Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת פנסי ערפל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני גר באריאל, ועכשיו בחורף יש לנו לא מעט פעמים ערפל, לכן התחלתי לחשוב על התקנת פנסי ערפל.

האוטו הוא סוזוקי בלנו 2000.

רציתי לדעת יותר על הנושא, איזה פנסים כדאי להתקין, מה המחירים היום לפנסים אלו, על מה כדאי לשים לב כשבוחרים אותם והאם בכלל כדאי להשקיע בזה.

תודה מראש

פורסם

התקנתי ברנו שלי פנסים כאלה לפני שבוע בדיוק קניתי מאוטו דיפו באשקלון עלו כ130 שקל התקנה פשוטה ביצעתי אותה בעצמי בקלות ותכלס חוץ מפוזה זה לא נותן הרבה

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

עושים חורים בטמבון ואז את החוטים מחברים לאורות הראשיים אני חושב ואז אתה מוסיף כפתור אבל הכי מומלץ שחשמלאי רכב יעשה לך את זה

:-) {את הטוב אנחנו מקבלים מה' ואת הרע לא נקבל?!?}:twisted:

ברשותי:

מזדה לאנטיס 1999 אוט'

ביואיק רנדוו 2004 אוט' (בעיקרון של ההורים)

פורסם

קניתי אוניברסליים שדווקא ניראים כמו מקוריים והתאימו לי בצורה מדהימה לאוטו בקשר לחיבורים ... חיברתי למתג הפנסים המקוריים שאומרים להיות מותקנים וחוט אחד זה המינוס אותו חיברתי לבורג של הפנס ראשי עבודה של 3 שעות לקח לי בגלל חוסר הניסיון . הייתי מעדיף חשמלאי

פורסם

האמת גם אני חשבתי על ליקנות פנסים מאוטו דיפו ולהתקין... זה נראה לי די קל.

בעיקר שיש לי פנס איתות למטה בטמבון אז אני יכול לקחת ממנו... ויש לפנס איתות הזה חוט אחד מנותק (כנראה של פנסי ערפל), כך שנראה שזה יהיה קל.

פורסם

כל אחד ממכם פה או עומד לקבל דו"ח או עומד לשרוף לעצמו את החוטים.

עושים את זה עם, מתג הפעלה, ריליי, ועם פיוז מגן, ובטח ובטח שלא מנורות חנייה.

פורסם

אבל בגולף יש מתג של פנסי ערפל, פשוט שאני מסובב אותו רק הפנסים האחוריים נדלקים לערפל, והקדמיים לא. (מיכוון שאין כאלו)

יש לי מקדימה פנס איתות ואליו מחובר חוט אחד ועוד חוט אחד רופף (באויר - לא מחובר לכלום), וכנראה שהוא אמור להתחבר לפנס ערפל.

אז אם ככה, זאת אומרת שזה אמור להיות דיי פשוט.

פורסם

אם אתה מדליק שלא לצורך תקבל דוח ואם אתה מדליק בזמן ערפל אין לך מה לדאוג .... תכלס שגם באשקלון השוטר עצר אותי עם פנסי ערפל דלוקים שלא לצורך הוא בדק רשיונות ושחרר אותי בלי להעיר לי בכלל

פורסם

אולי תחשבו קצת, טיפה על זה שהחוק לא נכתב סתם. אולי יש מאחוריו משהו או מישהו שאתם מסנוורים!

ואולי המישהו הזה יפגע או חלילה יגרום לתאונה בגללכם.

המלצה קטנה, אם אין לכם ידע בחשמל על תתעסקו. קומבינות עושים על צעצועים ולא במכוניות.

פורסם
פנסי ערפל כשמם כן הם!

משתמשים בהם רק בזמן ערפל חוק זה חוק

נכון, אבל הבעיה בחברה שמתקינים לבד הם מכוונים אותם לא נכון ומפעילים אותם יחד אם התאורה הראשית, ואז נוצר גורם סיכון.
פורסם

שרשורים שהופיעו פה בעבר(מי אמר חיפוש):

(1)מס' 1

(2)מס' 2

(3)מס' 3

(4)מס' 4

(5)מס' 5

יש עוד בנמצא, אך אני חושב שנסתפק בכך.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...