מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,582 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה פורד סיירה שנת 84 עם טסט , מצב חיצוני טוב מאוד ,מנוע עובד תקלה בקלאץ +פדל קלאץ דורש החלפה /שיפוץ מחיר : 599 שח 0547570298 אזור חיפה לבקש את ולדימיר
הודעה אחרונה מאת Honda, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אזעקה ביפר במצב חדש של גארד אלרם (1000 מ') 700 ש"ח 0506795403
הודעה אחרונה מאת dkny2, -
- 0 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
פג'ו gti 1900 , עם המון תוספות, בולמי קוני, מונמכת, מגנזיום סאנרוף, חלונות חשמל, רב בריח, אגזוז לחץ של סופר ספרינט, פילטר אויר פתוח, לאחר אוברול וטימינג, אלטרנטור חדש ,והמון חלקים נוספים....... טסט ל10 חודשים.....גמיש 0544371201
הודעה אחרונה מאת מתן ג, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מוכר את המחשב ניהול מנוע שקניתי בעקבות קשיים כלכליים. המחשב שולט על דלק + אופציה לשליטה על הצתה (תלוי באיזה רכב ובבניית מעגל פשוט שיש לי את כל החלקים שלו שינתנו עם המחשב). תמונה של המחשב: המחשב הוא מהגרסה V2.2 ותוכלו לקבל את כל המידע עליו מהאתר הזה: http://www.megasquirt.info/ המחשב חדש. הנעתי איתו את האוטו רק מספר פעמים וזהו. הכול תקין במחשב חוץ מבעיית מינוס למשאבת דלק שאפשר לתקן בקלות, פשוט אין לי זמן להתעסק בזה בכלל. המחשב הוא DIY ולכן אני "מרשה" לעצמי להגיד שאפשר לתקן אותו בקלות או לבנות לו חלקים נוספים לשליטה על ההצתה. את כל המידע על התיקון/בניה של החלקים ניתן למצוא באתר שפרסמתי. המחיר בהתאם... 1700 ש"ח כולל קונרטור, חוטים לצמה מח…
הודעה אחרונה מאת colchao, -
punto hgt 2001
מאת ohad*- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה/החלפה PUNTO HGT 1800 סמ'ק 130 כ'ס שנת 2001 יד 2 פרטית 95000ק'מ ללא תאונות - התחייבות בבדיקה מקורית ללא שיפורים טסט לשנה 052-2546931 אוהד
הודעה אחרונה מאת ohad*, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
106 XSI שנת 93 צבע אפור האוטו אצל בעליו כבר 9 חודשים... טסט 6 חודשים יד 5 האוטו מטופל בלי שום מחשבה על חיסכון הוחלף באוטו כמעט כל דבר דוגמה: בלוק מנוע 1.6 של ראלי דור שני, דלתות של ראלי דור שני, רדיאטור חדש, פנסי חזית הוחלפו, מצבר חדש, קלצ' 200 מ'מ חדש, ג'נטים של ראלי דור ראשון עם צמיגי קומהו KH11 המצב טוב מאוד מידה 185/55/14 מאושר ברישיון, חוטי הצתה של מגנה קור, סאן רוף חשמלי ללא נזילות, פילטר של K&N אין בוקס, ידית הילוכים של OMP ושק מעור כחול, אגזוז ITC פתוח האוטו במצב חדש מבפנים... האוטו לא אמור היה להימכר... ימכר רק לאנשים מעל גיל 21, חרטטנים יקבלו ניתוק בפנים!!! טלפון: 0524577039 עומר (לא שלי - לא בה"פ)
הודעה אחרונה מאת ofir, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה סובארו לגאסי 1600 שנת 1990 מצב טוב בהזדמנות טדי 050-5285025
הודעה אחרונה מאת ronit123, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מודל 01, 30 אלף ק"מ . ללא תאונות , כסופה ומיוחדת מאוד המחיר המבוקש - 68 אלף ש"ח , ללא פשרות טל'-03/5475455 אימייל- [email protected] קובי.
הודעה אחרונה מאת campagnola, -
- 0 תגובות
- 922 צפיות
למכירה פיג'ו 206 במצב חדש שנת 99 יד שנייה גיר רגיל 1400 דגם XR 178 אלף ק"מ מטופלת בחברה אחרי טיפול גדול הכולל טיימינג וברקסים. צבע כסוף צמיגים חדשים הרכב במצב חדש חדש לרצינים בלבד! 052-3083343
הודעה אחרונה מאת talamasca, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
במצב טוב , 054-5574242 .
