Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוא לא נתלהב יתר על המידה.

הכל טוב ויפה עד שמשהו מתקלקל ונכנסים למוסך..המורשה אלא מה?!

ואז מר שטרן היקר לחץ הדם שלך יהפוך למוגדש.

דודו

בררתי מחירים של טיפולים ותיקונים מסוימים, ורובן בגדר הנורמה. כמעט שום רכיב אינו יקר משמעותית מזה של משפחתית מצויה. נכון, הטיימינג מסובך יותר, אבל זהו טיפול של פעם בחמש שנים. גם השמן יותר איכותי, טיפול שנתי קצת יותר יקר מהרגיל, אבל הכל בגדר הנורמה למכונית מסדר הגודל הזה. עדיין לא נפלתי מעלות היסטרית מלבד דבר אחד - עלות המנוע במקרה והוא הולך (סכום חמש ספרתי לא נמוך בכלל).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם עלות המנוע הגיונית.

9500 שקל מנוע משומש מפירוק (לפני מע"מ)

מה שיוצא כ-17000 שקל כולל עבודה, נוזלים, מע"מ וכו'

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

Wil מהיכן השליטה במספרים ?????

החלפת מנוע לאחרונה ?????

בדוק בשבע עיניים שלא דחפו לך מנוע 1.4 16V עם כיסוי פלסטיק של ה- 172 :biggrin2:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
Wil מהיכן השליטה במספרים ?????

החלפת מנוע לאחרונה ?????

בדוק בשבע עיניים שלא דחפו לך מנוע 1.4 16V עם כיסוי פלסטיק של ה- 172 :biggrin2:

יש דברים שאנחנו לא יודעים...

פורסם
רוני,

ראשית, לא ברור לי מדוע קראסו צריכים להודות שמשהו כאן לא בסדר.

כי קרסו הוא היבואן...

היבואן לא יכול להגיד שהוא הנציג של היצרן בארץ, ומצד שני לא יקח אחריות על מה שהוא מייבא.

אין בזה שום הגיון.

אני בא מתחום הטרקטורים, ושם יש מושג שנקרא "החלפה כמחווה של רצון טוב" כלומר, גם אם נגמרה תקופת האחריות של הטרקטור (גם אם זה 3 שנים!) ויש מקרה חריג היבואן לפעמים משתתף בתיקון ולפעמים אף לוקח זאת על חשבונו!

(כמובן שהם מקבלים זיכוי מהיצרן ) (למי שמכיר את היבואן, אצליהם אין מתנות :wink: )

אגב, יצא לי לעשות פרוגרמה (תיקון באחריות) לטרקטור בין 14 שנה (כן כן ארבע-עשרה) כי גון-דיר מצאו שהיה להם כשל בתכנון וביצור בזמנו.

לסיכום, הכל עניין של הרצון של היבואן ללחוץ על היצרן לספוג או להשתתף בתיקון.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

ברכב שלי הוחלף מנוע ע"י הבעלים הקודם אחרי שהקודם התפגר (שחיקה במיסב מספר 2 בגל ארכובה)

יש לי קבלות על הכל (העבודה נעשתה במוסך מורשה והמנוע מאושר ברשיונות וכו')

פורסם
כי קרסו הוא היבואן...

היבואן לא יכול להגיד שהוא הנציג של היצרן בארץ, ומצד שני לא יקח אחריות על מה שהוא מייבא.

אין בזה שום הגיון.

אני בא מתחום הטרקטורים, ושם יש מושג שנקרא "החלפה כמחווה של רצון טוב" כלומר, גם אם נגמרה תקופת האחריות של הטרקטור (גם אם זה 3 שנים!) ויש מקרה חריג היבואן לפעמים משתתף בתיקון ולפעמים אף לוקח זאת על חשבונו!

