Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה, קודם כל אני כבר לא שחר עם ה106 חחח קניתי פולו 16 וי ובפולו הרמקולים הקידמיים הם על הדשבורד והם רק 4 אינץ'. יש לי מגבר גי בי אל 75.4 אז רציתי להיתיעץ מה כדי לי לעשות. אם יש קומפוננט 4 אינץ טוב ולא יקר? או אם לקנות רמקולים קידמיים רגילים 4 אינץ'- חשבתי על מורל קואקס?

ובקשר ללקנות קומפוננט 6.5 או 5.25 ולשים בדלת אז בדקתי זה לא אפשרי וגם אין לי זמן להיתעסק עם הבלאגן.

ויכול ליהיות שאני אוכל לקנות טוויטרים וקורוסאוברים של הקומפוננט של מורל פולס יד שניה(בלי המידים) וחשבתי אולי לחבר אותם עם ה4 אינץ' של מורל או 4 אינץ' אחר.

אז אני בהחלט פנוי להצעות.

תודה מראש

פורסם

אם אתה קונה רק טוויטרים של פולס, אז יותר עדיף טוויטרים של הדוטק. יותר איכותיים ונשמעים טוב יותר בהגברה.

בכלל, סט של 4אינץ' יש טובים, ובתנאי שברכב יש סאב,

אולי לעשות בנייה בדלת? זמן מיילא, אבל זה עולה כסף,

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אפשרי לעשות בניה בדלת של פולו, חפש בפורום, אם אני זוכר נכון עופר דותן מעורב בזה, ביצעו התקנה של רמקולים בדלת של פולו.

לא מומלץ לקנות קומפוננט 4".

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא זה סרט עכשיו לעשות בניה, הייתי מעדיף להיבא קומפוננט 4 אינץ' או רמקולים 4 אינץ' השאלה מה עדיף אם קומפוננט או סתם זוג רמקולים (למה הקומפוננטים שראיתי שיתאימו להגברה עולים 1000+) וגם איזה רמקולים ,כאילו שם/דגם?

פורסם

למורל יש מין תערובת של קומפוננט/קואקס של 4" והיא מאוד טובה ויקרה נדמה לי שזה מורל מקרום או משהו כזה והיה מישהו שרצה למכור לפני כמה זמן בפורום מכירות אודיו

, אבל תקח בחשבון שבקומפוננט נורמלי ,הטוויטר נורמלי הוא 1.25-1.5" והמידבאס הוא 5.25-6.5 שזה פי 4-5 ועדיין זה מידבאס . כלומר בספק הוא יכול לרדת לסביבות ה80HZ והטובים שבהם יכולים להגיע לסביבות ה60HZ , ע"מ להעביר את הבאס מהסאבוופר קדימה תצטרך מקסימום חפיפה בינהם

המשמעות של זה היא שעדיף לנסות לעשות בניה אם זה אפשרי ללפחות 5.25" .

אם לא תנסה לשמוע את המורל הנ"ל יתכן והוא יתאים לך אבל אז תצטרך למצוא סאב שירד די נמיך עם גרף הענות ישר מספיק לחפוף עם ה4" שזה סאב יקר והגברה יקרה

בהצלחה יהודה.

בברכה יהודה

פורסם

קודם כל - אתה מתכוון לעופר רוטמן

עכשיו - אם אתה לא הולך על בניה - תלך על סט קומפוננט שלם מקדימה או שתקנה מידבאס 4 אינטש וטוויטרים בנפרד ותגביר בי-אמפינג אבל אז אתה צריך מגבר נפרד לסאב.

לגבי הסאב - אתה צריך סאב שיכול לנגן טוב סביבות ה200 הרץ כדי לכסות את כל ההפסדים שיהיו לך מסט 4 אינטש ואז עלולה להיות לך בעיה שהבאס לא יורגש מהבמה הקדמית אז אתה תצטרך להתחיל להתעסק בכוונים של הפאדר והגיין של הסאב וופר בכדי ליצור אפקט מתאים - בכל מקרה במצב כזה או שיהיה לך הפסד בעוצמת הבאס או שיהיה לך באס שיורגש יותר בחלקו האחורי של הרכב.

או - שיהיה לך באס שיורגש מהבה הקדמית אבל בגלל שהוא יהיה חתוך נמוך יהיה לך הפסד של תחום תדר לא מנוגן. בשביל לפתור את זה - אתה צריך בניה בדלתות לוופר 6.5 אינטש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא ניראה לי הכי הבנתי אותכם. אין לי בעיה שהבאס יבוא לי רק מאחורה ומקדימה לא יהיה באס מה שחשוב לי זה המיד והטראיבל . ובקשר לבניה זה לא אפשרי מבחינה כספית ומבחינת הזמן שצריך להשקיע על זה. אני צריך למצוא פיתרון אחר אז לא הבנתי אם כדי להביא את הקואקס ה4' ולקנות בניפרד טוויטרים וקרוסאוברים של הקומפוננט של מורל פולס או לשים רק את הקואקס בלי טוויטרים. או אם בכלל יש קומפוננט 4' זול שיחזיק לי עם המגבר הג'י בי אל 75.4

וממש תודה על העזרה שלכם

שחר

• תוכן חדש...