Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחכמי,

אחותי עומדת לרכוש רכב ועל הפרק עומד פולו 98 מנוע 1400 ידני, במצב רחוק ממושלם מתוך כוונה לעשות יישור קו משמעותי לאחר הקניה. אני לא מבקש כאן ייעוץ ברכישה.

רציתי לבקש את עזרתכם בקביעת התיקונים הדרושים והערכת עלות, לפי הערות בדיקה שקיבלנו מקונה קודם:

1.

"בלאי פנימי במנוע ומזייף, שריפת שמן, נזילות שמן, רעש מערכת תזמון ושסתומים, רעשים פנימיים במנוע, דליפות לחץ, תושבות מנוע, קורוזיה בצינורות ואביזרי קרור, תיפקוד מערכת דלק והצתה לקוי"

נשמע שכל האטמים הלכו ודרוש סוג של אוברול. מה הוא כולל, ומה סדר גודל העלות?

2.

"נקישה בהגה, חופשים במתלים ובבוקסות, תיקון וכיוון ציר קדמי ואחורי"

מה התיקון הדרוש ועלות מוערכת?

3.

"בלאי מצמד גבוה, חופש יתר ציריות"

כנ"ל.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

75000, שזה לדעתי נמוך מדי לבלאי הנ"ל. צריך לציין שמנסיבות המקרה נראה שמידת החשש לתחמוני סוחרים של הפחתות ספידומטר די נמוכה.

פורסם

לגביי קלאץ': בחברה הוא עולה יקר, לי בפולו 2002 75 כ"ס דגם מנוע AHW הציעו 2700 ש"ח ללא עבודה.

בחנויות חלקי חילוף אותו קלאץ' עולה בסביבות 1000 ש"ח, תוסיף עבודה 500 ש"ח= בסביבות 1500 ש"ח.

דליפת לחץ של כמה אחוזים? האם צויין? מה הכוונה מערכת דלק, מה בדיוק לא מתפקד? (האם מדובר רק בניקוי מזרקים ו/או החלפת פילטר דלק או החלפה כוללת של מערכת ההזרקה/משאבת דלק?)

אני הייתי ממליץ להיכנס למוסך של צ'מפיון ולקבל הצעות מחיר כולל עבודה, ולקצץ ממחיר הרכב.

איתמר ג'ורג'.

פורסם
במצב רחוק ממושלם

הוא ציין את זה במפורש, מה הבעיה?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתה בטוח שאתה מתכוון ל 75 אלף ולא 175 אלף...?

או ששיחקו עם הק"מ של הרכב הזה , או שפשוט לא טיפלו בו כלל.

אני מציע לחשוב בכיוון רכב אחר.

פורסם

מצטרף להמלצה של סובארו, או ששיחקו עם הק"מ או שבכלל לא טיפלו באוטו.

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
נשמע כמו רכב שעבר הזנחה פושעת
א. יש אמת בדבריך

ב. בכל זאת צריך לקחת בחשבון שמכון הבדיקה לא לוקח סיכונים על עצמו ועל כל כתם שמן שהוא ימצא במנוע בגלל, נגיד, מזיגה לא טובה של השמן, יירשם "נזילות שמן". עד היום עוד לא ראיתי רכב אחד שיצא מבדיקה בלי סעיף "רעש ממערכת תזמון", לא משנה כמה הוא מטופל וחדש. כנראה שהבוחנים מצפים שהמנוע יהיה שקט כמו דג מת.

לגבי מידע ספציפי, כמו מה בדיוק לא בסדר במערכת הדלק, אין לי אינפורמציה מפורטת. אני לא מחפש את הסט המינימלי של תיקונים, אלא את הסט שיביא את הרכב בוודאות למצב טוב. למשל לגבי סעיף המנוע נראה לי ש"לעשות ראש" ולהחליף אטמי בוכנות זה פתרון לכל הבעיות שצויינו. מה שאני לא יודע זה:

- האם אכן זה יפתור את כל הבעיות האלה

- כמה זה עולה

אשמח אם מישהו יכול לעזור בסעיף המנוע.

פורסם

אני גם מכרתי פולו עם 100k ,בבדיקה בזמן המכירה לא נתקלתי בסעיפי ליקוי כאלה גרועים

הם לא ירשמו סתם נזילות שמן , בכסת"חים הם רושמים הזעות , וזה פוטר אותם , אבל נזילות ושריפת שמן ,דליפות לחץ , אני מריח פה אוברול וזה לא נשמע לי טוב בכלל

כל הנקישות והחופשים זה בבל"ת , אבל אני הייתי נזהר עם המנוע והגיר

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...