(כמובן שהם מקבלים זיכוי מהיצרן ) (למי שמכיר את היבואן, אצליהם אין מתנות :wink: )

אגב, יצא לי לעשות פרוגרמה (תיקון באחריות) לטרקטור בין 14 שנה (כן כן ארבע-עשרה) כי גון-דיר מצאו שהיה להם כשל בתכנון וביצור בזמנו.

המושג הנ"ל קיים גם בתחום הרכב הפרטי, לי החליפו גלגל הגה לאחר 38 חודשים על הכביש...... קרסו....

פורסם
מעניין, בחרת להתייחס דווקא למשפט הזה מכל מה שרשמתי, אבל בהודעה האחרת שלי, באותו השירשור בדיוק - התעלמת ממה שרשמתי... הנה תזכורת:

לפחות מניסיוני, ברוב המקרים היבואנים מנסים לבוא לקראת הלקוחות

אז מה בעצם עשית ? חזרת על מה שאמרתי והוספת דברים שקשורים לתחום הטרקטורים - דבר שאני בטוח שלך יש ניסיון יותר ממני - אבל עם כל הכבוד, דוגמאות מענף הטרקטורים (על חלקים שהוחלפו לאחר 14 שנה) לא ממש רלוונטיות לתחום הרכבים עליהם אנחנו מדברים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה הסיכויים לקבל הח' גלגל הגה אחרי 60 חודשים על הכביש?

(לא הוחלף עדיין, בכלל.)

פורסם
מה הסיכויים לקבל הח' גלגל הגה אחרי 60 חודשים על הכביש?

(לא הוחלף עדיין, בכלל.)

אם תחטוף את הנכדה של קראסו ומה שתדרוש תמורת שחרורה יהיה הגה חדש לקליאו שלך או אז יש סיכוי.

מנהלים, נא למחוק את ההודעה, WIL עוד עשוי לממש ......

פורסם

ראשית אני אציג את עצמי שמי חן.

אני בעלים של קליאו ספורט MK1.

פנה אלי אדם בשם מריוס שהוא מהנדס רכב וגם הוא בעלים של קליאו.

הוא סיפר לי שהוא מעוניין להגיש תלונה למשרד התחבורה

על בעיות היצרן שיש ברכב כגון:

1.סדקים בטבעת פנימית מגומי בפולי מנוע וכתוצאה מכך רעידות מנוע ונזק למחזירי שמן.

2.קריעה של תושבת המנוע בין החלק המתכתי לגומי היצוק.

3.התראה באמצעות נורת ביקורת בלוח השעונים על אי תקינות כריות האוויר

עקב מחבר לא תקין מתחת לכסא הקדמי שליד הנהג.

4.סדקים בתושבת גומי יצוק אחורית,מעגנת את האגזוז האחורי למרכב הרכב.

5.קילוף העור בהגה.

וכמובן שהבנתי במה מדובר והחלטתי לקחת יוזמה וביחד לעשות עם זה משהו!

לכן הנה קישור שממנו תוכלו להוריד את המסמך למלא אותו ולשלוח אותו למספר הפקס למטה.

חשוב לשמור את טופס אישור השליחה!!!

http://s37.yousendit.com/d.aspx?id=1WW3TK1R1OSPA0ZIPSFZE41DYH

ועכשיו נעבור לנושא קצת שונה.

בתאריך 27.1 יום שישי יערך מפגש של קליאו ספורט.

בשעה 14:30 נא להגיע בזמן!

שימו לב זה לא סתם מפגש!

למפגש הנ"ל יגיע מהנדס רכב ובעלים גאה של קליאו ספורט!

אני חייב לציין שזה לא בחור צעיר והוא עושה מאמץ גדול ומגיע מהצפון,

דבר נוסף שחשוב לציין זה שהוא באמת אבל באמת מכיר את הרכב

עד השייבה האחרונה שלו ואני יכול להעיד על כך.

למי שיש שאלות או בעיה שלא נפתרה יחזור הבייתה עם תשובות ופתרונות!

מקווה לנוכוחות מלאה.

לפרטים נוספים ניתן ליצור איתי קשר במספר הפלאפון שלי.

