Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משהו מעניין מאוף טופיק!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית לא ראיתי את השירשור הזה, ואני גם לא חובב גדול של מרצדסים (אלא אם זה 320 SEL ארוך מסוף שנות ה-80) אבל הנה משהו מוזר: הלילה היה לי חלום שקניתי אחת כזאת בדיוק , רק שחורה, ועם גג בז'

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

האמת היא שהיא נראית יותר כמו 300SL Gullwing, ואם זאת אכן המכונית, אני :inlove:

(ואני בכלל לא חסיד של מרצדס, אבל לדגם הזה יש לי חולשה).

השירשור הזה היה אמור להיות מועבר אלינו לא?? זוה סטיה מאוף טופיק לעתיקות לא??:wink:

מה שבטוח לבחור יש חולשה בזיהוי, אבל טעם טוב יש לו בהחלט, ושמר צדק, המאפיין את הגולווינג הן הדלתות המתרוממת לצורת כנפי שחף (GULL-WING) העיצוב הזה מופיע גם אצל יצרנים אחרים כמו הדלוריין

Mercedes-Benz-300-SL-Coupe-F-Top-DO-1024x768.jpg

והנה לכם הזדמנות לשפץ אחת כזאת, זו התוצאה המזעזעת של תחרות מכוניות קלאסיות עד 1965 במקסיקו "La Carrera Panamericana", המכונית מיותר לציין שוויה כמליון דולרים

300sl_110902_001.jpg

300sl_20040622_003.jpg

אירית

פורסם

אוייייי, ואווייייי.............. :cry::mm_cry:

ניראה לי שהרסת לי את כל היום....

יש אנשים שיכולים לסכן מיליון דולר ככה, ויש כאילו שרק יכולים לחלום...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...