הודעה אחרונה מאת bozu, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קליאו ספורט 2001 במצב חדש לחלוטין. מעל המחירון,לרציניים בלבד. 054-5307359
הודעה אחרונה מאת schwrtzberg, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אגזוז נירוסטה ספורטיבי של חברת speed steel זרימת גז אופטימלית, נותן צליל באס עמוק ועוצמתי מחיר מבוקש : 300 ש"ח
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
קדילאק סוויל
מאת dym20- 0 תגובות
- 948 צפיות
למכירה בהזדמנות קדילאק סוויל שנת 94 צבע שחור ריפודי עור מערכת DVD כל התוספות האפשריות מנוע 8 צילנדרים. נפח 4.6. 300 כ"ס לפרטים 0546806986 דניאל
הודעה אחרונה מאת dym20, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה אגזוז דרגון בשימוש 3 חודש יש לי גם אישור עליו. אני מת"א מחיר הנדרש 600 שקל המס' 0547834308 אריק גמיש טיפה שימו לב זה כולל אישור רק האישור עולה 250 שקל
הודעה אחרונה מאת arik23, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יד ראשונה בעלת 35 אלף ק"מ מנוע 2.4 5 צילינדר. לפרטים: 052-2902973 (לא ה"פ בבקשה) http://www.carfolio.com/specifications/models/id/?id=106359
הודעה אחרונה מאת בולי, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה פיז'ו 306. לפני שיורדים לפלאפון ומתקשרים נא לקרוא הכל טוב טוב!! הרכב במקור הגיע בתור 306 xsi שנת 1995. לאחר המון השקעה כיום הוא לפי הפירוט הבא: מנוע: נלקח מפיז'ו 306 gti שנת 1998. המנוע עומד כרגע על בערך 145 אלף ק"מ. מצב מצויין. ללא נזילות כלשהן. סעפת יניקה + 2 מכסה שסתומים מגולוונים. רדיאטור חדש מלפני חודש. המנוע עובר טיפול כל 6 אלף בממוצע וממולא בשמן סינטטי מלא של esso בלבד. גיר: נלקח מוולקן 1.9 ישנה נזילה אחת ממש ממש קטנה בין הגיר למנוע. (כל מכונאי שביקרתי אצלו אי פעם אמר לא לגעת.....לא חסר אף פעם שמן גיר) סרנים: סרן קדמי עם בלמים שנלקחו מgti6 שנת 1998. מקדימה דיסקים 283 מ"מ במצב מעולה. מאחורה דיסקים 2…
הודעה אחרונה מאת op21, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הטורבו מגיע במקור על סובארו לגסי טורבו. הטורבו הגיע מייבוא אבל לא נעשה בו שימוש והוא במצב חדש לגמרי, ללא חופשים בכלל! בקרוב אני אצרף תמונה המחיר המבוקש: 1500 שקל ______________________________________________ מדובר בג'נטים BBS במידה 15 אינטש 4X100. 50\195 R15 הם נועלים צמיגי קומהו אקסטה סופרה 712 עם פחות מ-2,000 ק"מ עליהם ובמצב כמעט חדש לגמרי. המחיר: 2,500 שקל. פרטים בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת ק.ליאני, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה צנרת 3 צול ופילטר אויר פתוח(חדשים-אף פעם לא היו בשימוש) להונדה סיוויק שנים 92-95 ביטון 0578884055
הודעה אחרונה מאת dodge bullet, -
- 0 תגובות
- 3 אלף צפיות
למכירה הרבה מאוד חלקים לרכבי פג'ו ויסטרואן ,מגנזיום ועוד !! -מנוע 1.9 של GTI דגם ה130 כ"ס במצב מעולה ,המנוע מטופל בזמן ,רק שמן 10w40 חצי סינטטי ,מים ירוקים וטיפול טוב ! המנוע ללא טיפת קורוזיה ולא אוכל שמן ולא מים ! בקיצור מנוע 1.9 במצב כזה כבר קשה למצוא היום והוא כולל : גיר ,מנוע עם הראש+סעפת יניקה ,מזרקים ,מחשב ניהול מנוע ,צמת חשמל ,קלא'ץ מעולה ,AFM .מחיר מעולה -מנוע 1.6 לGTI במצב טוב כולל ראש אחרי יישור ראש והשחזה ,וסעפת יניקה+מזרקים . -מנוע 1.6 GTI עם סדק בבלוק אפשר להשתמש בחלקים פניימים או דברים אחרים . 4- בולמים שירדו מGTI במצב מעולה !!! קידמיים כולל קפיצים והכל .לבולמים אין הרבה זמן על האוטו .נמכרים עקב מעבר לKONI -4 ג'אנטים מגנזיום שהיו על הGTI שלי…
הודעה אחרונה מאת AVIAD_GT, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אופל טיגרה שנת 1998 מנוע 1600 ידנית שחורה מצב מכאני מעולה ללא תאונות 100000 ק"מ יד שלישית הרכב נמכר לרגל נסיעה ארוכה לחו"ל - מי שרוצה כדאי שיזדרז. טלפון 054-5613365 - גיא. נא לא לפנות בהודעה פרטית - הרכב לא שלי אלא של חבר שלי.
