Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

באיזה נוזל קירור לרדיאטור אתה משתמש?  

50 הצבעות

1. 1. באיזה נוזל קירור לרדיאטור אתה משתמש?

• מים ירוקים, עדיף מהירקון
    • מים אדומים, עדיף של טויוטה ולא של פולקסווגן, כי זה אמין יותר
    • מים ורדרדים עם בובות של דובוני אכפת לי צפות בתוכן
    • מי סבון, כי חשוב שהמנוע יהיה נקי גם מבפנים
    • אז זה מה שמכניסים לרדיאטור!!!
    • אני חושב שלא יפה מצד רוני לעשות סקר כזה לשאלה רצינית ומלומדת שכזאת

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם יודעים מה...

ביולי אני עובד במחסן בחלפים של פולקסווגן בר"ג, לידם יש מסירת הרכבים וסוכנות המכירות שלהם, אני יכנס ואשאל אותם איזה מים פולקסווגן שמה במכוניות שלה.

(מקווה שהם יידעו לענות לי).

...

בכל מקרה, מעניין יהיה לראות מה יגיד היצרן...

לא צריך בשביל זה לעבוד במחסן חלפים ולא במשרד המנכ"ל של פולקסווגן. מספיק לפתוח ספר רכב כדי שיהיה כתוב לשים מים אדומים עם שם מסובך כמו G12W5F (זה בצחוק לכל מי שרץ לקנות), וגם כתוב שלא רצוי לעשות את זה בעצמך.

ובכלל אני לא מבין מה כל ההתעסקות הזו עם הנוזל קירור, ממילא לרוב המכונויות היום יש מערכת סגורה ולא צריך לגעת. אולי נפתח גם סקר של איזה צבע שמן ברקס ואיזה טעם שמן גיר אתם שמים ....

My responses are limited. You must ask the right questions

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תסלחו לי, רק הערה קטנה. אני רק רוצה לציין בפני כל אלו שבחרו באופציה האחרונה, כי אנחנו יודעים את ה-IP שלכם, ומדברים ברגע זה עם ספק האינטרנט שלכם בשביל לברר את הכתובת שלכם. השלב הבא יהיה לבוא לרסס לכם על כל האוטו "זה מה שקורה למי שמעז לצאת כנגד מנהל פורום!!".

אה, ואתם גם עומדים להיחסם :twisted:

תודה ויום טוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם תסלחו לי, רק הערה קטנה. אני רק רוצה לציין בפני כל אלו שבחרו באופציה האחרונה, כי אנחנו יודעים את ה-IP שלכם, ומדברים ברגע זה עם ספק האינטרנט שלכם בשביל לברר את הכתובת שלכם. השלב הבא יהיה לבוא לרסס לכם על כל האוטו "זה מה שקורה למי שמעז לצאת כנגד מנהל פורום!!".

תודה ויום טוב.

רוני

:roflmao: :painting: :crazyeye:

פורסם

מה מצחיק?

זו הודעה רצינית ביותר, ברח כל עוד נפשך בך,

טרם ישסה בך רוני את כלבי השמירה האימתניים של הפורום :mm_mad:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

תודה ויום טוב.

רוני

אופס :shock:

:lol:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...