מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,581 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
למכירה פורד פיאסטה 89 מחיר מחירון - גמיש!! 054-5208440
הודעה אחרונה מאת calanit26, -
- 0 תגובות
- 877 צפיות
קורסה GSI מנוע 1600, צבע אדום, ממה שראיתי הצבע טיפה דהוי, אבל חפיף. האוטו יד 2, עם 90K ק"מ, רוצה מחירון. נשמע לי כמו מציאה, כמו כן גם המצב הפנימי שלה טוב מאוד. האוטו נצפה באיזור חיפה. המספר שלו הוא: 054-8028982 *לא לשלוח לי ה"פ, אין לי קשר לאוטו!!
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
- 0 תגובות
- 980 צפיות
הרכב למכירה שלם או חלקים מנוע שלם 1400 קרבורטור, 500 ק'מ אחרי שיפוץ ראש וטיימינג ושטר מכר. פניות רק בפלאפון 0508338499 , לא ליפנות אלי על גבי הפורום או בפרטי כי הרכב לא שלי
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פולו 16 וי שנת 98, יד רביעית צבע ירוק מטאלי. 115000 ק"מ, 1400 (100 כ"ס). מטופלת בצ'מפיון, יש ספר טיפולים והכל. מצב מצויין. לרציינים בלבד!! מחיר מבוקש: 38000 (מי שרציני יש על מה לדבר אבל לא גמיש יותר מידי) לא להתקשר ולבלבל את המוח סתם בבקשה. 0544565422
הודעה אחרונה מאת OsboaaaBono, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מוכר טמבון של מזדה לאנטיס 323 בצבע כסף הטמבון עבר קצת שיפוץ וחלק ימין מולא בבונדו יש לעשות לו עוד קצת שיפוצים ועבודה כל מי שמעוניין שיתקשר 0542284481 או שישאיר הודעה אני מוכן לתת אותו ב 200-300 ש"ח כי אני רוצה להיפתר ממנו
הודעה אחרונה מאת 114508534, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ראלי 96 144 ק"מ טסט לשנה שלמה ללא שיפורים מצב טוב קלאטץ חדש בולמים אחוריים חדשים צמיגים חדשים צמה חדשה משאבת מים חדשה עברה בעבר מתיחה בגג ללא השפעה על הנסיעה חזקה צבע שחור טל : 0502123430 הראלי לא שלי אז לא לשלוח הודעות. נצפתה באזור צפון ת"א.
הודעה אחרונה מאת yosi44, -
- 0 תגובות
- 953 צפיות
מוט אנטי רול קדמי מתחבר למשולש 22 מ"מ - 650 שקל בלוק אלומיניום 1400 אחרי רינגים מיבוא עם הטבעת מספר בארץ - 500 שקל בולמים קדמיים של פג'ו מקורי כחדשים מעולים - 350 בתי בולם קדמיים של AX SPORT - שקל 400 קפיציי הנמכה של AX OMP 40 M"M פרוגרסיב - 400 שקל סרן אחורי AX SPORT - שקל 500 גיר של AX SPORT מאוד מאוד קצר מתאים לכל TU - שקל 1100 דשבורד מהדגמים החדשים לסיטרואן -400 שקל כל חלקי פח צבע שחור מצב מעולה הרוב אחרי פחחות טמבון קידמי ואחורי- 500 שקל קליפרים של AX SPORT - שקל 300 משולשים קדמיים אחרי שיפוץ כולל בולג'וינטים - 400 סטרטר - 150 של BOSCE הגדול חדש אלטרנטור - 200 שקל משאבת ברקס ראשית 100 שקל הגה של AX SPORT - שקל 100 חלונו…
הודעה אחרונה מאת shmul87s, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
(הרכב לא שלי...) מדובר בפיג'ו 206 XS שנת 2003 בצבע אדום\בורדו. יד ראשונה. 70,000 ק"מ. חלון שמש גדול (מה גדול?! ענק!!). ספר טיפולים מלא ומסודר במוסכים מורשים. לפרטים - דודו, 0544946739
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
צבע לבן , 80K ק"מ. יד ראשונה. מחירון. 054-7959229 יוסי. אמרתי יוסי. לא אליי. גם לא בה"פ.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 0 תגובות
- 842 צפיות
קאליפרים לדיסקים מאווררים 147 מ"מ. רעיון מצוין לשיפור ל-205 ו-106 רגילות. לפחות אחד מהם לא תקין בודאות - אי לכך דורשים שיפוץ. ימסרו תמורת מארז ארבע פחיות קולה, או (לנוסעים לחו"ל) בקבוק/פחית דוקטור פפר. לסטודנטים באונ' תל-אביב ימסרו תמורת כוס שוקו מסובסד. בה"פ בבקשה.
