Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 605 3.0

sv 24
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיגו 605 עם מנוע 3.0 והספק של 210 כ"ס , רק ישלי בעיה אחת שהוא אוטומטי , שאלתי היא איזה גיר רגיל אפשר לשים על אוטו כזה , וגם איזה שיפורים אפשריים במנוע.

פורסם

עדיף למכור את הרכב ולהוסיף ולקנות אוטו גיר רגיל עם טורבו וכו.. שבנוי לזה...

לא ממליץ לך להיתעסק בזה...

שבוע טוב :)

"בשביל להגיע לתוצאות משמעותיות יש לערוך שינויים משמעותיים"

פורסם

טוב אני רואה שאתה לא מקיר את הרכב הזה , בינתיים יש לי מפאס למאה ב 6.5 שניות והוא מגיע למהירות של 240 בקלות , יש לו גם מערכת הקשחת בולמים . את האמת אני רוצה קצת יותר אז חשבתי להחליף את תיבת ההילוכים לידנית .

אז אנא מי שיודע דבר שיגיב לא רוצה עיצות באויר .

פורסם
טוב אני רואה שאתה לא מקיר את הרכב הזה , בינתיים יש לי מפאס למאה ב 6.5 שניות והוא מגיע למהירות של 240 בקלות , יש לו גם מערכת הקשחת בולמים . את האמת אני רוצה קצת יותר אז חשבתי להחליף את תיבת ההילוכים לידנית .

אז אנא מי שיודע דבר שיגיב לא רוצה עיצות באויר .

אתה חי בסרט לגבי הביצועים......בדוק אחד משניים, את מד האוץ שלך ו/או את שעון העצר שלך.

לידיעתך, מעטפת הביצועים של הרכב שלך דומה וקצת יותר טובה (בשולים) מאשר בדגם ה- SRTI .

בוודאות אני יודע שמסתובבות מספר יחידות (מצומצם ביותר) של ה- SRTI (שני ליטר טורבו) עם גיר ידני.

הצעתי לך, אם ברצונך להסב לידני שרודר הם הכתובת עבורך וזאת מהטעם הפשוט שתזדקק לתקינה והם מסוגלים לספק את החלקים ולבצע את ההתאמות הדרושות.

מאד רצוי שתפנים שאין מדובר ברכב ספורטיבי אלא במכונית שרד והתרומה שתקבל מהסבה כאמור לראיתי תהיה בין חיובית זניחה לשלילית.

ואני אשאיר לך להעריך כמה זה הולך לעלות........רמז.........יקר מאד.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

טוב.

מכיוון שכאן הפורום הטכני ולא פורום המועמדים לאוסקר בהוליווד השרשור ננעל.

באמת שיש גבול לסף הסבל שלי משרשורים הזויים כאלה.

אגב, להבא, כותרת תקינה מכילה קצת יותר מידע מאשר את דגם הרכב בלבד.

מוטי

נ.ב: עשה לשנינו טובה ותפסיק גם להציע לאנשים את הבדיחה העצובה הזו שקוראים לה טורבו חשמלי, זה חוסך ממני את התענוג המפוקפק של למחוק לך את ההודעות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...