Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להשתחרר מצה"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, נפלתי לתוך סרט מוזר ורע למדי, ויש סיכוי גדול שאני הולך לקבל פרופיל 24 ולהשתחרר מצה"ל. דווקא אני, שממש ממש ממש התאים לי לשרת. דווקא אני, שאפילו אהבתי את התפקיד המעאפן שלי. דווקא אני, שהעדיף בסיס סגור על פני הקרייה. דווקא אני, שאפילו הצליח לא רע עד עכשיו בשירות

אז כרגע אני בגימלים, אבל כנראה בקרוב (חודשיים +-) אני משתחרר. השאלה היא מה לעשות עכשיו:

1) להילחם להישאר?

2) להוריד פרופיל, ולנסות להעלות שוב?

3) להתנדב?

4) לעשות מה שכל אחד אחר היה עושה, לקחת את הרגליים ולברוח? ואז מה? ללמוד? לעבוד?

אמנם אתם לא מכירים אותי כמעט, אבל אולי יהיו לכם רעיונות טובים. לא יזיק לי לשמוע דעות אחרות. אז יאללה - פאייר אווי.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה זמן נשאר לך בשירות?

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

אני אבחר בדלת מספר 4.

זה מה שהייתי עושה אם הייתי צריך לשרת כיום בצה"ל, למזלי הרע האפשרות הזו לא היתה קיימת עבורי בימים ההם של השרות.

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

24 זה פרופיל זמני שמונע ממך לשרת בצה"ל ואחרי כמה זמן (חצי שנה אני חושב) יש ועדה שקובעת אם אתה כשיר או לא ...

היא יכולה להוציא אותך על 21 רפואי , להעלות לך את הפרופיל או להשאיר אותך על 24!

אם מוציאים אותך על 21 רפואי

תתנדב !

גם תקבל תפקידים מאוד טובים

וגם תקבל יחס שלא מהעולם הזה !

ואני אומר את זה בתור אח של מתנדב :!:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

24 מדבר על עניין רפואי.

מדוע הגעת למצב הזה?

אם חשוב לך לשרת, אתה יכול לחתום על הצהרה שאתה מסיר כל אחריות מהצבא בנוגע למצבך הרפואי- מעשה לא חכם.

אם מצבך הרפואי באמת בעייתי אז וותר ופרוש..בשיא..או שלא :wink:

בכל אופן תיתן יותר פרטים.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

אם אתה 24 ז"א שאתה אי כשיר זמנית מה שאומר שאם אתה תגיע לגיל של קצת פחות מגיל 21 ותמצא כשיר בוועדה אז אתה תמשיך לשרת את הזמן שנשאר לך מאותו הזמן :? . רק מעל גיל 21 הם יהפכו אותך לפרופיל 21 (אי כשיר ורק אז תוכל להשתחרר). לגבי להתנדב זה כבר עניין שלך, בכל אופן תברר מה משמעות הדבר והאם ההתנדבות נותנת לך הקלות.

פורסם
אני אבחר בדלת מספר 4.

זה מה שהייתי עושה אם הייתי צריך לשרת כיום בצה"ל, למזלי הרע האפשרות הזו לא היתה קיימת עבורי בימים ההם של השרות.

אכן זה מה שמומלץ.

אם אתה מפחד מההשלכות אח"כ אתה בגדול יכול להירגע, זה הרבה פחות נורא ממה שאנשים חושבים - הבעיה היחידה היא עם מקומות עבודה מסויימים. זה הכל. ולא כ"כ הרבה מקומות כאלו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם הם מספיק חארות להשאיר אותך תלוי שנתיים "על תנאי", אז תלחם בהם.

מכיר - if you wanna shoot, shoot ?

אז אם ככה, או שיזרקו אותך או שישאירו עם פרופיל רגיל (45 או משהו כזה). שלא ישחקו איתך.

תשאל את לירן איזה חוכמולוגים הם.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
24 מדבר על עניין רפואי.

מדוע הגעת למצב הזה?

אם חשוב לך לשרת, אתה יכול לחתום על הצהרה שאתה מסיר כל אחריות מהצבא בנוגע למצבך הרפואי- מעשה לא חכם.

אם מצבך הרפואי באמת בעייתי אז וותר ופרוש..בשיא..או שלא :wink:

בכל אופן תיתן יותר פרטים.

האמת, סתם קטע מוזר. לפני איזה שבועיים אני מגלה שאני רואה הרבה פחות טוב בעין שמאל. אני מתקשר לאימא שלי: "שמעי איזה קטע, אני לא רואה כלום בעין שמאל...". עכשיו, הייתי באמצע שבוע שמירות (סוף הקורס), אני עייף מת, אז הנחתי שאני רק צריך לישון. אימא שלי לא הסכימה. אז הלכתי לרופא, שהטיס אותי למיון.

