מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,582 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם...למכירה בצער רב טויוטה קורולה 93 גיר ידני.מנוע 1.6 195.000 ק"מ. מצב נדיר מאוד. האוטו אצלי מעל שנתים .שיפצתי את כולו. מושקע מעל 20.000 ש"ח. מנוע משופץ :גומיות שסתומים,טבעות רינגים,מסבי לחץ,משבת מים,כול מחזירי שמן, קלץ,טימינג, אטם רוש ,אטם מחסה שסתומים,כולה תושבות מנוע- הכול מקורי של טויטה... האוטו עבר צבע כללי,צמיגים חדשים,ג"אנתים ,ספוילר,ברקסים,אגזוז לחצ,פילטר פתוח, ממיר קוטוליתי ריק. מחיר 25.000 ש"ח לא שקל פחות. מוכר עקב מעבר לסליקה.אחותה הגדולה האוטו עומד בחניה פרטית.כך שאין סריטות. אני מבקש לא להיתקשר סתם. 0544-851355 יוני
הודעה אחרונה מאת dragonyon, -
- 0 תגובות
- 811 צפיות
מותאם במיוחד לPSA, מי שחושב שיתאים לו אז שיקח. 10 שקל כ"א. אביחי
הודעה אחרונה מאת אאוץ, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
דגם L יד 4 240000 ק"מ מצב מכני מ-ע-ו-ל-ה צבע לבן 052-5602602 עידן גמיש...
הודעה אחרונה מאת ipm, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם ולחובבי המיני בפרט במסגרת השינוים שהמיני שלי עוברת: אני מוכר את הפנסים הקדמיים המקוריים של המיני - חברת LUCAS , הרפלקטורים תקינים וללא קילופים בפנים הפנס . הערכה כוללת : את בית הפנס העגול , נורה , נורת חנייה . ישנם 2 פנסים . ! לפרטים ושאלות מיכאל 0522828563 מינימן
הודעה אחרונה מאת מינימן, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עקב עשיית סדר במחסן,אני מוסר (חינם אין כסף) זוג ג'אנטים+זוג צמיגים+זוג טאסות מקוריים של מזדה לנטיס במידה 185/65/14.פשוט לבוא ולקחת,זה חינם. כמו כן,מוצע למכירה פילטר אויר פתוח אוניברסלי של SPW,קוטר כניסה 70 מ"מ,משומש (חודשיים) במצב טוב - 100 ש"ח. ה"פ או 054-6969000
הודעה אחרונה מאת Casper_2001, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה מידית, סיטרואן ברלינגו 2002- ארבע שנים על הכביש יד שנייה ללא תאונות! שמור ומטופל 125 אלף קמ טסט לשנה מלאה! מחיר גמיש 050-5742717
הודעה אחרונה מאת ruby, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה פוראנר 1994 ירוק מיטל לאחר החלפת 4 צמיגי שטח, חיישן נקישות בטיטוה (עלות 3.000 ש"ח) ומגוון השקעות. מחיר נדרש 43.000 ש"ח למעוניינים שילחו הצעה לדואר אלקטרוני [email protected] למכירה חלקים של וולבו 740 1991 מחפשים חלקים של וולבו 740 שילחו מייל [email protected] וקבלו הצעה למכירה פיזו 205 שנת 1991 (ממשלתי לשעבר) לאחר החלפת 4 צמיגים, טסט לשנה, ציריות חדשות, קרבורטור וטיפול כללי מלא מחיר נדרש 6.500 ש"ח הצעות למייל. לרציניים בלבד.
הודעה אחרונה מאת adimor, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האוטו בצבע אדום, מודל 95 יד שלישית, ראשונה מהשכרה. קילומטרז מאד נמוך של 118K בכל הזמן שהאוטו היה אצלי (שנה וחצי+) האוטו טופל הייטב. הוחלפו לאחרונה צמיגים, מצבר, אלטרנטור, מסרק הגה, משאבת דלק, ועוד כמה דברים שאני כבר לא זוכר. האוטו ימכר עם קלצ' (מתנה) הדלתות הקדמיות אטומות עם דינאמט אקסטרים! וישנן בניות מאד מרשימות לרמקולים בגודל 6.5 אינץ, כמו כן הכנה למגבר ושאר ירקות. אוטו נהדר לנהגים חדשים, לדעתי נוח וחסכוני למדי. הצעות ושאלות לפרטי, אייסיקיו -117858731 או טלפון- 0508782454 רום.