0574499977 חן.

לסיום תמונה קטנה ממפגש שנערך לפני מספר חודשים בצורה מצומצמת.

17lb2.jpg

Power is nothing without control

פורסם
בררתי מחירים של טיפולים ותיקונים מסוימים, ורובן בגדר הנורמה. כמעט שום רכיב אינו יקר משמעותית מזה של משפחתית מצויה. נכון, הטיימינג מסובך יותר, אבל זהו טיפול של פעם בחמש שנים. גם השמן יותר איכותי, טיפול שנתי קצת יותר יקר מהרגיל, אבל הכל בגדר הנורמה למכונית מסדר הגודל הזה. עדיין לא נפלתי מעלות היסטרית מלבד דבר אחד - עלות המנוע במקרה והוא הולך (סכום חמש ספרתי לא נמוך בכלל).

רוני

נורמה????? :?

על מה אתה מדבר??

מחירים סבירים?

שמן איכותי?

אני רוצה לדעת מי משלם לך כסף!

ועכשיו בוא ניהיה רציניים, האחזקה של הקליאו יקרה מאד.

תושבת מנוע 1000 שקל.

פולי עם מע"מ ועבודה 2000 שקל.

אתמול החלפתי מותחן יצא לי סך הכל 2300 שקל.

על מה אתה מדבר? אני באמת מנסה להבין.

אתה פתאם חוזר בך!

אני מבין שהייתה אצל ישראל ממנור וכן הוא אחלה בן אדם ונותן שרות כמו שצריך ונותן הנחה כשצריך.

אבל זול זה בטח לא!!!

Power is nothing without control

פורסם

כתבתי "זול"? לא זכור לי. אבל בוא ואגדיר לך "נורמה" (בדיוק למדתי את זה בלינארית, סתם) - כשאני כותב נורמה כוונתי כי ביחס למכונית מסדר הגודל, הביצועים והאיכות הזה - רוב המחירים השוטפים אינם גבוהים במיוחד. יש כמובן יוצאי דופן - הטיימינג, הפולי, דיסקים אחוריים, תושבת מנוע. בכל הדברים הללו צריך לטפל נקודתית (לטפל הכוונה לנסות להוזיל את המחיר, כמו שאני עושה עם הטיימינג כרגע).

לצערי, אף אחד לא משלם לי כסף, אבל מה לעשות, ויש לי קצת ניסיון עם עלויות ומוסכים. כאשר מדובר ברכב ספורטיבי עם חלקי איכותיים יותר, זה יעלה יותר מאשר ברכב משפחתי רגיל עם מנוע 1.6 או אפילו 2.0. ובכל זאת, מסנן אוויר ב-90 ש"ח, מסנן שמן ב-40, מסנן דלק ב-60, שמן איכותי ב-200, נוזל קירור בעוד 100 - גבוה לך? קנה פיאט אונו. דיסקים קדמיים ב-600 ש"ח גבוה לך? טוב, צריך לשלם יותר על זה שהקליאו עוצרת כל כך טוב, לא? אחוריים עולים כפול לפי מה שהבנתי מברשד, וזה משהו נקודתי שצריך לטפל בו. אבל צריך לזכור שמלבד הרכיבים הייחודיים לספורט, זוהי קליאו רגילה מתחת.

כמו בכמעט כל מכונית, יש כאן כשלים ספציפיים כמו הפולי ותושבת המנוע (ואם תרצה גם ההגה) - מלבדם האחזקה לא יקרה, לא שמעתי על עוד רכיבים שלא מתקלקלים בשעתם אלא מוקדם יותר. אתה מוזמן לחדש לי.

ייכנס בבקשה ברשד, falou או הקוסם, או כל בעלים אחר של קליאו ספורט שמחזיק אותה 3 שנים ויותר, ויספר כמה כסף הוציא עליה עד כה. אני מוכן להתערב שמדובר בסכומים הגיוניים ביותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...