הודעה אחרונה מאת Lythos, -
- 0 תגובות
- 804 צפיות
האוטו שנת 95 יד שניה,דגם XN מנוע 1400 טסט לשנה. עשה 178 אלף קילומטר לאוטו יש כמה מכות ,והוא צריך צבע ופחחות ככה שהוא ימכר מתחת למחירון . לפרטים 0523459571
הודעה אחרונה מאת amit20, -
- 0 תגובות
- 865 צפיות
למכירה דייהו לאנוס 5 דלתות שנת 2000 מנוע בנפח 1.5 ליטר שמורה ביותר מחיר גמיש לפרטים נוספים בטלפון 050-7346346 פרטית ואני לא סוחר
הודעה אחרונה מאת almogvi, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה(או להקפיצה), אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ו…
הודעה אחרונה מאת ymalool, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מיצובישי קולט צבע:שחור יד 1 גיר: אוטומט שנה:2001 58 אלף ק"מ גלגלי מגנזיום אזעקה נעילה מרכזית הגה כח חלונות חשמל צמיגים חדשים מערכת קנווד MP3, צ'נג'ר, סאב טוויטרים. הרכב למכירה מאדם פרטי במצב מכני מעולה ושמור ביותר. לפרטים נוספים נא לפנות לאיתי בטלפון מספר: 050-4090084 נא לא לשלוח הודעות פרטיות ל'
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 0 תגובות
- 898 צפיות
הרכב לא שלי, לא לפנות אלי! כאמור, אפלאוז, 94, אוטומטית צבע לבן 157 אלף ק"מ יד שניה (פרטית, גם היד הראשונה פרטית) 1600 סמ"ק טלפון - 5470111 052
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה טמבון אחורי חדש לחלוטין - לא הורכב לעולם! הטמבון בצבע שחור מט (לא צבוע כלל - צבע של הפלסטיק). לכל המרבה במחיר ! נא לחזור בה"פ. תודה. עומר.
הודעה אחרונה מאת עומר ג R, -
פיג'ו 206
מאת T-Maxximum- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
פיג'ו 206 דגם XT אוטומטית, שנת 2002 מנוע 1.4 יד שנייה 94,000 ק"מ במצב מעולה!! גמיש 054-6316681
הודעה אחרונה מאת T-Maxximum, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות…
הודעה אחרונה מאת =DJ Shadow=, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה! שברולט קווליר LS שמורה ובמצב מעולה יד 2 140000 ק"מ אפשרות החלפה בה"פ או בפלא 050-5-815358 מתן
הודעה אחרונה מאת מתן נחום, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זהו גלאי מסדרה ישנה של חברת בלטרוניקס אבל הוא אחד הגלאיים הטובים ביותר בשוק שימו לב לציון שקיבל במבחן הגלאים: http://www.speedtraps.co.il/cgi-bin/frames.cgi?http%3A//www.speedtraps.co.il/pages/detectortest.html ציון השווה לוולנטיין1 הגלאי במצב כחדש, עם כל האביזרים הנלווים במצב תקין לחלוטין (כבל חשמל, תושבת לשמשה ) המחיר המבוקש, 650 ש"ח סופי, לא נתון למיקוח. זה לא גלאי זבל כמו הקוברות למינהן, מדובר בגלאי איכותי, לאנשים שיודעים מה זה גלאי איכותי. נמכר עקב שדרוג לגלאי חדש. לאתר הבית של הגלאי: http://www.beltronics.com/bel970.htm מי שרציני ומעוניין, נא ליצור קשר בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת elik-belik, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 806 צפיות
שנת 96, מצב מכני מצויין, נדירה ביופייה + תוספות לרציניים בלבד! 050-6335272
הודעה אחרונה מאת אלכס1, -
למכירה לנסר 92.
מאת אליה- 0 תגובות
- 776 צפיות
לנסר 92' אוטומטית, מצב מעולה, איזור ירושלים. המחיר: 6500 ש"ח. לעוד פרטים: 050-2180021--חגי. פורסם בשביל חבר אז לא לפנות בה"פ.
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
15', 5 ברגים, מתאימים לג'יפים ואמריקאיות למיניהן. 050-2180021 איזור ירושלים.
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מצב מצויין פרטים נוספים רק בטלפון 0577767482 יוסי
הודעה אחרונה מאת kobi022, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כאמור בכותרת - רביעית יוקוהמה A539 במצב שחוק ויבש למדי במידה 185/55R14 (מתאימה לסקסו VTR/VTS או 106 GTI, בין השאר). לשימושים כמו ג'ימקאנות או מסלול מכשולים לילדים או סתם לשים בארגז חול - בקיצור, לא ממש שימושיים, אבל זה או שאני אזרוק אותם, או שאני אתן אותם למישהו שימצא כבר משהו לעשות איתם. אז מי שמעוניין לקבלם חינם אין כסף - בה"פ בבקשה. רוני
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 0 תגובות
- 927 צפיות
למכירה רכב פורד-מונדאו clx נפח:1800 אוטומטית,מזגן,סנרוף,כסופה שנת 1994 פלא: 0523545447
הודעה אחרונה מאת uda4you, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
גבות לפנסים קדמיים יש לי שתי יחידות אחת להונדה 96-00 ואחת לגולף 99-05 בהזדמנות 150 שח לכל זוג 050-5833761
הודעה אחרונה מאת rsi, -
ירוקה(מהמבחן של "אוטו" מול VTI) במצב מצויין . תוספות מנוע:פילטר, צ'יפ, אגזוז.מנוע הוחלף מיבוא לפני 3 שנים(במצב מעולה) תוספות שילדה:קפיצים אייבך + בולמים בילשטיין.בנוסף עבר לפני 1/2 שנה יישור קו של כל מכלולי השילדה הכל חדש. מיסבי בולמים,מוטות קישור,תושבות בולמים,משולשים. למבינים ורציניים בלבד.35000 ש"ח. 052-6707010 דני
הודעה אחרונה מאת wegti6, -
- 0 תגובות
- 891 צפיות
קדימה + אחורה מתאים ל WRX\STI 800 שח - סופי !!!
הודעה אחרונה מאת AMOS, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה גאנטים מגנזיום+צמיגים דאנלופ sp9000 225/45/zr17 ספורט מתאים לרכב גרמני גולף ב מ וו חדשים לגמרי מחיר סופי 5000 שח בהזדמנות
הודעה אחרונה מאת wacky,