Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסי ערפל..!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי רנו קליאו B 2003 צורה חדשה השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להשיג פנסי ערפל.. לאוטו יש לי הכנה ואני רוצה לשים פנסי ערפל יש למישהו מושג אולי לא חייב אורגינל

תודה לעונים..

פורסם

שלום רב!

אני מחפש ערפל הרבה זמן, אולי תוכל לומר לי, במחילה, היכן ניתן למצוא אותו בארץ?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה, בין נהר פרט לנהר חידקל,שם הערפל עיקב את מתקפת הצבא האמריקאי על בגדד.

אל תפריע לילדים לבזבז את הכסף על שטויות,אין להם על הראש בית,משפחה, ילדים מיסים, וכו'...':roll:

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

צביקה ודויד, אני לא סגור כמה אתם נוסעים בכבישי הארץ בשעות הלילה הקטנות, אך תהיו בטוחים שהארץ משופעת בערפל, במיוחד בחורף.

נסו לנסוע ב-443 מידי פעם, אחר כך תבינו שגם בארצינו הקטנטנה פנסי ערפל הם כבר לא אביזר לפוזה.

ולשואל המקורי - פנסי ערפל יהיה לך הכי זול לחפש בפירוקיה.

הרץ חיפוש ותתחיל להסתובב...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הנסיך. שים לב תמיד כשאתה נוסע.המעט ערפל שיש הוא באזור פרדסים.

לידיעתך 90% מהפרדסים בארץ נעקרו.בין רחובות לנ"צ כל השנים היה ערפל,בשעות הקטנות

של הלילה.לפני מס' שנים נעקרו,והתופעה נעלמה.

לשאלתך,בגיל שלי בחורות זה רק צרות,לכן אני לא נוסע בשעות הקטנות של הלילה.:roll:

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

צביקה.... אמנם באיזור נתניה אין הרבה (גם ערפל, כן), אבל בגולן למשל, בכביש הסרגל, ועוד כבישים מסויימים, יש יופי יופי של ערפל אפילו כבד...!

אבל עד היום, אחרי 7 שנים של נהיגה, לא ראיתי אפילו בן אדם אחד! שמשתמש בפנסי ערפל בערפל, לעומת זאת, אותם אנשים משתמשים בפנסי ערפל באופן קבוע כשאין ערפל... אולי לכך התכוונת בהודעה שלך....?

אולי פשוט צריך להסביר לכולם בשיעורי נהיגה שהם לא נוהגים בראלי באמצע הלילה...?

פורסם

בקשר לערפל,צביקה הערפל האבוד נמצא באיזור צפון הנגב ,עמי-עוז,מבטחים,ובמילואים האחרונים בצאלים:-),ובקשר לפנסי ערפל עדיף לחפש בפירוקיות כמו שכבר המליצו.

ערב טוב ובלי ערפל רן

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...