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
CLIO RSI 16V TURBO פירוט טכני מנוע: מנוע P7F מאושר ברשיונות (ראש מנוע WILIAMS). בנוי מחדש �יחס דחיסה נמוך. ראש מנוע לאחר הרחבה והחלקת מעברים. קולר שמן-מתאם של MOCAL. בניית טורבו: סעפת פליטה BB PERFORMANCE. מגדש וולבו T5. אינטרקולר-בנייה עצמית. פליטה: מערכת פליטה מוגדלת 2.5" נירוסטה. דוד פליטה מנירוסטה PECO. ניהול מנוע: מחשב ניהול מנוע MEGASQUIRT. 4 מזרקים CC440 BOSCH. משאבת דלק מוגדלת BOSCH. גיר: סטנדרטי. קלאץ' מחוזק. שילדה: הנמכה 50 מ"מ , קפיצים JAMEX. ארבעה בולמי KONI (צהובים) מתכווננים. דיסקים קדמיים מחוררים. איבזור פנימי: כיסא SPARCO RECLINER. חגורת בטיחות SPARCO. הגה SPARCO. …
הודעה אחרונה מאת D&D CLIO, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
מצב חדש ללא תאונות!!! צבע כסף
הודעה אחרונה מאת LIORWAGNER, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אז ככה כל החלקים ירדו מסיויק 4 דלתות שנת 94. כל חלקי הפח לבנים. -זוג דלתות קדמיות + פנים הדלת. -מכסה תא מטען. -זוג מושבים קדמיים. -דשבורד. -ראש מנוע לסיויק D16A7. מצב מצויין. זהו... 0523692962
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה פולו 16V (דגם ספורט) 1997 במצב מצוין ! מדהימה! יד רביעית ,130000 ק"מ ,מטופלת במוסך מורשה גיר +קלאץ' חדשים +אחריות ל3 חודש . גלגלים 15 אינ'ץ מגנזיום +צמיגים חדשים סאנרוף חשמלי (תוספת מקורית) טסט 7 חודשים מחיר 36000 ש"ח ,לרציניים בלבד! 0529961045 טל' רועי . אין צורך להתקשר ולשאול את אותם פרטים שרשומים . מצ"ב תמונה של הרכב .
הודעה אחרונה מאת asaf-s, -
- 0 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שנת 93 , במצב מצוין. מנהג יחיד ומבוגר! יד שלישית האוטו מעל חמש שנים אצל אבא שלי. צמיגים חדשים, אחרי טיפול כללי (פילטרים שמן, דלק ואוויר , פלאגים, שמן מנוע) מעולם לא שימשה לצרכים מסחריים! מעולם לא עברה תיקוני צבע! 20000 ש"ח לא גמיש! 03-9331214-יוסי בשעות הבוקר והצהריים. 0525858863-עידו בכל שעה. לרציניים בלבד, פתח תקווה.
הודעה אחרונה מאת עידו דהן, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
400 ש"ח 0548130002
הודעה אחרונה מאת geniasa, -
- 0 תגובות
- 817 צפיות
הפילטר חדש בנילונים לא היה בשימוש מעולם הפילטר מקצועי (כולל מניפה פנימית לחילוק אויר ) מחיר זנותי 320 ש"ח
הודעה אחרונה מאת shay30010, -
- 0 תגובות
- 953 צפיות
למכירה ג'סטי שנת 91 , ידני 172 אלף ק"מ במחיר 7500 ש"ח ( כולל רדיו דיסק נשלף ) למי שעקב במודעות הקודמות - עכשיו המכירה סופית שווה לראות כל הקודם זוכה גיא 052-3302343
הודעה אחרונה מאת גיא77, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מנוע 1900 , ידני , יד 2 , דגם XD 154500 ק"מ , מצב מצויין. שחר - 052-2959480 תמונות : http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.as...A2B85541 &alid=
הודעה אחרונה מאת SHAHAR.L, -
- 0 תגובות
- 814 צפיות
למכירה חגורת ספרקו 3 נקודות עיגון, חדשה לגמרי. 300 ש"ח 0508235868
הודעה אחרונה מאת shawa,
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 460 אורחים (הצג רשימה מלאה)