מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,582 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה פיג'ו 205 GTI שנת 88 צבע לבן שנהב המנוע 1.6 אוטו ק-ט-ל-נ-י טיפולים במוסך מורשה של פיג'ו ובזמן הוחלפו צמיגים לפני כ 4 חודשים . יש אגזוז לחץ , הוחלפו שתי ציריות חדשות בניילון , הוחלפו מסבים , הוחלף משולש אחד, הוחלפו שני צלחות ברקסים הוחלף רדיאטור , הכל עובד באוטו אני אישית מבסוט מהאוטו ויש לי אותו שנתיים אוטו חזק וההפתעה הגדולה היא שיש לי באוטו דשבורד חדש מורכב אפילו בלי סדק אחדד בקיצור אוטו מושלם עם הנמכה יפה מי שקונה את האוטו מקבל עוד פיג'ו GTI עם מכה בצד אבל מנוע ציריות משולשים גיר הכל עובד האוטו מניע ונוסע מי שרוצה יכול לקנות בנפרד את הפיג'ו לחלקים ואת שלי בנפרד אז מי שמעוניין או-- בה"פ או במסנג'ר = [email protected] או איסיקיו = 267891720 …
הודעה אחרונה מאת מיקי צרפתי, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 966 צפיות
ראיתי אצל מישהו בירושלים שני סטים מגנזיום מקוריים מפירוק ל ALFA ROMEO SPIDER ו-LANCIA THEMA. הראשון 16 אינץ' והשני 15 אינץ'. מי שצריך, תכתבו לפרטי, אתן פרטים על הבן אדם.
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
אופל קורסה 95
מאת רוקי- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למכירה אופל קורסה שנת 95 יד-4 141000 טסט עד סמפטמבר רכב שמור מחיר:17000 054-4524640
הודעה אחרונה מאת רוקי, -
- 0 תגובות
- 824 צפיות
הטסות לא היו על הכביש אפילו חודש ימים, שמורות ביותר! מי שיהיה מעוניין אוכל לשלוח לו תמונה שתמחיש זאת. דורש עליהם רק 200 שקל. 0544511403
הודעה אחרונה מאת shauli, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי אגזוז פריי פלו יבוא מחו"ל. (מי שרואה את הסדרה פימפ מי רייד... הוא הופיע שם... התקינו אותו על אחד הרכבים שלהם. והסבירו עליו) 2 יציאות מרשימות מאד. דוד עבה במיוחד. כולו מנירוסטה. היה ברשותי 3 חודשים. האגזוז בתדר נמוך ומרעיש מאד. יכול להתאים לכל רכב. מחיר ברצפה. בה"פ. יום טוב. נ.ב אפשרי להוציא גם אישורים בתוספת תשלום.
הודעה אחרונה מאת 620SI, -
קיט קסנון!
מאת נבדקי רכב- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לרצינים בלבד... מי שמעוניין בקיט קסנון לרכב, חדש חדש באריזה מקורית! 1500 שקל בלבד! (מחיר באמת טוב, כולל זוג מחשבים, חוטים ונורות) מי שרציני שישלח את גודל הנורות שהוא צריך (H4,H7 וכו'..) והגוון שהוא רוצה לדוגמא 4200K (לבן עם קצת צהוב) 6000K (לבן נקי) וכו'.. (תכלת\כחול\גוון סגלגל) אני כרגע בחו"ל וביום רביעי הקרוב אני חוזר לישראל... ככה שזה למהירי החלטה ורצינים בלבד) רלוונטי עד מחר... כמה שיותר מוקדם.. יותר טוב! (עד 4 בצהרים) כל קיט יובא לארץ ספציפית לקונה.. אז אנא.. מי שבאמת רוצה לקנות שישלח הודעה בפרטי בלבד! אני לקחתי לעצמי 6000K , H7 אחרי סקר שוק פה בחו"ל ואחרי טירטורים רבים, הגעתי למסקנה שהם המומלצים והמשתלמים ביותר (ולא התפשרתי על…
הודעה אחרונה מאת נבדקי רכב, -
- 0 תגובות
- 896 צפיות
למכירה מאזדה לאנטיס F 1996 187 אלף ק"מ יד 5 צבע טורקיז אחרי טיפול ענק שמור מאוד לא לפנות בפרטי האוטו לא שלי פרטים רק בטלפון 0545290185
הודעה אחרונה מאת t.e.s, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה מתקן מיוחד לדיבורית מעור לרכבי פולקסוואגן גולף IV פולקסוואגן בורה שנת 97 ומעלה. מחיר 150 ש"ח. 0547-475-687 0547-628-536 אזור הצפון.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שנת 95 צבע אפור, אוטומט, יד3, טסט לחצי שנה, 160,000 ק"מ, אוטו שמור ביותר , שאסי נקי. מחירון 050-8695373 משה
