Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש מגבר ללא קרוס אובר והוא רוצה לחבר אליו סאב.

רציתי לדעת אם אפשר להכין קרוס פאסיבי אם חיתוך לסאב?

אם כן אז תגידו לי בדיוק את הרכיבים הדרושים ואת אופן ההכנה.

תודה לכל העונים!

נ.ב

הרצתי חיפוש ולא מצאתי על הנושא

פורסם

לא מומלץ להתעסק עם קרוס פאסיבי לסאב, זה מצריך הרבה סלילים גדולים וזה עלול לגרום לבעיות. משכן אפשר לבדוק אם ברדיודיסק יש יציאה לסאב, כך שלא צריך קרוס. אפשר לחילופין להשיג קרוס אקטיבי פשוט וזול, ולחברו רק לסאב.

פורסם

אפשר לבנות קרוס פאסיבי לסאב העניין הוא שזה בדרך כלל יחייב רכיבים שעמידים בהספק גבוה . אפשר סליל אחד והקרוס יחתוך ב6 DB אבל לסאב עדיף 12DB ומעלה.

בכל אופן אם בכל זאת אתה רוצה לשים סליל, תשים סליל של של 8.5 מיליהנרי על הפלוס של הסאב.

למידע נוסף בנושא גש ללינק הבא:

http://www.the12volt.com/caraudio/cross.asp#lp

פורסם

שאלה שקשורה, יש לי מגבר מהקרוס שלו יכול לחתוך כך שישמעו רק את התדרים הנמוכים.

אני רוצה לחבר אליו קומפוננט, הבנתי לפי האתר שנתת שצריך קבל.

איזה קבל אני צריך בשביל לחתוך סביב ה 100HZ או באיזה תדר מומלץ לחתוך את הקומפוננטים ואיזה קבל צריך בשביל זה?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם
אם כבר היית באתר אז תקרא אותו ותראה שיש טבלה לרכיבים של 4 אוהם, שם נאמר איזה קבל צריך בשביל כל תדר.

התדר הזה הוא בסדר.

תודה, וב מינוס כמה DB אני צריך לחתוך(את הקומפוננטים)?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

• תוכן חדש...