Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי פעם.

למרבה הבושה זה היה האוטו שלי והיה לו דלקן.

למה לא תידלקתי? סתם עצלנות.

בדיוק ירדתי במחלף רוקח, לא היתה בעיה לסטות הצידה ולעצור.

מצד שני זה היה רכב ידני.

פורסם
יכול להיות שבאמת היה לך רבע מיכל, אבל בגלל שהיית בעלייה (כפי שציינת), מפלס הדלק היה נמוך מידי בשביל המשאבה?

או סיבוב שמעביר את הדלק מצד לצד במיכל - מן הסתם... לא?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

במו עיניי ראיתי מכונית נכנסת בקיר לאחר שהמנוע כבה בפתאומיות והנהג איבד בלמים והגה.

אמנם אפשר להתגבר על זה בלחיצה חזקה מאד על הבלמים וסיבוב חזק של ההגה אבל לא כל אחד יודע את זה, וגם בחלק מהמכוניות צריך כל כך הרבה כוח בשביל הבלמים שלא כל אחד מסוגל.

פורסם

גם לי יש גולף 94' CL מנוע 1800, התכבה לי האוטו (בגלל מחסור בדלק) פעם אחת מחוץ לבית ספר ונכבו מערכות הבלמים וההגה, כמובן שהצלחתי להשתלט עליו פחות או יותר ונתקעתי במדרכה במהירות של בערך 3 קמ"ש, ולכן לא נגרם נזק רציני. אבל לפחות למדתי מזה, כשהדלק מגיע לאדום? ממלאים פול :)

לילה טוב.

פורסם

עצה קטנה אך יעילה למנוע התקעות ללא דלק אם מד הדלק מזייף (פרט כמובן לתדלוקים בזמן) היא - לאפס את מד הק"מ הקטן - זה הניתן לאיפוס - בכל תדלוק ואם יש מחשב נתוני נסיעה אז גם שם. הנתונים של הק"מ שעברת מהתדלוק האחרון בהשוואה למד הדלק ייתנו לך אינדיקציה כמה באמת נשאר לך במיכל והאם באמת מד הדלק מזייף. במהרה תלמד לעצור לתדלק לפי מד הק"מ הקטן ולא לפי מד הדלק.

למשל כל 400 ק"מ או בדומה והכל נגזר לפי אופי הנהיגה, גודל המיכל וצריכת הדלק של המכונית

פורסם

כשהמנוע כבה לא הולכים ישר הבלמים. יש מיכל חנקן דחוס שמאפשר לנהג שימוש במגבר הבלם לעוד כ-2,3 לחיצות.

זה לא חוקי להתקע בלי דלק בכביש מהיר.

• תוכן חדש...