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 0 תגובות
- 789 צפיות
למכירה 2 דלתות של 106 דור ראשון 3 דלתות שירדו מ-106 XSI. צבע אפור כהה, ללא דיפונים/מנועים/פיקוד/פסי קישוט, עם חלונות ומנגנון פתיחה ונעילה. צד נהג עם דפיקה בינונית, ניתנת ליישור. צד נוסע במצב מעולה. הצעות בפרטי, יימכרו יחד או בנפרד.
הודעה אחרונה מאת armitage, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כ…
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מפיברגלאס חדש לגמרי לא היה מורכב מעולם! כמו בתמונה אך לא הספויילר הזה. ללא צבע וללא אור ברקס באיזור המרכז... 1200 ש"ח, גמיש קצת לרציניים 052-8385970 - מאור תמונה להמחשה http://img529.imageshack.us/img529/8136/dscf34212dt.jpg
הודעה אחרונה מאת THEMA, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נצפתה ברמת-גן, ברחוב ז'בוטינסקי, ממש ליד פינת שדרות הילד, מול חנות לקרמיקה. נראית מעולה חיצונית, דש-בורד עושה רושם סביר טלפון אין לי לצערי, אבל היא עומדת שם כבר כמה ימים ועמדה על מדרכה סמוכה כמה שבועות קודם, כנראה עקב תקלה. אני זוכר שהיה מישהו שחיפש בנרות - אז הנה הזדמנות.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה הונדה סיווק 2005 יד ראשונה מנוע 1600 במצב מצויין באחריות לפרטים נא להתקשר : 0522595243
הודעה אחרונה מאת audi rs6, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני הרכבתי לפני כחודש ג'אנטים מגנזיום 15" עם 4 צמיגים חדשים ואני מוכר את ה-4 גלגלים של האוטו קומפלט... הגלגלים 14" *הצמיגים במצב מצויין מצויין אם הם היו בגודל המתאים של המגנזיום שקניתי הייתי משאיר אותם אבל הם לא במידות המגנזיון שקניתי הוא 15"(אני חושב שהם של אלינאס אני צריך לבדוק את זה) *ה-4 טסות בכלל חדשים היו לי אותם מקסימום שבועיים.... שקניתי את האוטו לא היו לא 2 טסות אז קניתי סט חדש וזרקתי את הישן.... הטסות היו שבועיים על האוטו ואז החלפתי למגנזיום.... *ה-4 ג'אנטים גם במצב מצויין אין עליהם מכות אין כלום מצב חדש!!!!! אני מזכיר שאני מוכר רק בגלל שעברתי למגנזיום זה לא שהגלגלים במצב לא טוב.... הגלגלים במצב מצויין כולל הג'אנטים הצמיגים והטסות... אגב הגול…
הודעה אחרונה מאת dj-niv, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למסירה צלחות וקליפרים קדמיים של דייהו סופר רייסר . הצלחות כמעט לדשות (מאווררות) . אחד הקליפרים זקוק לשיפוץ . כל המעוניין נא לפנות בה"פ.
הודעה אחרונה מאת יבגני, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שנת 98, שמורה, פרטית ק"מ נמוך, 057-3677900 לא שלי, זה ממודעה שראיתי בלוח פוקוס!!!
הודעה אחרונה מאת Johava, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה פורוד פוקוס יד שניה שמורה צבע לבן + עם ספר טיפולים יוסי 0522240717
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- 0 תגובות
- 957 צפיות
מנוע 1.9 XU כולל הכל גרסת ה130 כ"ס עם צמת חשמל מחשב ניהול מנוע AFM מזרקים גיר סעפת פליטה המנוע עובד מעולה וממש במצב מעולה נוסע ממש מעולה ! ה1.6 במצב טוב והוא כולל רק את המנוע והראש+סעפת ומזרקים.. בלי גיר וכו' אהה והמנוע 1.9 עדיין על האוטו ניתן לראות איך הוא עובד ולהרגיש אותו .. 0503836007 דביר
הודעה אחרונה מאת AVIAD_GT, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב, למכירה, 626 שנת 1998 צבע כסוף מטלי, ללא תאונות, במצב מצוין, מטופלת אך ורק במוסך המורשה עם קבלות וספר רכב. מצבר חדש, רדיאטור חדש, 4 ברקסים חדשים, שני דיסקים קדמיים חדשים. 180,000 ק"מ יד שלישית. שמורה מאוד, טסט עד 02/06 מחיר: 44,000 תוספות: 4 חלונות חשמליים, מזגן, הגה כוח, בקרת שיוט, כריות אויר, ABS, נעילה מרכזית, אזעקה. לפרטים: שחר, 052-3854433 [email protected]
הודעה אחרונה מאת TheGhost, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שנת 95 צבע אפור יד 6 או 7 מצב סבבה מנוע חזק מחיר שחיטה במקום 19 אלף 12 אלף למהירי החלטה מחיר אחרון !!!!!!!!! 0523083343
הודעה אחרונה מאת talamasca, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות…
הודעה אחרונה מאת clio-rsi, -
סובראו ליאונה 88 1.6 אוטומט שלמה לחלקים!!!
