Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנושא כבר נטחן עד דק בפורום א-ב-ל:

העברה ל-R ו-P תמיד מחייבת לחיצה על המשבת בכדי למנוע נזק לתיבת במקרה של שילוב בטעות - אם זה לא עובד כך - יש לתקן זאת.

עמידה ב-D בלבד, זאת מכמה סיבות:

1) יש תיבות שעמידה ממושכת בהילוך סרק גורמת לחימום השמן ונזק אפשרי לתיבת ההילוכים.

2) עמידה ב-D מאשפרת תגובה מהירה במקרה של צורך להתחיל בנסיעה באופן מיידי (בגלל סכנה, רכב חירום, וכו' )

3) עדיף להחליף רפידות בלם עוד פעם אחת בחיי הרכב, ולא להזדקק להחליף את תיבת ההילוכים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

"יש תיבות שעמידה ממושכת בהילוך סרק גורמת לחימום השמן ונזק אפשרי לתיבת ההילוכים."

ZVIT, לדעתי ולדעת חברי, בעל מכון לשיפוץ גירים,זאת אמירה כללית שאין לה אחיזה במציאות.

דע, אני כותב זאת לאחר שיחת טלפון איתו.

אם אתה בטוח בכך,אנא הפנה אותנו למקום שזה כתוב.או צרף הוראות יצרן שמאשרות זאת.

נשמח מאוד לשנות את דעתנו.

תודה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

נאמר ואני מחכה לחבר 5 דקות עם האוטו למטה (מאזדה) אז אני מעביר לP שם בלם יד ושלום על ישראל.

אני לא אשאר בD.

חוץ מזה שאני מכבה את המנוע שלא יאכל דלק, אבל תיאוריתית, אם הייתי צריך לחכות אפליו דקה, אני שם על P בלם יד וזהו.

מישהו יכול לאמת את מה שzvit אמר?

שזה בעצם לא בריא?

פורסם

אצלי בספר רכב דווקא רשום שבמצב כמו שלך מומלץ N ובלם יד...

מוזר..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

F1, השילוב ל P הוא בדיוק כמו השילוב ל N,רק שב P ננעצת שן בציר המרכזי של הגיר

שנועלת את הגלגלים.בשני המצבים משאבת השמן עובדת ודוחפת את השמן דרך הקולר במחזוריות.

בשילוב מהלך,המוח פותח מעבר לשמן ומפנה אותו לבוכנה(סרבו) שלוחצת על חישוק,בכך נמנע סיבוב

הבית(הקלוב) בו נמצאים הדיסקיות.ההיפך ממה שכתב zvit הוא הנכון.בשילוב ל N או P השמן זורם חופשי דרך הקולר ומקרר את הגיר מהר יותר,מפני שאין לחץ על מ. השמן(היא לא צריכה ללחוץ על הסרבו).

נחכה ונראה אם zvit יעלה לנו הוכחה לדבריו,או בכלל יענה.:-P

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

רק ד"א העברה מD לR לא באמת תעביר את זה לרוורס. יש מנגונים נגד טעויות אדם והאוטו ישאר במצב ניוטראל עד שיגיע לעצירה מלאה. אז לא. זה לא מסוכן... לא בדקתי ב100 קמ"ש אבל אני מניח ששם התוצאה תהיה זהה...

לא שאני ממליץ למישהו לנסות, כמובן... יכול להיות שזה לא בכל המכוניות האוטומטיות ככה...

אורן

***עריכה: העברה בלי בלימה למצב P, אגב, הרבה פחות סימפטית... גם ממהירות אפסית...***

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אכן יש (לפחות בגירים החדשים) הגנות נגד שטויות.

חברה שלי העבירה את הידית ל-1 (במקום ל-2 כנדרש) בירידה במהירות 70 קמ"ש, והגיר לא שילב הילוך ראשון אלא המתין בניוטרל עד כמה שזכור לי (לא בטוח 100 אחוז, יכול להיות שהוא שילב שני. אבל בוודאות הוא לא שילב ראשון)

הסיפור מדבר על קורולה 2002.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בקורולה 2003 שהיתה ברשותי, היה כפתור בתיבת ההילוכים שנקרא: SHIFT LOCK, גם הוא קשור איכשהו להגנות?

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
אלא המתין בניוטרל עד כמה שזכור לי (לא בטוח 100 אחוז, יכול להיות שהוא שילב שני. אבל בוודאות הוא לא שילב ראשון)

לא נתקלתי בגיר שעובר לניוטרל, מה שכן, אם מדובר בגיר "חכם" (שאגב נמצא גם בלנסר 92) הוא ימתין עם הורדת ההילוך עד לסל"ד סביר להורדה, ורק אז יבצע את החלפת ההילוך.

• תוכן חדש...