Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. בעלי רנוספורט קליאו 172 .... יש סיבה לחייך :?:

יש ויש....

2. איך היה המפגש :?:

פנטסטי, הבטחת שתבוא.....

3. מה אומר המומחה :?:

שיהיה טוב ואין טעם להיכנס לדיכאון

4. יש תמונות :?:

משלושה כיוונים.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תירגע איציק, להראות רצינות לברשד יש קליאו מכל דור!

והוא עדיין לא מוכר לי אחת..

:lol::lol::lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

obarshad.

איך היה המפגש :?:

פנטסטי, הבטחת שתבוא.....

ברשד היקר- לא בדיוק הבטחתי,אמרתי שכנראה אני אגיע- לא יצא -חבל :cry:

אני בטוח ,שלמדתם והשכלתם מהידע העצום של magician/מריוס היקר

בנושא : RENAULTSport Clio 172/182 ....

חוץ מזה, אולי לטיול שאתם מתכננים אני אצטרף-(אם אפשר כמובן).

שבוע טוב

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן?

כולם ציניים ומדברים ברמיזות,אפשר לדבר ת'כלס בבקשה?

נ.ב. אני רגוע :-) ,רק אני מאוכזב שהGT שלי עדיין לא גמורה,אין לי מספיק ביטחון לנסוע איתה מרחקים גדולים,רציתי להיות במפגש.

פורסם

מזג האוויר הסוער שהיה בבוקר יום שישי השתפר לקראת שעת המפגש הגדול ביותר שהיה אי פעם, עם בעלי רנו קליאו ספורט.

חן שהיה המנוע הראשי (מראשי:twisted: הכנופיה), עם מומנט וכ"ס בהתאם, צלצל אולי הפעם העשירית ואולי הפעם העשרים ואימת את הגעתי למפגש ה"גואל"....:wink:

כהרגלי הייתי הראשון שהגיע למקום והילך הלוך וחזור בתקווה שהקבוצה לא תהייה גדולה מאד - כשתי מכוניות וחצי...

עופר הגיע שני, עם חצי מהצי הפרטי (יש לו 2 קליאו ספורט)בהופעה ספורטיבית (חולצה עם שרוולים קצרים ומכנסי דלריביירה צרפתית, שגרמה לי להרגיש "טרטח זקן" בהיותי לבוש עם מעיל טייסים מעור...

לאט, לאט התייצבו למרבה הפתעתי עשרות בעלי קליאו ספורט וגם בעלי "רפליקות" של הקליאו ספורט ולזה נתייחס בהמשך...

אולי בגלל מזג האוויר הטוב ואולי בגלל שקצין ה"מודיעין" פישל, החלטנו קולקטיבית שהמפגש, החוויות, המידע והעידכון יהיה במתכון "כל ישראל חברים" באוויר הצח,במקום במסעדה:-)

מצב שגרם להצטרפות של בעלי אופניים (כנראה ספורטיביות) לחוג בעלי הקליאו ספורט...ואם חשבתם שהסתיימו ההפתעות אז טעיתם!

הרפליקה הראשונה של הקליאו ספורט שהצטרפה למפגש הייתה איביזה,שעליה הודבק חצי מהסמל של הקליאו ספורט ושהפכה אותה בוודאות ל"אחים בדם" ול "אחוי, גם לי יש "אחוש שרמותה ספורטיבית"?!...

לא כתוב לנו פראיירים על המצח, או שכן?

במפגש הועלו שאלות לגבי תיקוני אחזקה שונים, ביניהם החלפת משאבת מים במסגרת החלפת חגורת תיזמון.

ראוי לציין שחגורת תזמון מוחלפת במסגרת אחזקה שוטפת ולאחר כ 120000 ק"מ או 5 שנים.

מסתבר שבמוסכי היבואן מוצע שבאותה הזדמנות תוחלף גם המשאבת מים, שבהחלט סביר להחליפה במסגרת אחזקה מונעת לאחר כ120000 ק"מ.

אליה וקוץ בה, כשמבצעים טיפול טיימינג,מפרקים גם את חגורת האביזרים המניעה גם את משאבת המים

, לכן המוסך לא אמור לחייב פעמיים עבור פירוק החגורה באם מחליפים באותה מסגרת עבודה את משאבת המים!

במקרה כזה יש לחייב רק עבור פירוק והרכבה של משאבת המים בלבד (לא כולל פירוק החגורה).

מתוך המידע שהועבר אלי הסתבר שבוצע חיוב כפול,ראה הוזהרתם!

הועלה נושא הטיפול התלונות עקב ליקויים סדרתיים מ, מול היבואן ומשרד התחבורה.

לראשונה בארץ, הוצע תחליף איכותי ובאותו תקן למצתים שהיצרן מתקין מסוג NGK בקליאו ספורט,שהיה ידוע כדגם היחיד המתאים לקליאו ספורט.

מחיר המצתים התחליפיים באותו תקן הוא רבע ממחיר המצתים "המקוריים" והם זמיניים מידית.

המשך לסאגה של רפליקות הקליאו ספורט

הכלאה מעניינת בין רנו 5 לבין מנוע קליאו ספורט התגלתה במפגש כאמת, איני אחראי לעמידות ההכלאה

ובכל זאת ראויה לשבח כפרויקט שבוצע, חי, בועט ונושם, לא ברור עד מתי...

ולסיכום קצר למפגש התייצבו מעל ל20 קליאו ספורט, לצערי בתזמון שונה שמנע מידע מועיל מרבים.