אחרי כמה סיבובים הגעתי להדסה, שם החליטו שיש לי דלקת בעצב הראייה של העין ואישפזו אותי ל 9 ימים. אני כרגע עדיין על כדורים למשך חודשיים. מבחינה רפואית, אני מרגיש בסדר גמור, וגם הראייה אמורה לחזור לגמרי, אבל מבחינת הצבא זה נחשב למשהו ממש רציני, וכנראה שמבחינתו הכי "בטוח" לשחרר אותי, כך שהאחריות תיפול עליי ולא עליו. הרופא אמר שאני אהיה על 24 איזה שנתיים (הפז"מ שלי כרגע כ 7 חודשים), ובסופו ישחררו אותי.

באמת שאין לי מושג מה לעשות. עד לפני שבוע וחצי הייתי סתם עוד ג'ובניק בדרך לקרייה, ועכשיו אני בדרך להשתחרר. זה השוק של החיים.

פורסם

לפחות יש לך קלף מיקוח.

או שתתנו לי מצב קבוע (פרופיל רגיל או שיחרור)

או שאני אתבע אתכם על הפגיעה הגופנית.

הכי חשוב שלא ישחקו איתך.

כמה רע שאתה לא מרגיש עכשיו, תחשוב שעוד 3 שנים יבואו אלייך ויגידו לך בוא תעשה עוד שנתיים וחצי שאתה חייב לנו.

פורסם
לפחות יש לך קלף מיקוח.

או שתתנו לי מצב קבוע (פרופיל רגיל או שיחרור)

או שאני אתבע אתכם על הפגיעה הגופנית.

הכי חשוב שלא ישחקו איתך.

כמה רע שאתה לא מרגיש עכשיו, תחשוב שעוד 3 שנים יבואו אלייך ויגידו לך בוא תעשה עוד שנתיים וחצי שאתה חייב לנו.

תראה, האמת שאני לא מבין הרבה בכל הקטע של הפרופילים (הכל משמועות), אז אם תוכלו להסביר לי טוב טוב מה הקטע של 21/24 זה יהיה טוב. בכל מקרה, אני לא יודע כמה אחריות מהם אני אוכל להוציא. מישהו שאני מכיר אישית שחטף משהו הרבה יותר גרוע (טרשת נפוצה, למרות שיש לי עדיין סיכוי של 10% גם לזה...) סחב את משרד הביטחון 12 שנים בבית המפשט עד שזכה. זה לא יהיה קל - וזה גם לא מה שאני מחפש, אני גם לא ממש מאמין שזו אשמת הצבא. כל מה שאני רוצה זה לחזור לחיים הרגילים והשבוזים שהיום לי קודם - וזה לא הולך לקרות.

מישהו פה יכול להסביר לי יותר על הסטטוס של מתנדב? מבחינת ת"ש, מדים, משכורת, זמן שירות, מתי אפשר לעזוב וכאלה..? (מישר, אמרת שאח שלך מתנדב...?)

תודה לכולם.

פורסם

זה לא משנה איזה פרופיל.

תראה זה הולך ככה :

1. מצב ראשון - פרופיל 24 - אתה ב-STANDBY הפז"ם לא דופק, אם בעוד שנתיים הם מקבלים קריזה, אתה חוזר לתת עוד שנתיים וחצי כסדירניק מניאק.

ז"א בן 20-21 (אולי אפילו באמצע תואר) צריך לעשות 8/8 מטבחים ושטויות.

2. יש לך פרופיל קבוע כלשהו - 21 ואז אתה משוחרר (ויכול להתנדב וכו', החלטתך) או כל מספר אחר (45, 37, 58.3...).

זה באמת לא משנה מה, הדבר החשוב הוא שיהיה לך סטטוס ברור (משוחרר או ממשיך בשרות).

פורסם
זה לא משנה איזה פרופיל.

תראה זה הולך ככה :

1. מצב ראשון - פרופיל 24 - אתה ב-STANDBY הפז"ם לא דופק, אם בעוד שנתיים הם מקבלים קריזה, אתה חוזר לתת עוד שנתיים וחצי כסדירניק מניאק.

ז"א בן 20-21 (אולי אפילו באמצע תואר) צריך לעשות 8/8 מטבחים ושטויות.

אתה טועה, לדעתי. הפז"מ בטוח דופק.

• תוכן חדש...