלק (הרכב שלי נותן בגז, אבל בקטנה... ורק שלוחצים)

תודה לכולם ובמיוחד לגילי.

אתם, אתם אנשים טובים אתם.

:mm_yeah:

פורסם
לפני כשבועים ציינתי שקניתי ג'ק הידרואלי. בערכה של הג'ק היה שני מוטות, אחד כדי לתפעל את הג'ק, והשני כדי ל...:conf:

ואני, שרגיל בנתינה, חשבתי שהמוט הזה הוא כדי לתת בראש לכל מיני עלוקות שינסו להשאיל ממני את הג'ק. מוט חלול, אדום, עם ידית אחיזה נוחה. מו-שלם.

:mm_yeah:

חמור!!! אל תגיד לי שלקת את הידית שאיתה אמורים להרים את הג'ק ו... פתחת איתה את הגלגלים... אם כן, הברגים לא היו באמת סגורים חזק... אצלי המוט הזה כמעט נישבר כאשר הג'ק היה מועמס טוב-טוב...

אולי קיבלת בטעות שני מוטות...ואתה, כמו שציינת, איש של נתינה...:roll:

העיקר שהצלחת!!!

גילי

פורסם

מוט אחד כדי לתפעל את הג'ק (לפמפם מעלה-מטה, ולשחרר את לחץ השמן)

כנראה שהמוט השני בשביל דברים מסוג כאלה.

הרכישה הכי נכונה וטובה שלי עד היום ב80 שקל.

פורסם

יא סטלן!!

המוט השני הוא בשביל להאריך!!

מה שכן, זכותך הדמוקרטית להשתמש בו לעוד מטרות, אז בסדר..:-)

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

עידן, אליה אמנם מסטול אבל צודק, 2 המוטות יוצרים מוט ארוך ונוח לשימוש, איך לא הבנת את זה? כנראה לא שיחקת בלגו בילדותך (שזה בעצם עכשיו אז לא מאוחר להתחיל)

haters will hate

• תוכן חדש...