Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיצוי על דלק מהול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תומר - אל תיתמם

יש הבדל גדול בין דלק מהול (שמישהו מהל בכוונה לעשיית רווח לא חוקי) לבין דלק מהול (כשחדרו מים למיכל). אני בטוח שאת בעל הרכב שנתקע ההבדל הזה פחות מעניין. אך בכל זאת יש הבדל של כוונה לרמות לגנוב וכדומה או סתם תחזוקה לקויה או רשלנות - וזה כן צריך לעניין את השופט.

פורסם

חס וחלילה מיתמם, רק שאלתי מאיפה הדלק נשאב.

אני מאמין שמאיזור תחתית המכל, ואם שם המים נמצאים או לא בסופו של דבר הם ישאבו ויגיעו אל האוטו שלך.

מבחינתי דלק מהול זה דלק מהול!

בתחנות דלק יש משחה מיוחדת לבדיקת מים בדלק ותחנה שבודקת ויודעת שזה מהול זה שווה למהילה בכוונה ככה שמאיפה שלא תסתכל על זה בעל התחנה תמיד יהיה אשם כי או שהוא מהל בכוונה או שהוא לא בודק את מה שהוא מוכר ללקוח שלו או שהוא בודק ומתעלם מהממצאים. סופו של דבר נמכר דלק מהול וזה שורה תחתונה, בתור לקוח אתה אמור לקבל מוצר תקין!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אתה כמובן צודק, אנחנו כלקוחות צריכים לקבל מוצר תקין ולהיות מפוצים אם הוא לא תקין ואפילו אם זה לא מתוך כוונת זדון

פורסם

כנס לשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=100116&page=1&pp=15

בעמוד השלישי, העלתי צילומים של המישחה אשר מגלה מים בדלק.

לגבי מהילה של דלק בכוונה, או שלא, בתחנות "פז" לפחות כמו שאני יודעת ישנו מכשיר שנקרא "וידירוט" שהוא בודק את מצב המיכלים כל הזמן, ושולח התרעות ברגע שיש דבר שהוא חריג, כמו לדוגמא חדירת מים למיכלים (חלחול בלתי רצוי).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי, אנו צריכים לבקש סגירה לאלתר של תחנות שניתפסו מוהלות מיים (ואני מאמין שיש תחנות אשר נתפסו בקלקלתן, יותר מפעם אחת).

אבל כשאין דרישה שכזאת חד משמעית מציבור הנהגים או דרך פסיקה מבית המשפט, ימשיכו משרדי הממשלה לעשות חצאי עבודה ולהתפק בקנסות שכנראה אינן מרתיעות מספיק.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תוכן חדש...