Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לבן דוד שלי יש מערכת של פיונר 4700 והיא מותקנת ברכב אבל הוא הוציא את הפאנל כמו שהרוב מאיתנו עושה אבל הוא איבד אותו..

אני לא חושב שאפשר לקנות רק את הפאנל בלי המכשיר עצמו אבל רציתי להיות בטוח ולשאול אותכם..

אם מישהו יודע אם אפשר לקנות רק פאנל אשמח לשמוע איפה וכמה זה אמור לעלות פחות או יותר..

תודה למגיבים.

hu-pioneer 7500

amp-Hifonics Titan TX4405

component-morel pulse 6.5

sub- JBL gto 1200

פורסם
שלום לבן דוד שלי יש מערכת של פיונר 4700 והיא מותקנת ברכב אבל הוא הוציא את הפאנל כמו שהרוב מאיתנו עושה אבל הוא איבד אותו..

אני לא חושב שאפשר לקנות רק את הפאנל בלי המכשיר עצמו אבל רציתי להיות בטוח ולשאול אותכם..

אם מישהו יודע אם אפשר לקנות רק פאנל אשמח לשמוע איפה וכמה זה אמור לעלות פחות או יותר..

תודה למגיבים.

חבל על הכסף, זה מכשיר יחסית פשוט, והיום הוא נמכר באיזור ה750-800 ש"ח עם אחריות לשנה .

פאנל הפעלה חדש יעלה לך כ400 ש"ח, עדיף כבר לנצל את ההזדמנות ולשדרג למכשיר מתקדם יותר, או לחפש מכשיר מפיוניר סדרה 6-7 ביד שניה, גם המחירים שלהם הם באיזור ה600-800 ש"ח.

under construction..

• תוכן חדש...