Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

קודם כל, אני די חדש כאן באוף טופיק ורק רציתי להציג את עצמי, שמי ליאור, בן 23.

בדרכי אל האושר, צפיתי לפני שעתיים בסרט שמש נצחית בראש צלול. חבר המליץ לי על הסרט ואמר שזה יתן לי השראה וקצת ישכיח פרידה די טריה (לפני כשבועיים) ממערכת יחסים עם בחורה. (לא אפרט יותר מדי בנידון, אחרי הכל, זה לא פורום פסיכולוגים כאן). למי שראה את הסרט, כאשר ג'ואל מתעורר בבוקר לאחר שמחקו את זכרונו, מאז התחיל במוחי הסלט - מה בדיוק קרה? איך שוב יצא לו להכיר את אותה בחורה? האם הזיכרון שלו נמחק בכלל?

אשמח שמישהו יסביר לי את השתלשלות העניינים מהקטע שהוא מתעורר ובכלל, לקבל ביקורת כלשהי על כזה סרט, די מוזר לטעמי והזוי, אוירה קודרת משהו - מזכיר לי את ונילה סקיי מאוד.

תודה.

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברוך הבא לפורום. לא יודע מי מהמנהלים הסכים להכניס אותך לכאן, אבל שיהיה :)

לגבי הסרט, נפרדים, מוחקת אותו מהזכרון שלה, הוא הולך למחוק אותה מהזיכרון שלו, ותוך כדי המחיקה הוא מתחרט ומתחיל להילחם במחיקה, ואז רואים את הדברים שמתרחשים בראש שלו. כשהמחיקה מסתיימת, הם בסופו של דבר נפגשים שוב, ובלה בלה בלה.

מספיק?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נראה לי ששנינו יודעים מי :lol:

ולגבי הסרט, רק מהקטע לקראת הסוף, שהוא התעורר לאחר המחיקה. הפגישה שלהם היתה מקרית? הם זכרו בכלל אחד את השני?

אגב, בכללי - מה אתה חושב על הסרט? לפי ההתייחסות שלך נראה לי שלא ממש תחלק את חייך לשניים :)

פשוט הרבה אנשים אמרו לי כבר זמן רב ללכת לראות כי זה סרט טוב, ודי התאכזבתי :(

פורסם

זה סרט מדהים, השאיר אותי בפה פעור, אבל לא כל אחד מתלהב. לגיטימי.

אחרי המחיקה, הפגישה הייתה מקרית (ויש כאלו שיאמרו גורל), והם לא זכרו אחד את השני, אבל היה ביניהם משהו שהוא מעבר לזיכרון, והם נמשכו אחד לשני שוב.

התאכזבת, זכותך. לכל אחד יש טעם שונה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

סרט מעניין. לא בדיוק יצירת מופת-מכיוון שהז'אנר די נטחן בסרטים כמו "להיות ג'ון מלקוביץ', אבל בהחלט דרך טובה להעביר שעה וחצי. זה לא סרט ששווה לראות יותר מפעם אחת מכיוון שהפואנטה של הסרט מובנת-ואז זה כבר לא מרתק.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אם אתה כבר בז'אנר של "אה, אז הכל היה רק חלום ולא קרה באמת" לך כבר על אבני היסוד " "כביש אבוד", "מלהולנד דרייב" וגם "מועדון קרב".

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אם אתה כבר בז'אנר של "אה, אז הכל היה רק חלום ולא קרה באמת" לך כבר על אבני היסוד " "כביש אבוד", "מלהולנד דרייב" וגם "מועדון קרב".

חוצפן!

מועדון קרב לא קשור לסיפור אבל..

להשוות את כביש אבוד ומלהולנד דרייב ל"הכל היה רק חלום"????

מה נסגר איתך?

אלה יצירות אומנות של דייויד לינץ' בשיא פריחתו שרק משתפר ומתעצם מסרט לסרט

כלל וכלל לא סרטי ממנטו

פורסם

"מלהולנד דרייב" סרט מדהים. לא מבינים כלום וגם לא צריך להבין כלום. הסצנות שם כל כך חזקות ומיוחדות (ולא רק סצינת הלסביות הנהדרת :-P), אחד הסרטים שכאשר הם הסתיימו לא הבנתי כלום, וגם לא היה לי אכפת שלא.

האמת שהייתה איזושהי תיאוריה.. :-)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

דרך אגב, יש קישור שמסביר בדיוק מה קורה במלהולנד ואז מבינים את ההגיון (העקום, זה הרי לינץ').

גם מאוד עוזר לראות את לוסט הייוויי לפני, יש מוטיבים חוזרים בסרטים.

ואם זה לא הובן - אני אישית מחזיק מלינץ' גאון קולנועי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לגבי ממנטו שהוזכר, ראיתי לפחות 3 פעמים ותקראו לי סתום, אבל לא הבנתי שום דבר מהסרט חוץ מזה שהזיכרון של הבן אדם מטוגן לחלוטין ואינו זוכר דבר.

ליאור

• תוכן חדש...