מאת Guest YOSSi123- 0 תגובות
- 797 צפיות
ליאונה 88 . 1.6 אוטומט. מנוע מצוין, גיר מצוין, חלקים מכניים ,מושבים,פלסטיקה,פנסים,חלונות,מכלולים,מראות,צמיגים חדשים,דלת תא מטען,לוח שעונים,. בקיצור כמעט הכל, לחלקים בלבד!!!+מחיר אטרקטיבי. יוסי- 0547-509633 .
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה פריטים ל-106 ראלי דור 2 (בהחלט עשויים להתאים גם ל-106 אחרות): ידית איתות מקורית 106 של Neiman � במצב טוב. מתקתקת לפעמים, ולכן דורשת ניקוי. כיסוי פלסטיק למצבר � מצב לא רע פרט ל-2 הברגות קטנות (ניתן לראות בתמונה). תיבת פיוזים מתחת להגה - מצב לא רע היוניט ששולט על האזעקה המקורית של הרכב (נדמה לי שזה זה, נמצא מעל נורת תא הנוסעים) פתח אוורור צד נהג � עם קליפס שבור מקסיפיוז מתחת להגה - עם תבריג אחד שבור פקק מכסה שסתומים מקורי � היה בשימוש, אבל אם מישהו ממש מתעקש לקנות (למה?!?) נורת תא נוסעים � קליפסים שבורים קורת פלסטיק ימין ושמאל � חלק מהקליפסים שבורים מכסה רצועה עליון � שבור משהו חובק הגה תחתון � עם בורג מוברז הפריטים האחרונים ברש…
הודעה אחרונה מאת Fireball, -
- 0 תגובות
- 811 צפיות
אבא שלי מוכר את האוטו שלו: פיג'ו 406 אוטומט פרטי יד ראשונה נהג יחיד. שנת 2002 מחירון 0524634444
הודעה אחרונה מאת Golf-Gti, -
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שנת 95 מנוע 1250 שמורה ביותר + טסט לשנה גג חדש (חודשיים על הרכב) לרציניים ......050-6708801
הודעה אחרונה מאת platiniom, -
- 0 תגובות
- 999 צפיות
שלום לכולם למכירה סוזוקי בלנו שנת 1999 יד ריאשונה שמורה בהדיקות ובקנאות טלפון לפרטים נוספים 052-4402353 יעל נא לא לשלוח לי הודעות פרטיות , הרכב לא שלי
הודעה אחרונה מאת מינימן, -
- 1 תגובות
- 964 צפיות
למכירה. 3 צמיגים 185/65/14 במצב מעולה .( פורקו מלנטיס שנת 2003 של דוד שלי) צמיג כזה עולה כ- 300 חדש. אני אמכור את שלושתם יחד ב- 450 ש"ח בלבד!! הודעה פרטית בבקשה. אורן
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 0 תגובות
- 994 צפיות
למכירה סוברו ג'סטי מודל 91, טסט עד מאי , 170 אלף ק"מ . יד חמישית , רדיו דיסק ומזגן. הרכב נמצא בבעלותי כבר 5 שנים ועובר טיפולים תקופתיים הרכב במצב מצויין ומושקע וחסכוני בדלק מחיר - גמיש פשוט לקנות ולנסוע הרכב למסירה החל מתאריך 7/1 ( מחכה לרכב חדש ) לפרטים גיא 052-3302343
הודעה אחרונה מאת גיא77, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כ…
הודעה אחרונה מאת kobi20005, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ירדו מפג'ו 205 בגלל החלפה למגנזיום, 4 ג'אנטים במצב טוב ימכרו במחיר שווה לכל נפש 50 שקל לג'אנט.
הודעה אחרונה מאת snowbol,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 338 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itzik123
- ALX
- guy.a
- Rשף
- thebaron
- Satori
- Jeka88
- itaimoto
- tan tan
- איציק נ.
- discoTD5
- נעם101