הודעה אחרונה מאת צח, -
רנו 5 86 (אין מזגן) נתחיל עם המחיר 999ש"ח קלאץ', גיר, רדיאטור, צמיגים קידמיים , ועוד דברים שאני לא זוכר כל כך חדשים. המנוע גמור לדעתי החלק התחתון של הבלוק או רינגים או משהו אין לי כל כך מושג כי לא פתחתי. מי שרוצה חלקים מכניים וגלגלים חדשים ה"פ וסגרנו
הודעה אחרונה מאת מקס555, -
למכירה מנועים
מאת בני ל- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. למכירה מנועים משופצים. 1) פיאט טמפרה 1400 ( מתאים גם לאונו וטיפו) 2) דאיצו שריד 1000 3) דאיהו ריסר 1500 . בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 0 תגובות
- 885 צפיות
כחולה ספויילר פרודרייב צ'יפ+ברז מראות M3 חדשות מנוע חדש מטופלת כראוי ללא תיקוני צבע התחייבות על מנוע/גיר/שאסי בבדיקה יד7 מודל 2000 155000 ק"מ מחיר אטרקטיבי!!! לפרטים 0524803377 תמונות ישלחו למעוניינים במייל
הודעה אחרונה מאת K&N, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
135000 ק"מ גיר אוטו" נפח 1600 שמורה מאוד צבע אדום יד שלישית[02 ברישיון] שמורה ומקורית מאוד [ללא תוספות ושטויות] מחיר מחירון ה"כ ח"ח מזגן קודנית לפרטים 0547495262
הודעה אחרונה מאת the pawer of spl, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה אני מוכר את האוטו שלי S 16 מי שמכיר של זוהר לשעבר ה S16 הכי חזקה בארץ אז כמו שאמרתי מודל 1994 ראש מנוע חדש גיר חדש צמיגים קדמיים חדשים מראות קדמיות שניים חדשות אגזוז זרימה חופשית של דרגון מדהים על הרכב נקנה חדש מהניילון פילטר אוויר פתוח סעפת יניקה משתנה שמוסיפה לאוטו מומנט שחבל לכולם על הזמן פנסים קדמיים שניים חדשים כבל קלאץ חדש תפוח הילוכים של OMP דוושות של OMP עם אנטי סליפ בקיצור אוטו מושקע חבל על הזמן מדהים מבחוץ השקעתי עליו הרבה כסף ואת הנשמה הכי חשוב אוטו בהמה חזק בטירוף מנוע לא אוכל שמן בגרוש ממש בקיצור רכישה מאוד משתלמת כולם מכירים את האוטו הזה ויודעים מה הוא שווה המחיר שאני דורש הוא באמת לא גבוה במיוח…
הודעה אחרונה מאת rafibad, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אלפא שהושקעה בה הנשמה 1700 יד שנייה 93000 ק"מ (לא נגעו בק"מ) מנוע חדש ג'אנטים לנסו 4 צלעות 15 אינץ +צמיגים חדשים... 195/50 של קומו חדשים לגמרי חודש על הכביש... מוט מייצב של omp פילטר אוויר פתוח של סימוטה חדש אגזוזfree flow +תו תקן צבע חדש ללא שאסי או תאונות יפייפיה אחת האלפות המקוריות והכי יפות שנישארו בארץ... שווה לראות זה קצת תמונות יהיה עוד... http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=98F7299B6B14475EA84F79FBBC5FBEFA&alid=236755 לרציניים בלבד...! טלפון:057-8800567 טל, בהצלחה... לא לשלוח הודעות רק בטלפון
הודעה אחרונה מאת tal33, -
- 0 תגובות
- 792 צפיות
יד שניה,צבע לבן, 120.000 ק"מ.רכב שמור ומטופל בצורה יסודית. לפרטים: רן-0545-246252
הודעה אחרונה מאת dragonyon, -
למכירה 205CTI
מאת chaimgr- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שנת 91, יד שביעית, אפור-שחור, שילדה נקיה, 23,000 ש"ח. 054-4282929
הודעה אחרונה מאת chaimgr, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שנת 95 . חצי אוטמט . טסט לשנה . מצב מעולה . מטופלת ומושקעת מאוד. שאולי : 050-2050452
הודעה אחרונה מאת carlover, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה מזדה דמיו 1400 אוטומטית שנת 2003 יד שניה - ראשונה מהשכרה 61,000 ק"מ 4 חלונות חשמל 2 כריות אויר ABS רדיו דיסק קודנית טיפולים לפי ספר טיפולים טסט בחודש ספטמבר 2006 במצב מעולה, יפיפיה טלפון: 052-2741868 אימייל: [email protected] נא לא לפנות אליי בהודעות פרטיות