בכל אופן שמחתי להאיר כמה פינות ולהעשיר את המודעות לחשיבות האחזקה הנכונה , שמחתי לראות ידידים ותיקים וצעירים שזכו להיות בעלי הקליאו ספורט היחודית ונטו אוזן קשבת להסברי הטכניים ולפעמים גם אם היו משעממים...

שפו לכל המשתתפים ובמיוחד לאלו שלא שכחו להביע את תודתם.

בברכת שבוע טוב לכולם,

מריוס

פורסם
מזג האוויר הסוער שהיה בבוקר יום שישי השתפר לקראת שעת המפגש הגדול ביותר שהיה אי פעם, עם בעלי רנו קליאו ספורט.

חן שהיה המנוע הראשי (מראשי:twisted: הכנופיה), עם מומנט וכ"ס בהתאם, צלצל אולי הפעם העשירית ואולי הפעם העשרים ואימת את הגעתי למפגש ה"גואל"....:wink:

כהרגלי הייתי הראשון שהגיע למקום והילך הלוך וחזור בתקווה שהקבוצה לא תהייה גדולה מאד - כשתי מכוניות וחצי...

עופר הגיע שני, עם חצי מהצי הפרטי (יש לו 2 קליאו ספורט)בהופעה ספורטיבית (חולצה עם שרוולים קצרים ומכנסי דלריביירה צרפתית, שגרמה לי להרגיש "טרטח זקן" בהיותי לבוש עם מעיל טייסים מעור...

לאט, לאט התייצבו למרבה הפתעתי עשרות בעלי קליאו ספורט וגם בעלי "רפליקות" של הקליאו ספורט ולזה נתייחס בהמשך...

אולי בגלל מזג האוויר הטוב ואולי בגלל שקצין ה"מודיעין" פישל, החלטנו קולקטיבית שהמפגש, החוויות, המידע והעידכון יהיה במתכון "כל ישראל חברים" באוויר הצח,במקום במסעדה:-)

מצב שגרם להצטרפות של בעלי אופניים (כנראה ספורטיביות) לחוג בעלי הקליאו ספורט...ואם חשבתם שהסתיימו ההפתעות אז טעיתם!

הרפליקה הראשונה של הקליאו ספורט שהצטרפה למפגש הייתה איביזה,שעליה הודבק חצי מהסמל של הקליאו ספורט ושהפכה אותה בוודאות ל"אחים בדם" ול "אחוי, גם לי יש "אחוש שרמותה ספורטיבית"?!...

לא כתוב לנו פראיירים על המצח, או שכן?

במפגש הועלו שאלות לגבי תיקוני אחזקה שונים, ביניהם החלפת משאבת מים במסגרת החלפת חגורת תיזמון.

ראוי לציין שחגורת תזמון מוחלפת במסגרת אחזקה שוטפת ולאחר כ 120000 ק"מ או 5 שנים.

מסתבר שבמוסכי היבואן מוצע שבאותה הזדמנות תוחלף גם המשאבת מים, שבהחלט סביר להחליפה במסגרת אחזקה מונעת לאחר כ120000 ק"מ.

אליה וקוץ בה, כשמבצעים טיפול טיימינג,מפרקים גם את חגורת האביזרים המניעה גם את משאבת המים

, לכן המוסך לא אמור לחייב פעמיים עבור פירוק החגורה באם מחליפים באותה מסגרת עבודה את משאבת המים!

במקרה כזה יש לחייב רק עבור פירוק והרכבה של משאבת המים בלבד (לא כולל פירוק החגורה).

מתוך המידע שהועבר אלי הסתבר שבוצע חיוב כפול,ראה הוזהרתם!

הועלה נושא הטיפול התלונות עקב ליקויים סדרתיים מ, מול היבואן ומשרד התחבורה.

לראשונה בארץ, הוצע תחליף איכותי ובאותו תקן למצתים שהיצרן מתקין מסוג NGK בקליאו ספורט,שהיה ידוע כדגם היחיד המתאים לקליאו ספורט.

מחיר המצתים התחליפיים באותו תקן הוא רבע ממחיר המצתים "המקוריים" והם זמיניים מידית.

המשך לסאגה של רפליקות הקליאו ספורט

הכלאה מעניינת בין רנו 5 לבין מנוע קליאו ספורט התגלתה במפגש כאמת, איני אחראי לעמידות ההכלאה

ובכל זאת ראויה לשבח כפרויקט שבוצע, חי, בועט ונושם, לא ברור עד מתי...

ולסיכום קצר למפגש התייצבו מעל ל20 קליאו ספורט, לצערי בתזמון שונה שמנע מידע מועיל מרבים.

בכל אופן שמחתי להאיר כמה פינות ולהעשיר את המודעות לחשיבות האחזקה הנכונה , שמחתי לראות ידידים ותיקים וצעירים שזכו להיות בעלי הקליאו ספורט היחודית ונטו אוזן קשבת להסברי הטכניים ולפעמים גם אם היו משעממים...

שפו לכל המשתתפים ובמיוחד לאלו שלא שכחו להביע את תודתם.

בברכת שבוע טוב לכולם,

מריוס

שוב מריוס

תודה רבה שהואלת להגיע ולשתף אותנו בידע העצום שלך בנושא

לגבי המיפגש הבא שיהיה טיול

הקפידו להיתעדכן בפורום וליידע את מי שצריך

קובי

• תוכן חדש...