הודעה אחרונה מאת Shays, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מרצדס שנת 87 דגם 190E הזרקה צבע כחול +טסט מחיר גמיש אפשרות החלפה 052-4276698
הודעה אחרונה מאת אורן אבי, -
- 0 תגובות
- 946 צפיות
מראה צד שמאל לZX חיפוי פלסטיק בצבע ירוק מטאלי 150 שח 0522-669121
הודעה אחרונה מאת Roy_m, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שנת 95 מנוע 2000 ידני מנוע חדש - גג חדש !!! 150000 ק"מ שמורה מצב מעולה !!! צבע ירוק כהה מטאלי 0524285716 יוגב
הודעה אחרונה מאת Yogev Samina, -
- 0 תגובות
- 786 צפיות
מנוע אוסטין מיני מטרו , 1300 , ידני מתאים למיני מיינור , במצב טוב קילומטרז נמוך עם טסט ל - 7 חודשים יונתן 0544389147
הודעה אחרונה מאת yonatanpen, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
הרכב שנת 94, יד 5, 163000-ק"מ. טסט לשנה, הרכב שמור מאוד יש סאן רוף לאנשים מבינים בלבד טל. 050-7211291 הרכב בבעלותי 3 שנים כל החלקים מקוריים
הודעה אחרונה מאת Stas-XSI, -
- 0 תגובות
- 878 צפיות
פורד אסקורט (אריקה) 1989 מנוע 1600 לרציניים בלבד כל הקודם זוכה לפנות לחזי 0528933806
הודעה אחרונה מאת amirsh, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בראבו 1600 סמ"ק מודל 97 ידני. יד 3 (02 ברישיון) 128000 ק"מ טסט ל9 חודשים. טיפולים שהרכב עבר לאחרונה לפני פחות מחודש: רצועת טיימניג,פלאגים,החלפת שמנים,רצועת דינמו2 בולמים אחוריים. הרכב לא מעשן ,גיר לא חורק צבע מקורי מהחברה ללא תיקוני פח וצבע, שילדה נקיה. נשמע ונוסע מצוין . תוספות: אזעקה חדשה +מרימי חלונות חלונות כהים מאחורה מראות בצבע הרכב מגנזיום וצמיגים חדשים .עלה לי 3000¤ פילטר פתוח של סימוטה.עלה לי 500¤ מערכת -פאנל של לאנזר ,מגבר v12 ,קומפננט של פוקל +קרוס וטויטרים ,2 רמקולים של פיוניר מקדימה ,סאב של רוקפורד +דיוידי נופל מהתקרה לפאנל אין לחצנים והוא מופעל רק באמצעות שלט (יש שלושה שלטים) המחיר הכולל של המערכת עלה לי יותר מ8000 ¤ מחיר 24,000 …
הודעה אחרונה מאת FIAT-HGT, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נמצאים כרגע על הCTI שלי , היא שנת 92 ולכן גם הג'אנטים במצב מעולה ממש חדשים!! הצמיגים במצב מעולה עדיין ללא סימני שחיקה,לא יבשים ותקינים. ג'אנט 14 אינץ' עם צמיגים במידה 185-60-14. למי שלא יודע חברת SPEEDLINE מייצרת אותם לכל בעלי ה205 שרוצים להגדיל מידה. אז זה ג'אנט במידה שאפשר לאשר. 600 שקלים 052-55-27-100 אדי הג'אנטים שפה בתמונה:
הודעה אחרונה מאת Golf-Gti, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
דיהטסו שרייד מודל 1993 יד שנייה מצב מעולה שמורה מאוד למעט מכות חנייה קטנות . מנוע 1000 גיר רגיל עברה 170000 ק"מ מזגן עובד מעולה רדיו דיסק מראות חשמל ומשבת מנוע . מחיר 10.500 או החלפה ברכב אחר יותר חדיש לפרטים ליעקב בטלפון 052-3927577 .
הודעה אחרונה מאת mercedes - 300d, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות…
הודעה אחרונה מאת itzikm10, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פג'ו 309 שנת 92 מנוע 1400,טסט, אוטו שמור ומטופל הכל בזמן הוספתי לאוטו קרבורטור כפול ,אגזוז לחץ של דרגון , ריפודים מערכת אמפי שלוש +רמקולים פיוניר , מגנזיום+צמיגים חדשים,פנסי ערפל,שטיחי ניקל,תפוח גיר מניקל,דיבורית למירס, אוטו שמושקע חבל על הזמן ממכונאי אם מישהו מעוניין שיתקשר בכיף או ישאיר הודעה באייסי 0575857576 3320454
הודעה אחרונה מאת ohad_309,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 542 אורחים (הצג רשימה מלאה)